Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 20
1038 vastust · leht 20 / 21
Selline ühtne tort ei jää lõikamisel kole sest tegelikult see ongi eraldi alustele pandud lihtsalt peal on kreem mis neid kohti katab. Käisime pulmas kus oli selline tort ja väga kenasti sai pruutpaar torti lõigata. Ei tasu nii väikeste asjade pärast muretseda aga jh koogikestega on ka kena. Me just muutsime meelt ja ei võta koogikestega :) Sisuks tuleb kas vahukoor koos kohupiima ja masikatega, jogurt koos masikatega või toorjuust koos maasikatega. Katteks on martsipan. Minu galeriis on tordi välimust ka näha-enam vähem tuleb selline :)
Mina ostsin LaSenzast endale pitsilise kreemvalge pesu mis sobib ideaalselt pulmakleidiga.
Muidugi tahab iga pruut näha välja võimalikult hea.. Kuid pea meeles seda, et su mees armastab sind ju sellisena nagu sa oled. See kortsus kõhuke ei ole tema meelest kindlasti pooltki nii jube, kui sinu enda arvates. Olen kindel, et ta armastab igat sentimeetrit sinu kehal.
Pigem ole enesekindel just sellisena, nagu sa hetkel oled. Kui mitte pulmadeks, siis küll sa üsna pea siiski saavutad soovitud välimuse ning saad võimaluse üllatada oma meest :)
Aga kui tõesti iga hinna eest midagi leida üritad, siis ehk on nendest abi. Jäid ebays silma ning need peaksid kõhuosa varjama küll (viimane on eriti ilus) :
miks sa meelt muutsid tordi osas?
sellepärast et käisime ühe kondiitri juures ja tal oli pulmatortide raamat ja sealt hakkas siis meeldima üks tort sellepärast. ja me saame seal proovida kõiki meie poolt valitud tordi maitseid-see käib hinna sisse :) ja siis valime selle ainuõige :)
oki :) supper ju
mul pole veel õrna aimugi, tahaks koogikestena nüüd, kuid ei tea kuidas see kujundus välja peaks nägema :D täiesti kohutav. :D
ma tellisin täna dhgate.com kaudu babydoll'i hind ülisoodne, tuli kuskil 7.35 eurides, ilma saatmiskuluta.
üliarmas punane
Olen ka neid tükkidena torte vaadanud, kuid ei tundu kuidagi see "õige" olevat. Pigem nagu uuenduslik värk jälle.
Seda enam, et tordi lõikamine on ka üks pulmapeo olulisi sündmusi. See on ka viimane hetk, mida fotograaf pulmapeol ootab.
seda kindasti, aga samas on ju kõige tipus osa mida saab lõigata
Tänud :) . Linkide eest ka:). Ei no üllatada olen teda suutnud juba 2 korda- võttes 33ja 37 kg juurde ja siis maha, praegu veel 6 kg seljas aga no usun, et kui enamusest sain siis saan nendestki, aga jah see kõht segab just eelkõige vb mind ennast.
Tänud- uurisin ise ka eile seda teemat süvenenult ning tundub, et leidsin sobiva:)- aga jah, kammin homme ka vastavad poed läbi, et teada, mis meil siin omas linnakeses üldse on- siiani pole nagu silma jäänud, aga ehk siiski.
siis supper!
Kingad mis saledornost tellisin sai tagasi saadetud ja uued asemele bonprixist. Kuna mul suuremat sorti jalg siis enamus kohtadest ma kingi ei leia, 42 suurus siis. Kui keegi teab mõnda head kohta siis võiks julgesti teada anda:)
Alusseeliku tellisin täna ära, loodan et see ikka sobib, kuna seda tagastada ei saa...
