Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 2
1038 vastust · leht 2 / 21
Palju õnne ja külma närvi. Kõige hullem ootab alles ees :D Kuna te olete siin kutsetest rääkinud, siis ma soovitaks tellida kutsed Raaheli käest: http://www.pulmad.ee/node/14345 Väga ilusad ja südamest tehtud. Kleidist nii palju, et mõelge ka õmblemise peale. Tahtsin alguses ka kuskilt salongist kleidi osta, aga tädi soovitas õmmelda lasta ja jäin väga rahule. Kleit täpselt minu mõõtudele, ainulaadne ja selline nagu ette kujutasin. Lisaks tuli palju soodsam kui ostes :) Lisaks kaaluge hoolikalt pulmaisa valimisel. Temast oleneb palju. Ise astusin natuke ämbrisse ja sellest on kõige rohkem kahju. Et siis natuke mõtlemisainet ja õpetussõnu :D
tänud!
Olen juba suhtlend Raaheliga kutsete asjus, ilmselt tellin tema käest.
Kuidas sa ise ämbrisse astusid?
Meie otsustasime lõpuks fotograafiks valida Maris Arulepa :) Täna saime kinnituse ja kuupäev temaga fikseeritud. :)
Laupäeval sai siis poes ära käidud. Proovisin siis neid kleite selga mis olid soodukaga, aga yksgi ei sobinud selga hästi. Proovisin siis teisi kleite ka selga.tundsin kohe ära ühe kleidi mis oli Justin Alexandri kollektsioonist, mis pildi peal mulle üldse ei meeldinud. Ja kui selga sain siis oli hing kinni, nii meeletult ilus, ja kõige mugavam kleit yldse, võrreldes osade kleitidega ei olnud raske ka seljas.
Ja mis siis sai oli see et ma teadsin et tahann toda kleiti ja mis me siis tegime, unustasime kõik hinnapiirid ja valisime selle kleidi.
Tehti siis meile arve, ning hiljem kodus kandsime pool üle, teine pool siis kui kleidi kätte saame, selleks mingi 3-4 kuud läheb, sest tahtsin tiba pikemat kleiti. Ning nad tellivad selle.
04.juuni.2011 on Urmas Ääro broneeritud. :)
Meil siis asjad juba nii kaugel et järgmine nädal saame fotograafiga kokku ja ülejärgmine pulmaisaga et pisiasju arutada. Veel olen nats meisterdanud kingilaekat-aint pärlid on veel puudu. Siis tekkis veel mõte et võiks lauakaunistusteks meisterdada küünlaalused ja need on ka nüüd valmis. Täna lähen poodidesse et leida endale seksikas pesu pulmakleidi alla :) Asjad mis veel tegematta on siis ostmatta on minu loor, mehe kingad ja triiksärk ja broneerimatta on ka bänd. Kuidagi imelik tunne on et juba järgmine nädal kohtud inimestega kes sinu pulmas suurt rolli mängivad-nii et asi on päris ametlik juba. Enne oli nagu õhkkond vabam - sai oma asju ostetud ja broneeritud aga nüüd on juba this is it - mulle vist hakkab alles nüüd asi pärale jõudma :)
Jaa tean seda tunnet aga see nii hea.
Ma sain meeletult ilusa loori, kuna kleidil ka natuke kivikesi siis loori ühel kihil ka kivikesed ja jättis nii hea mulje, nagu oleks kleit ja loor koos tehtud :)
Me saame pulmaisa ja bändiga kokku kohe oktoobri esimene nädalavahetus, siis maksame ära mingi protsendi tellimuse kinnitamiseks.
Kuid fotgraafiga saame alles kokku kevadel :)
Tänan positiivse tagasiside eest :) Valmistan meeleldi pulmakutsed ka teistele :)
http://www.pulmad.ee/node/16170
http://august4.wordpress.com/pulmakutsed/
Mul siin tekkis huvi kas keegi on mõelnud pruutneitsite kleitidele? Kas ostate või lasete õmmelda või lasete üldse neil endale ise osta kleidid?
Mina olen küll mõelnud natuke, aga ei oska öelda, arvan, et osta vist lihtsam, oleneb muidugi kui saab miskit kui ei siis lasen õmmelda ning suht kindel et maksan ise kinni :)
kuidas sul endal?
ma olen siin mõelnud nii ostmise kui ka õmblemise peale aga kuna mul 3 sõbrannat on mu pruutneitsid siis suht raske leida poest nii mitu samasugust kleiti ja kui õmmelda lasta siis läheb päris kalliks. Ma ise olen mõelnud et üle 700 eek ühe kleidi peale ei paneks. üks varu varjant on muidugi veel-kuna mul ema suht hea õmbleja siis saaks tema õmmelda. Eile leidsin lõike ka mis võiks olla-nüüd tuleb ema nõusse saada :D aga kui ei õnnestu siis ma ei tea mis saab, siis vist jääb üks pruutneitsi kes oleks nõus mingisguse enda ilusa kleidi selga panema.
