Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 21
1038 vastust · leht 21 / 21
lihtsam vivist nii, valisime enda lauluks john denver- annie's song. Lihtne aga nii ilusa sisuga ja suht lühike :)
klassika:D
täpselt :)
Mõtlesin ka Heleni peale, super ilus lugu. Teine mõte oli Koit Toome "Puudutus".
mõlemad väga ilusad lood :)
meil tuleb Heleni lugu tseremoonial:) palju ta esinemise eest küsib? Kui see saladus pole :)
Meil tuleb pulmaküünla asemele hoopis latern. Pulmaisa andis sellise idee. Ei põle kunagi ära ;)
Kirjutasin sulle priva'sse:D
Sa võid mulle ka teada anda mis hinnaklassis ta on.
Meil ka kavas tema lugu avavalsina kasutada ning super oleks kui saaks selle loo laivis:D
Meil ka plaanis Helen pulma esinema kutsuda, selge pole vaid veel see, kas tantsime tema esitatud loo järgi avavalssi või siis siseneme kirikusse tema loo järgi.
Alguses polnud plaanis teda live esinema kutsuda, kuid siis mõtlesime, teeme selle väljamineku ka veel :) Ja nii see eelarve lõhki lähebki.. Aga asi on seda kõike väärt.
:) aitäh:)
brr, ajab lausa hulluks, mul juba varsti hakkab hirm nahka tulema, kleit sai septembris tellitud. Siis öeldi et kuskil 3 kuud läheb aega kui kleit jõuab. Siis 3 kuud sai läbi, mingit teadet ei tulnud, siis saatsin poodi meili et mis värk on..?? Siis öeldi, et kuna pulmad on augustis siis planeeriti kleit märtsisks. No ootsin veel 3 kuud, uuesti midagi pole, võsin uusti ühendust, siis just sain meili, et kleit on oodatud aprilli alguses.. No kaua võib, pool aastat või rohkemgi ootad ühte kleiti :S
Lisage meid ka nimekirja! :) 16.07.2011.
tehtud :)
Kas keegi on juba lillede hinnapakkumisi küsinud? Ja kui palju teil lilled maksma lähevad?
minul on hinnad teada lillede eest, aga hetkel peast ei oska öelda, ma siin kellegile vist saatsin juba, kui huvitatud oled võin näidata
tahaks jh hindu võrrelda :)
saadan sulle privasse :)
mulle saatsid:P
Jah mul on olemas lillede broneerimisleping ja hinnad
Mina mina mina olen ka ära kadunud täitsa.
Meie päeva võib ka kirja panna siis 23.07.2011 Tallinn Jaani Kirik
Meil on pulmade planeerimine jäänud siukseks uimaseks aga siiski siiski midagi toimub. Sain söögi/joogi pakkumise, mis sobibs meile hästi ja eile sain siis ühe demo muusikaga mida siis esitatakse meie "peo" ajal. Väga lahe ja mulle meeldis, lisaks pakuti siis live esitluses dj+ saksofon sette.
Praegu ongi seis selline, et kui saame koha,söögi ja muusikaga jutti, siis hakkame alles tegelema muuga riided ja sõrmused.
Kutsed teen vast ise aga pole veel jõudnud kuskile vaatama minna, keegi siin varem kiitis Zelluloosi paberipoodi....varsti peaks juba kätte jagama kutsed, sest inimestel ikka suvel plaanid pikalt ette tehtud.
Olge toimekad pruudid!
Palun mind ka lisada. Mitmeid küsimusi ja muresid selle kiire asjaga tekkinud.
A.
Tere,
Mina olen õnnelik saatusekaaslane. Pidupäev on 5.august. Olen otsimas juuksuri ja meikarit. Kas keegi oskaks soovitusi jagada? Võiks olla Tallinna lähikonnast. Pulmahommikuks tuleb ta aga linnast välja meelitada:)
nurrrr
tere tulemast!
Edukat planeerimist
Tallinna juuksuritest ei tea midagi, aga mina oma meikariks valisin http://pulmad.ee/e-pood/meikar-darja-tamm
lisan su listi ka :)
Hei!
Meie pulmapäev tuleb 27.05.2011. Teeme registreerimise pereringis, peale seda väikese vastuvõtu ilmselt oma aias ja siis pulmaöö kuskil romantilises hotellis. Olemas on sõrmused, fotograaf ja minu kleit. Välja on valitud juuksur ja jumestaja. Vaja veel ülikonda mehele ja lapsele, kingi nii mulle kui peigmehele.
Tere tulemast meie sekka!
Tervitus,
Kust te mehele ülikonna saate? Äkki oskab keegi soovitada poode Tallinnas, kust tasub üldse otsima minna?
Näiteks ma ostsin koos mehega talle ülikonna Baltmanist. Seal olid minu arvates väga ilusad, ja suhteliselt suur valik. Meie küll käisime Tartu Baltmanis. Kohapeal saime kohe nõu milline ülikond võiks kõige paremini sobida ning milline särk jnejne. Supper teenindus oli. Baltmanil kindlasti poode ka Tallinnas.Minu teada Viru Keskuses peaks ka olema.
http://www.baltman.ee/
Baltmani poed on Viru, Kristiine ja Rocca keskustes. Samuti leidub ülikondasid Mosaic'is, Montonis, Mr.Hollises(roccas asub kindlasti),Martenique (kristiines kindlasti). Kaubamajas on väga lai valik igasuguste brändide ülikondasid, samuti Stockmannis. Kõigis nendes poodides on olnud supper ja professionaalne teenindus.
Hei,
saada palun mulle ka :)
Meie ostame Surfhouse'st Volcomi sarjast :)
Tere
Kui tekkib aega, siis, palun, saata ka mulle..
Ette tänades
:)
hey kohe saadan :)
Ja mulle võib kaa saata. :)
Aitäh. :)
Tundub, et Heleni lugu tuleb paljudele sel aastal :))) Ka meil registreerimisele planeeritud, laulma tuleb siiski keegi teine seda.
Minul tekkis mingi aeg idee teha ise - suur geelküünal. Põhja liiv, pärlid, fimost lilled. Teostuseni pole veel jõudnud, aga usun et tuleb ilus ;)
Kas oleksid nii tore, ja saadaksid mulle ka privasse. Loodan, et Tartus on hinnad suht samad.
Tänan
Hei pruudid!
Millal plaanite teha pildistamise - enne või pärast registreerimist?
Meie otsustasime üldse põhilise pildistamise teha umbes nädal enne, kui mul on proovimeik ja -soeng parajasti tehtud. Siis saame kodukohas armsates paikades, mereääres ning vanalinnas pildistada, kartmata, et kuhugile hiljaks jääme. Samuti on siis veidi pingevabam olla. Ning ka kleidi jõuab vajadusel rahulikult keemilisse viia :) Lossi juures tornis ja pargis teeme pildid pulmapäeval , kui sõrmused ka juba sõrmes.
Ja veel .. kas keegi on leidnud soodsalt eheda ameerika auto pulmapäevaks või on kellelgi äkki tuttavaid, kes oleksid valmis laenama? Potensiaalsed olid kaks kohta. Oleme uurinud hindasid jms, kuid siiani pole kumbki olnud sobiv..
Meie teeme enne registreerimist, sest ei ole aega varem teha, ning ei taha kleiti ka enne ära määrida ja siis keemilisse viia :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.