Ahjaa leidsin ühe huvitava idee - kohakaartide asemele nimelised küünlad. Hind algas 1.40€ tk. On samas ka hea tänukingitus külalistele. (TwoInOne niiöelda :D )
tean mis sa tunned! mul endal 43 kahjuks, eestist oli vabsee võimatu jalatseid saada, aga siin Hollandis valikuvõimalus suur. kuid selliseid jalatseid mis pulma sobiks panna pole eriti palju. tellisin ka ära ehk homme saan kätte, loodan et parajad on:)
kaua sealt kaup tuleb?....vaatasin ise pulmakleite..et täpselt samasugune mida muinasjutupidu.ee vaatasin,aind tuhandeid odavam
eem, babydolli kohta mille täna tellisin, pandi juba täna teele, öeldi et kuskil 15-20 päeva. Aga usun et kuu ajaga saaksid kätte.
näiteks mis mulle just selle lehe juures meeldib, et seal nääitab kohe ära palju saatmiskulu on, kui seda üldse on. Ühelt teiselt lehelt tahtsin tellida jakki kleidile, igal pool oli kirjas et saatmiskulu pole, aga kui hiljem asjad juba ostukorvis olid siis saatmiskulu tuli pool juurde kõigi toodete pealt.
aga sa võid uurida kaua kleidi tellimiseks aega kulub, ma ise tahan sealt veel tellida lipsud toolidele, siis ei pea ise materjali ostma ja lõikuma jnejne, hind pole ka eriti hull, üks oi veel foorumist huvitatud ning teeme pooleks kuna pakis oli 100.
leidsin siit päris suure valiku kleite, ma muidugi ei tea kas riskid tellida..
http://www.dhgate.com/wholesale/maternity-wedding-dresses/c14080810.html
4.juuni.2011
lisatud:)
Küsimus kõikidele pruutidele.
Kust saate/ tellite pulmalipud, pole netist selle kohta erilist infot liikumas näinud?
Me ei telligi sest ei näe mõtet. aga minu arust neid tehakse ikka ise :D
Meie kuupäevaks sai lõplikult 4.august 2011. Meeldis see kuupäev rohkem kui 6.august. Pluss number neljal meie jaoks eriline tähendus. Pluss neljapäevane päev = soodustused ;)
käsitöö pole mul just kõige parem külg, aga ehk leian kellegi kes teeks:D
milleks see pulmalipp üldse?? pole selle kohta veel uurinud
kuupäev muudetud nüüd õige kuupäev kirjas:)
Ma olen netist otsinud ja näinud igasuguseid õmmeldud nimed pulmalipule, tikitud lipud ja maalitud lipud.
Meie tahame pulmalippu igal pulma-aastapäeval nähtavale tõsta/ vardasse heisata, nagu riigipühadel Eesti lippugi. Meie pere tähtis päev ikkagi:)
see nii armas idee ikkagi :)
Tere,
kirjutan kaa siia nüüd siis esimest korda. :)
Jäime oma plaanidega nii hiljapeale ja selle tõttu ka pole siia foorumisse enne kirjutanud - ei jõua asjadega järele.:)
Hea on seda foorumit lugeda ja saada häid mõtteid.. :)
Meie pulmad on 14.05.2011. :)
Leidsin just sellise pakkumise https://cherry.ee/deal.jsp?deal=7ukav5q . Tekkis kohe plaan minna sinna pulmakleiti vaatama :D Tellisin kingad Saledornost ära. Loodan, et on jalas sama ilusad kui pildi peal olid. Kus kohast te endale pulmaküünla olete ostnud? Olen neid küünlaid vaadanud, aga sooviks miskit erilisemat, aga missugust, vot seda veel ei tea.