Mul endal 2 sõbrannat pruutneitsideks, nii et jah loodan ise ka et leiaks poest midagi, mis poleks väga kallis ja mis neile ka meeldiks, see juba eriasi kuidas 2 erinevale inimesele yhesugused kleidid sega saab :D
Aga ma selles kindel, et meil õnnestub see, kuna aega ju veel palju ;)
Minul tuleb kolm pruutneitsit ja kaks lilletüdrukut.Kõigil on ühte toonikleidid, laste omad kaks tooni heledamad. Üritame siin välja mõleda enam vähem ühte stiili,et sobiks kolme erineva kehavormiga:)Lastega ju lihtne, nendele sobibb mõlemile ühesugused. Ja hinnaga siis teeme tõenäoliselt nii, et poole maksan mina ja poole nemad, vähemalt nii pakkusid nad ise välja:P
Kas sa käisid kleite Anna Boutiques vaatamas, uurin seepärast et tahaks ka ise sinna vaatama minna. Kas sinna peaks ette helistama või mis?
Fotograaf meil ka olemas ja bronnitud:P
Päris hea lahendus sul :)
Eip, hetkel ei asu üldse Eestis, võib öelda, et elan Hollandis.
Ma usun et sa ei pea aega kinni panema, eestis ei ole see väga kombeks, siin teistmoodi ei saa.
Kuid selline süsteem iseenesest hea, sest siis pühendatakse sulle kogu aeg, et leiaksid just selle õige kleidi.
Ja oma kleidi kohta võin öelda, et võrreldes teiste kleitidega suht kerge, ja mugav seljas. Kuigi printsessilõikega kleit sabaga :)
Nii olen oma orgunnimisega siis niikaugel:
Peokoht on olemas ja laulatuseks kirik, superfotograaf ka. Mees valis välja sõrmused ja pulmakorraldajaga on paika pandud millised on lillekaunistused, kutsed.
Puudu on kõik muu:)Tahaks nagu koguaeg organiseerida, aga siis taban jälle mõtelt, isaand vara veel. Kardan natsa ka rahavahetust , mis see kaasa toob.
kes teil fotograafiks on?
Ma tahaks ka sabaga kleiti, sest loori ei tule. Olen juba selgelt sellest east väljas ja lastega ning isegi ämm ütles, et laulatusele loori ei tohi panna:)Tegelt on mõte, et lähen proovin kleidi ära ja siis lasen oma õmblejal analoogse valmis õmmelda.Muidugi Eesti suur miinus on , hea kanga vähesus ja kui ongi siis tahetakse selle eest hinghinda.
Diana Unt
http://media.theknot.com/ImageStage/Objects/0031/0062584/larger_image.jpg
Minu kleit :)
Mina ka algul mõtlesin, et asen õmmelda või tellin kuskilt, aga ei julgend tellida, tahtsin ikka reaalselt selga proovida ja näha kas sobib, ning mees ei lubanud ka tellida, ütles, et maksab ise kleidi kinni kui tarvis :) ja nii me siis valisimegi selle
Teadsa mis:)))) See pole lihtsalt võimalik, sest ma tahtsin omale lasta enam vähem samasuguse kleidi teha:))))http://www.anna-boutique.ee/et/products/wedding/justin_alexander/cat_id=381&catpage=3
Ok natuke on teistmoodi:P
hehe lahe :) materjal sama ;)
aga keegi kuskil foorumis minu meelet müüs seda sama kleiti, kui siin pulmad.ee foorumis ringi kolasin :P
kas keegi uurinud pakkumisi lillepoodidest? Mis hinnaklassis?
Kas keegi on mõelnud, mida te peale pidu edasi teete? kas plaanite pulmareisi vmt?
Ma siin tulevasega mõtlesime et ilmselt lähme teistest külalistest kuskile eemale hotelli. Hetel suhtelisely meelepärane Tartus Antoniuse hotell, sealsed sviidid supper, nyyd 1 mesel oktoobril tehakse meile hotelli tuur, ja saame toa välja valida ning peale seda koostatakse pakkumine 2 päevaks, nagu soovisin
mis te avatantsuks teete?
