Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 3
1038 vastust · leht 3 / 21
need väga armsad, saaks vaid ise ka selliseid kanda :)
jaa, mulle meeldivad vimased kõige enam ka :) ja need peaks väga mugavad olema, ainult kui sul kleit mööda maad ei hakka lohisma, sest algul ju kõrged kontsad
tahtsin veel küsida, kus sa soengu ja meigi lasid teha?
ma teen nii et laulatusel kannan ikka kontsaga kingi aga kui on vaja vahepeal kuskile kõndida siis vahetan autos teiste kingade vastu ja noh nats võib kleiti üleval hoida kui madalate kingadega kõnnin. ja kui laua taga istun siis vahetan ka madalate vastu.
Millist torti te tahate?
meil tulevad eraldi tordi tükid 150g-sed ja 500g osa lahtilõikamiseks. Veel ei tea kust tellin aga sellega tegelen juba järgmine aasta. Ja mis ise plaanid?
tead ei teagi veel, ma tahaks ilmselt tyypilist pulmatorti korruseline, aga meeldib hullult kui roosid kaunistuseks :) õnneks ma ei pea eraldi kuskilt tellima, kohas kus pidu tuleb valmistatakse ka pulmatort meile :)
http://www.frens.ee/site/img/448.JPG midagi taolist roosidega :) ainult sellel toril alumine osa ie ole eriti ilus
minu lemmikkingad: Grazia Valentine.
Juba tellitud ja käes, hakkan kodus vaikselt sisse käima, et tähtsaimal päeval oleks mugavad.
Sellist, perekonna ja tähtsate inimeste fotodega. Sisuks kohupiim ja sidrun.
lahe
kes planeerib loori, või tiaarat? või siis mõlemat?
mitte ühtegi neist.
Mina plaanin loori ja täna saime kokku fotograafiga ja ta soovitas veel pikka loori sest siis saab igasugu lahedaid fotosi teha. Aga eks vaatab mingi aeg lähen poodi ja proovin pikka loori kas sobib või mitte. Mis endal plaanis?
Mismoodi plaanite oma nime ära saata või siis kinkida?
loor kindlasti, aga mul suht lühike, tiiara kohta vel ei tea, võibolla kui leian midagi armsat siis valin
ma arvan, et algul mõtlesin õhuplalliga ära saata, või siis äkki migi raketiga taevasse, või uputan jõe põhja :D
mis ise?
ma arvan, et algul mõtlesin õhuplalliga ära saata, või siis äkki migi raketiga taevasse, või uputan jõe põhja :D
mis ise?
kas õhupallidega või siis kuumaõhupalliga http://www.pulmapood.ee/shop.php?prID=d1fe173d08e959397adf34b1d77e88d7 vist läheb käiku see viimane.
kingin tagasi isale
võibolla jah lasen kuumaõhupalliga, kuid pulmaisal oli selline mõte ka et kõik külalised laseks yhe õhupalli taevasse, et siis tavalised neile, pole veel nii täpselt mõelnud
kes juba ehete peale on mõelnud?
ise ei teagi, ilmselt tahaks midagi õrna, kaelakeed ja kõrvarõngaid, mis ei pyya väga pilku.
umbes taolist http://www.bridalfashionmall.com/jewelry/509.html
Paistab et meil on sama maitse. Mul on jällegi juba ostetud ja ostsin siis valgest kullast keti ja siis sinna juurde valgest kullast ripatsi pärli ja kivikestega ja kõrvarõngad on ka olemas ja ka pärlid.
Lahe :) a usun et kuna mul kleit ja loor juba sellised pisikeste kivikestega egas siis yle ei maksa pingutada :)
Nonii meie saime täna oma pulmaisaga kokku kelleks on siis Arlet Palmiste ja päris sõbralik ja tore oli. Ise olime arvanud et kõik pulmadeks vidinad said ostetud aga pulmaisa soovitas veel igast asju nii et keep on going ja nüüd ootab ees veel shoppamis tuur :D Vähemalt on tegevust pulmadeni muidu tõesti kõik tuttavad teevad suured silmad et kas teil on tõesti kõik valmis :D
Päris lahe.