Maalitud lippu on ise suht lihtne teha, ostad lihtsalt riidevärvid ja lased fantaasial lennata :) Mina arvan, et meie pulmalippu ei tee, pole varrastki kuhu seda iga aasta heisata. Sini-must-valge on ka väga ilus pulmalipp :D
meile teeb näiteks vend pulmalipu
tere tulemast,
sinu nimi ja kuupäev sai ka nyyd listi lisatud :)
Ma otsin kaa ikka veel seda nn õiget küünalt, küünlapliiatsid juba olemas ja vanemate kingi jaoks küünlad kaa, aga seda meie oma ikka veel ei leia...Tallinnas Tulika tänaval on üks pood, kus peaks olema ka suuri ilusaid küünlaid, millele saab ise peale joonistada/kirjutada. http://www.hansashop.eu/
Minule isiklikult meeldivad Võhma küünlad http://www.kyynal.vohma.net/pulmakyynal.html .
Meie pulmaküünalt ei tee aga teeme igale lauale paar valget küünalt, millele siis peigmehe kunstnikust tädi akrüülvärvidega peale maalib.
Muinasjutupeo butiik on ju Tartus. Neil seal kohapeal polnud eriti suurt valikut minu meelest. kodulehe peal hulga suurem.
meie tellisime oma küünla http://www.giftline.ee/.... tulemus selline lisan pildi....http://pulmad.ee/meie-pulmakuunal-kaunistus-siis-ymbe-kogu-kuunla
ümmargune 4 tahiga
mhmh on küll jah tartus, aga meil niikuinii kavas sealt linnast sõrmused tellida, nii et siis kleit tuleb ka sealt linnast. Mõttes on mul tegelikult lasta kleit õmmelda ja kui seda saab teha 50% soodustusega siis on veel parem :) Pulma küünlaga seoses on tegelikult veel suurem peavalu pulmavärvid. Suudaks need ära otsustada oleks palju lihtsam edasi toimetada...
seda küll, eks kui need paika saavad siis lihtsam. Jaa muidugi kui lased õmmelda siis saad ju sellise kleidi nagu unistanud oled. Kui ma uurisin kleidi õmblemist muinasjutu poes siis nad ütlesid et oleneb muidugi tegumoest ja detailidest.
ma saadan sulle postkasti kirja mis nad mulle saatsid, ehk on abiks ;)
jess, sain oma kingad kätte:D nii õnnelik, täiesti parajad :D
Ma mõtlesin ka alguses, et pulmaküünalt ei taha. Aga siis hakkas meeldima mõte, et seda saab igal pulma aastapäeval põletada, tundus kuidagi armas.
tore kuulda:)
Loodan et minu peagi saabuvad ka ikka sobivad:D
Mei e tellisime ka oma küünlad http://www.giftline.ee/
Valisime siis pulmaküünal nr 34 :) ning sama stiilis veidi lihtsamad pisikesed küünlad vanematele.
hoian sulle pöialt;)
Kallid pruudid!
Imeilusat naistepäeva teile!
Noo nüüd ma vist pean oma sõnu sööma sel teemal et mul bändi vms ei tule - hetkel muidu läbirääkimised käivad aga arvatavasti tuleb meile Helen laulma:D
otsustasite ikkagi siis esineja kutsuda? :) see ju supper :)
Tundub nii jah:D Kuna vaatasin et see aasta päris paljud on valinud tema lugu avavalsiks siis mõtlesin et lahe oleks et ta seda siis live's meile laulaks:)
jaaa :)
mis laulu te avavalsiks valite?
Ei näe sinu videot kahjuks - keelatud meie maa jaoks:D pane mõni teine link:D
meil tuleb siis arvatavasti see - http://www.youtube.com/watch?v=Zsyxl1Z9DaE
Tegelikult olen alati arvanud et avavalsiks tuleb hoopis tango - kuna ise olen endine baleriin siis tants on minu jaoks lemmikum tegevus maailmas nii et alati teadsin et tuleb hoopis see lugu - http://www.youtube.com/watch?v=Xu3AjfZyg6k aga kuna mehest vist sellisel tasemel tantsijat ei saa siis tuleb vähemaga lepida - kuigi ma päris loobunud pole - varsti lähme minu sõbranna juurde kes endine võistlustantsija ning proovime algul ikkagi tangot:D
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.