Ma tahaks midagi häästi originaalset, surfasin täna youtubis ja leidsin päris lahedaid videosid. Arvan, et äkki tahaks teha nii, et pool tantsu valss ja siis läheb yle milleksgi muuks :D
http://www.youtube.com/watch?v=tbt1d7ZiVls&feature=related
Ma ise olen siin ka samu asju mõelnud aga mida aeg edasi seda rohkem tundub see selline liiga välismaa värk olema nii et vist läheb käiku selline tavaline valss kas hannahi, celine dioni või michael jacksoni järgi :)
Me otsustasime et ei lähe kohe pulmareisile vaid mõne aja pärast aga pulmaöö saame veeta kas peokohas või siis sõidame mõnesse hotelli-mina isiklikult eelistan seda viimast. Hotellis kuidagi õhkkond intiimsem aga peokohas vist ei saagi magama enne 5-7 hommikul, see ikka ei ole päris see. Ise olen mõelnud nii et meie kui noorpaar oleks peokohas kella 2 ja siis sõidaks hotelli ja teised jääksid edasi siis pidutsema peokohta sest seal on nagunii mõeldud neile ööbimine.
Me läksime Antoniusesse päev enne pulmi ja tähistasime tüdrukuteõhtut seal ning peale pulmi olime ka päeva, minu arvates on see hotell super, parim Tartus, kohe kuidagi ei raatsinud sealt ära minna. Esimest aastapäeva läheme ka sinna tähistama, arvan, et igat aastapäeva tegelikult :)
jaa, eks ma ise ka mõtlen et ilmselt kui mingit tantsuõpetajat ei leia kes meile laheda kava välja aitaks mõelda siis lihtne valss, aga jah tahaks ikkagi midagi teismoodi, et teistel siis nalja ka oleks :D
millises toas te olite?
mulle meeldis meeletult kui suhtlesin sealsete inimestega meili teel, uurisin et kas nad koosatavad ka pakkumisi pulmaööks jnejne, aj siis kohe olid vastutulelikud, et tulge vaadake toad üle siis otsustate mis tuba tahate ning saab täpsustada kõik muud soovid, eks ma ei jõua ära oodata kuna saame neid tubasid sealt näha, pildipeal tundus väga supper olevat
jaa siis normaalne, ma tegin ilma ööbimiseta, kaugelt tulevad kylalised paigutame hotelli, ja teised saadan kõik koju seega ei panusta hommikuni pidu, ilmselt kella 01.00 :) 00.00 tahaks tordi lahti lõigata, ja siis peale seda ise minema minna :D
Mul tuli selline idee, et kõikidel lilletüdrukutele (mul kaks pisikest õde ja ristitütar) leiaks ühe väljapaistva ühte värvi detaili nt lehv/lilleõis/pärg... Kleitide õmblemiseks raha napib ja kusagilt peab ju kokku hoidma;)
Meie olime teisel korrusel kohe suure sviidi kõrval. Mulle meeldis see tuba kõige rohkem kuna oli hubasem, kaheruumiline( rõdu moodi toas jõime kohvi) ja aknad olid hoovi poole kust ma siis kardinate vahelt piilusin kui sisehoovi meie jaoks kaunistati ja kui külalised kogunesid :) Osa ilupilte tegime ka toas. Sviidis tähistasime tüdrukuteõhtut ja kui mind ära "rööviti", pandi ka sviiti luku taha :). Suhtlemine hotelliga oli väga meeldiv, aitasid igati, kõik lillekaunistused ja sisehoovi kaunistused olid nende poolt, ma ei pidand eraldi lilleseadjat otsima, Eestis eemal olles on väga hea kui keegi säästab sind mõnede asjade korraldamisest jne. Pärast paluti ainult pilti meist, see peaks olema raamatukogutoas nüüd. Kui tahad, võin Sulle hotellist pilte saata, saad aimu kui stiilne seal oli, kodulehel pole eriti palju pilte. Hommikusöögi ajal sai vahuveini kes tahtis jne...superluks ühesõnaga.
Minul oli selline idee, et kuna lilleneiudele ka sarnast kleiti ei oleks saanud osta, siis lasen teha neile ühesugused soengud ja kleidile ühesugused boolerod. Kahjuks jäi see idee teostamata, kuna mõned sugulased ei suvatsenud tulla ja lilleneiud oleksid olnud nende seast.
kas keegi on mõelnud mida te vanematele tänukingiks kingite? või ei tee üldse sellist asja?
olen mõlnud aga ei tea, mees ei olnud eriti vaimustatud vanematele kingituse tegemisest, eks see selgub veel.