Meie saame pulmaisaga kokku reedel, samuti bändiga ja ilmselt ka pulmakorraldajaga:)
Ja neljapäeval saan külalisteraamatu ja karbi raha ning kaartide jaoks kätte:) Nii põnev:)
Meil pole veel mingit nänni ostetud, ilmselt kunagi tasapisi hakkame vaatama peale pulmaisaga kokkusaamist. Võibolla kui nüüd seekord Eestis oleme vaatame sõrmused ka välja :) Ainult sisse laseme graveerida hiljem:)
Me plaanime oma sõrmused järgmine aasta osta igaksjuhuks äkki läheb keegi meist paksuks:)
No see ka õige :D
Soovitan tutvuda minu kodulehega! http://www.arrogant.ee
- Pulmakorraldus. Koos leiame parimad lahendused Teie
soovidele
- Pulmalistega aktiivne koostöö
- Saan soovitada väga head ning edukad meeskonda pulma
korraldamisel(fotograaf, ansambel, florist, peopaik, catering)
- Koos leiame vastused küsimustele - kuidas korraldada? milline on
pulmastsenaarium? kas on üllatusi? milline tuleb oksjon? missugune
bänd on parim pulmadeks? pulmafotograaf? peopaik?
- Kõige olulisem - See on Teie päev ja Te peate seda nautima!
Teie Pulmavana
Kuldar
[e-post peidetud]
kas keegi teab millised on põhilised pulmalauliku eesti keelsed laulud ja mitu neid peab pulmalaulikus olema? Ise olen vaadanud et võiks olla siis ellised:Taas punab pihlakaid, kikilips, julge laul, kaelakee hääl, tuulevaiksel ööl, mis värvi on armastus, marina, tüdruk armastan päikest ja tuuli, ütle millal tuled sa. Ei ole kindel kas sobivad...
Minul on soodsa hinnaga müüa uus tiaara. Oma pulmas käiku ei läinud
"VÕTA MIND KAASA" , "SAAREMAA VALSS", "VILJANDI PAADIMEES", " SEAL VÄIKSEL BALTI MEREL", "EI TAKISTA VALLID", "MERE KOHAL SÄRAB TAEVAS", "LAULGE POISID, LAULGE PEIUD", " MA VAATAN PAADIST KIIKRIGA", "KUI KUNGLA RAHVAS", "NOORPAARI VALSS", "HULKURI VALSS", " MANDOLIINID ÖÖS", "JÄÄ JUMALAGA, MANN", " PÄRLIPÜÜDJA", " SU SILMADE SÄRA", " JAMAIKA HÄLLILAUL", " SUVI", " VEELKORD"
ok mul on vist lihtsam kirjutada oma pulmaisale ja küsida kas minu valitud lood sobivad või ei aga sellegipoolest tänan vastamast :)
Tere kõik kes plaanivad 2011 suvel abielluda. Keda huvitab pulmade pidamine looduskaunis paigas Saaremaal, julgen soovitada Pidula Forelli Puhkeküla Lääne-Saaremaal. Väga meeldejääv ja romantiline paigake. Veebilehel saab tutvuda kohaga http://www.saarepuhkus.ee .
Kellel vähegi huvi tekib, võib ühendust võtta. Aitasin ise kaasa kolme pulma korraldamisel seal puhkekülas ja olin ka ühes külaline. Olen lahkelt nõus kõikidele Teie küsimustele vastama:)
Liina
[telefon peidetud]
[e-post peidetud]
Mina olen kuulnud, et tiaaraga abielluvad need pruudid, kellel on abieluväline laps, aga tänapäeval see vist ei oma nii suurt tähtsust:)
Niisiis, eilne päev on möödas, oli liiga kiire, väsitas ära.
Käisime vaatamas registreerimiskohta: Tartu Linnamuuseum - oli meeletult ilus! Natuke meenutab antiiki, selline supper üllatuslik! Ei olnud seal kunagi ennem käinud.
Siis saime kokku bändi lauljaga. Mulje väga hea! Lõplikud kokkulepped tehtud, nüüd ainult vaja oodata pulmi :)
Siis Antoniuse hotelli tubasid tutvustati pulmaööks. Need on meeletult ilusad, täielik luksus. Suurepärased toad ja vannitoad.
Pulmaisa Anti Einpaul väga tore inimene. Lausa meeldiv oli rääkida temaga. Ideid jagub, asjalik inimene!
Ülikooli kohvik oli ka ilus, sai saal väljavalitud ja natuke tordiasjus kokkulepitud, sest saame tordi sealt tellida. Ja menüü üle sai veel natuke arutatud. Saal ise sellise kõrge laega, ja avar. suured aknad kust vaade Ülikoolile.