Mis ise?
ma ise olen mõelnud et kindlasti ei tahaks kinkida mingit fotot meist eriti minu emale kes aitab meid nii kuis jaksab ja kuna reisi kinkimine läheb veic liiga kalliks siis ise mõtlesin kinkida pandora käeketi kus oleks peal tähendusega amuletid. aga meessoost isikutele ei teagi veel mida kinkida.
päris hea idee :)
me siin enamusega kõik ise hakkama saanud, kuna ma kodus ka ei ole, siis suhtelen emaga küll aga ta eriti oma nina ei pista, ütles et las noored ise teevad, lubas raha koguda meile natuke toetuseks :)
Eks ma ikka midagi tahan, teha ka, kuna ma ikka siis ametlikult kodust minema, oleks ilus midaig kinkidamälestuseks
aga oleks suurepärane, kui saadaksid, annan oma emaili sulle :)
[e-post peidetud]
no täpselt ma sellepärast tahangi kinkida midagi tähendusega kuna ma veel ainuke laps jne. Me muidu ka ise hakkama saanud aga kuna mu ema oskab nats paremini käsitööd siis ta teeb kingilaeka ja sõrmuste padja.
armas :)
Saatsin :-)
oki :) hetkel ple veel minuni jõudnud :)
mul kah kaks sõbrannat pruutneitsideks ja ausalt öeldes pole mul veel aimugi, mida nende riietusega teha.. olen mõelnud et nad ikka ise ostavad omale, aga siis ilmselt sama tooni (nii täpselt kui eesti kaubandusvõrgust seda leida saab) aga mitte sama lõige - et nad ka pärast seda kanda saaksid. isegi, kui kogemata juhtub neil mõlemil sama kleit näppu, mis pulmaski. värvi osas ma ei teagi veel.. eks arutan nendega asja, küsin, mis nad arvavad :)
pealegi on võimalus ju neid kleite rentida :) võibolla leiab midagi ilustat peoriiete rendist.
meie hakkasime eelmisel talvel peotantsukursustel käima. suure hurraaga sai alustatud, aga soiku jäi teine :P heh heh endiselt on meil mõlemal jäänud kaks vasakut jalga :P eks nüüd peab vist hakkama uuesti ja tõsisemalt asjaga tegelema. tahaks küll mingit klassikalist tantsu avavalsiks.. kas just valssi, seda veel ei tea. enne tuleks mingi hea lugu leida, mis meile mõlemale õige tundub ja mida bänd saaks mängida/õppida ja mis ei oleks selleks liiga ulme... ma pole nii põhjalikult veel selle pilguga nende playlisti süvenenud, võibolla on neilgi juba midagi superhead selleks puhuks olemas.
meil oli nädalavahetusel käsitöötuba. tegin sõrmustepadja valmis. nii hea ei tulnud ehk kui ette kujutasin varem, aga täna uuesti vaadates ei ole väga vigagi. ma olen teda lihtsalt kaks päeva järjest väga kriitilise pilguga teinud ja vaadanud. (isetegija rõõmud - iseenda kõige suurem kriitik) padjal siis selline helekuldse tooniga alusriie, pael peal ja siis meie logo peale tikitud. sama logo oli kosjaviina etiketil, eelkutsetel, tuleb päriskutsete tekstilehele ja üldse veel tulevale paberipahnale :P (kohakaardid, lauaplaan, ümbrikelaegas, külalisteraamat..)
mul on kutsetele ja külalisteraamatule ning ymbrikulaekale tellimus sisse antud, ise ei oska teha nii ilusasti ning ilmselt sõrmusepadja teen ise see lihtsam kui kutsed.
aga me ei tee kohakaarte jne
Milliseid kingi te eelistate pulma?
Minul tekkis mingi kinnisidee, kui kolasin siin hollandi pulmapoodide kodukatel, milliseid kingi tahaks, kuigi neid ei saa isegi kingadeks nimetada :d Aga need 100% mugavad :D ja madalad, mis mulle oluline, sest pikkust yleliia :D
http://www.liweddings.com/chat/p/1443309_1.jpg
http://ny-image1.etsy.com/il_fullxfull.83467989.jpg
Ilmselt teen nii, et ostan valged tossud, ja siis vahetan paelad välja ja kaunistan kuidagi moodi ära :D
nii lahedad, tahaks ise ka selliseid sest muidu on mul pulmakingad 11 cm kontsaga http://www.saledorno.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=341&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=16
aint et ees ei ole kivikesi. kindlasti ostan veel mingisugused kingad sest terve päev ei jaksa kõndida 11cm kontsadega. aga laulatusel kõnnin kindlasti nendega.
ma vist tellin endale sellised kingad juurde et mugav oleks http://www.saledorno.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=614&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=16
need viimased vist oleksid kõige mõistlikumad kuna neid saab hiljem kanda ja lihtsalt puhastada aga teisi ei saa eriti puhastada.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.