Ning peale selle kohtusime veel pulmakorraldaja ja floristiga. Nendega sai läbi räägitud kõik detailid ja mis selgus, et meil on enamjaolt kõik tehtud, isegi pisikesed detailid läbi mõeldud. Muidugi see on hea kuna nüüd saab kevadeni rahus olla
Mehele sai eile Baltmanist ülikond ära ostetud, mis nägi supper välja :)
väga lahe et teil kõik olemas. Me pole veel sobivat bändi leidnud :( Praegu tegelen igast pisiasjadega: pulmalaulikutega, küünlaaluste kaunistamisega, viktoriini küsimuste väljamõtlemisega ja igast muude asjadega. Ausalt öeldes on kopp ees juba :D
usun, me mõtlesime et teeme suuremad asjad ära ja siis vaatame pisikesi, kuna hetkel lihtsalt mõtleme ideesid välja ja siis hiljem paneme pulmaisaga paika asjad, mõned asjad juba paigas.
Kuna meil tuleb rahvusvaheline pulm, siis eriti laulmist ei tee, mõtlesime et oleks lahe teha üks eesti keelne, inglise keelne ja hollandikeelne laul, ja siis sõnad paneme kaante vahele, kuhu tuleb ka pisike sõnastik vajalike väljendite nii eesti kui hollandi keeles ning pisike külaliste kirjeldus ja ehk mõed asjad veel mahutab sinna vahele :)
ja mõned mängud valisime juba välja , et mida võiks kindlasti teha:)
ja kui pulmakorraldajaga kokku saime ta ütles, et kuna meil juba kõik olemas ja läbimõeldud et siis pole mõtet sõruseid ka päris viimasele minutile jätta. Täna ostsime siis sõrmused ära, mine tea kuna uuesti Eestisse tulen, ja isin odavam kui hollandis mitmekordselt odavam. Valisin endale kullast natuke laiema sõrmuse, kus siis teemantitest süda keskel, mis sobis imehästi mu kihlasõrmusega. sest enamus sõrmuseid mida avastasime olid liiga suure vase sisaldusega, kuidagi liiga punakad, mis meile ei meeldinud. Ja norm oli et same mõlema sõrmusega 10% hinnast alla :)
issand prargu loen siis ma vaatan et ma olen ka hiljaks jäänud meil plaanis abielluda juulis meil ainult koht kinni pandud otsustasieme taagepera lossi kasuks.olen mõelnud pulmaisaks tõnis millingut aga pole veel kindel ...
tere,
tulen ka siis 2011 aasta suvel abiellujate sekka :)
Kihlusime 04.06.2010 ning pulmapäevaks oleme valinud 09.07.2011.
Tänaseks päris palju põhiasju juba olemas ja otsustatud - koht, pulmaisa, bänd, kutsed on tellitud, pulmaküünal tellitud. Auto on ka pm otsustatud. Meikariga kuupäev läbi räägitud.
Kleidi ja lilledega tegelen uuel aastal.
Palju õnne kõigile ja lennukaid ideid planeerimisel!
Soovitan floristi. Huvikorral võin anda kontaktid!
Kuldar
õnnitlused!
Taageperaloss on meeletult ilus:)
Ja ma usun, etkunagi pole liiga hilja ;)
Nonii meie kingilaegas sai valmis ja näeb välja siis selline http://www.pulmad.ee/marina-ja-kaido-pulmad
Väga armas :)
Lisasin ka galeriisse pildid siis külalisteraamatust ja laekast, need väga tagasihoidlikud, aga armsad :) Ja siis kimbu pilt ka üleval millist tahad :)
Millise toa Antoniuses valisite siis? Ma ootan pulma-aastapäeva, et saaks tagasi sinna minna :)
Me valisime selle suure sviidi, muidugi kõik toad olid supper ilusad, aga too tundus kuidagi kõige lähedasem, ja kuna ytlesin mehele, et tema rid hotelliga asjad korda ajada siis ta valis ise toa :)
Kas 1. või 2. korrusel?
esimesel korrusel :)
Meil siis kutsed välja valitud, ja tellitud, kuna tahame hollandlastele suhteliselt varsti juba ära anda, siis teavad planeerida ja raha koguda :)
http://www.pulmad.ee/kaardid-013jpg#node-inner
Väga ilusad kutsed! Mulle meeldib.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.