Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 19
1038 vastust · leht 19 / 21
mõtlesin, et teen väikse kokkuvõtte, ja lisan postituse kirjelduse alla siis kuupäevad nimeliselt kes kuna abiellu hakkab, aga selleks palun mulle nt postkasti saata kuupäevad et saaks ülesmärkida :) mõned kuupäevad on mul olemas juba
kas sul meie andmed on?
eip :) pole veel leidnud, panen esialgsed nimed üles, hiljem teen järjestuse ka :)
01.07.2011
olemas. tänud
Meil 05.08.2011
:D Noo vot, siis loodan et tuleb äge pidu:D
tead, see oleks tegelikult väga hea variant - ma sirvin natuke veel neid linke ja siis annan sulle teada milliseid täpselt tahan, eks:D Sa oled üks elupääastja:D
eks sa anna teada ;)
Ma sain eile sõrmustepadja kätte - saate galeriis piiluda:D
väga armas, kust ostsid?
Pärlis lasin teha:D Lepisin nüüd aja ka kokku ja järgm nädal lähevad pruutneitsid ka sinna mõõtmisele - lasen ka neile kleidid seal teha:D
aha ok:) palju umbes pruutneitsi kleit maksma läheb, kui Pärlis teha lased :)
ausalt - ei teagi veel, saan hinnapakkumise ales järgm nädal, aga kuna enda kleidi saan juba nii hea hinnaga siis ei usu et väga kallilt teevad. Mul oluline et ei pea enam jooksma ja inimesi otsima et tehtud midagi saab - Pärliga hetkel nii hea kogemus ja teenindus on viimase peal - nii et viin kõik oma raha neile vist:D Aga annan teada kui hinnapakumist näen:P
mul endal ak vaja õnneks ainult ühte pruutneitsi kleiti, aga tahan et see oleks punast värvi. ning ma usun et selle otsimine läheb suht keerukaks, ma ei tea mis olukord eesti poodides on :) aga samas väga palju ei tahaks ka maksta:D
uurisin ise muidu muinasjutupoest ka - seal piduliku kleidi õmblimeine kuskil 75-100 euri :)
kas sõrmused seotakse sõrmusepadjale kinni? ja siis kui sõrmust hakatakse sõrme panema, siis alles seotakse lahti v? Või kuidas see protseduur käib :D?
ma usun jh et sõrmused seotakse sõrmusepadja külge, ja siis kui sõrme vaja panna siis seotakse lahti
Noo vaata - mul vaja 6 tk õmmelda - muidu otsiks vist ka poest aga raske on leida sobivates värvides sellist kogust ja + veel et vajalikud suurused oleksid olemas, muidu usun et leiad ühe kleidi kyll - nii hull olukord siin ka ei ole(ise ka ei usu et sellist juttu räägin - elasin 3 aastat Inglismaal ja siia tulles olin ikka masenduses:D) Aga tegelt ühe kleidi usun küll et leiad ka odavamalt ja kui ei lea siis kindlasti saad midagi ka sama summa eest mis sulle pakuti:D
Just, need paelad mis seal ripuvad - lased sõrmusest läbi ja teed lipsu, pärast tõmbad paelast lahti ja saad sõrmuse kätte:D
eks näis :) vb saab hoopis rentida :) kuid jah eks ma pisut selline juba olen, et mõtlen ennast hulluks, tahan et kõik kokku sobiks jnejne :D
Meil on kuupäev natuke muutunud ... kuupäevaks tuleb siiski 18.06 asemel 16.06 ;)
tänud, kuupäev muudetud :)
meil ei ole 07.07 vaid 09.07
Tekkis selline küsimus et mitu külmrooga peaks pulmalauas olema? Hull hirm on et rahvas jääb nälga :D
Meie 06.08 on nüüd kindlalt muutunud 13.08 :)
mul on sama küsimus, ma usun,, et mul vanaema juba varakult hakkab rääkima ka et süüa peab palju olema, aga palju on palju?
sry, parandasin oma vea ära:)
No ma ei teagi...näiteks meile pakuti pulmapaketti milles oli 7 külmrooga...hakkasin siis mõtisklema...ja tundus nagu vähe..kuigi kinnitati et ärge muretsega...et puudu ei tohiks tulla :S
meil oli kylmroogi kokku 9 sorti, sh salatid, lihad + õrnsoola lõhe, ja juustud
millist pesu teie kleidi alla eelistate?
Ma kohe üldse ei oska valida:D
siin üks punane kleit, mulle isiklikult hullult meeldib :) http://www.ebutiik.ee/naistele/kleidid/pidulik-sataankleit-16.html
ooo täh :) eks ma uurin asja kas talle meeldib ja kas see mõõtudest sobib
minul näiteks rinnahoidjat või korsetti kleidi alla ei tule, kuna ise nii väikse rinnaga siis pole sellel mõtet kõik seisab ilusasti omal kohal :D pigem muretsen mida pulmaööks selga panna :D tahaks midagi mugavat aga see eest ilusat:) siiani pole seda õiget leidnud.
Siinkohal ma julgen küll hiina kaupa soovitada. Olen mitmeid babydolle jms tellinud ning super armsad on. Siiani ainult head kogemused. Mõõdud on olnud ka vastavad. Peale selle - üüratult odavad! Pulmaööks on e-bays silm peale pandud korsetile .. koos kõigega.. :)
seda muidugi!
Aga ma ise ka ei tea, ma ise oma peaga arvasin, et valin ilusa pesu kleidi alla, ning see jääbki, et ei hakka miskit vahetama. Kuna me 2 ööd hotellis siis teiseks ööks peaks ise ka midagi välja mõtlema :D Aga hetkel veel ideid ei ole
lõpuks sain endale kingad tellitud, valged balleriinad. Täitsa tavalised, olid pealt küll väikse lipsuga , kuid kui kõik hästi läheb, ja kingad parajad on siis tellin kingaklambrid :
http://trouwdecoratie.nl/598,dubbele-strikje-schoenenclips-schncl008.html
Nüüd juba hakkame otsast asju muutma :D, otsustasime et palju lihtsam on tellida selline tort kus on tükid juba valis, ja kõige tipus lõikamiseks. Kuna ilmselt see tort mis pole kihiline, siis hiljem kui lõikama hakkad jääb väga kole :S
Mis täidisega torti te tahate?
ma just hetkel vaevan pead sellega :) tegelikult tahaks kohupiimakat, aga see raske, siis peab selle võrra suurema tordi tellima. mulle omale maitseb vahukoore-kohupiimatort ka, aga see vist ka raske ikkagi. niiet mul ka hetkel veel täiesti pea tühi ses osas. tegelikult pole isegi välimust välja mõelnud :)
jaa, aga ma usun et kui vahukoorega teha oleneb tordist, meil martsipani kattega seega suht magus, sisse ilmselt äkki shokolaadi, toorjuustu, kodujuust ka hea,või hoopis midaig muud. ME ennem ei otsusta, kui oleme proodiva saanud.
Siis teeme kindla maitse peale tellimuse.
Meie tahame ka tükkidena, jääb üleliigne mökerdamine ära ja kõik saavad endale ilusad tükid. Pealt võiksid olla martsipaniga ja sees midagi vähem magusat, samuti meeldiks toorjuust + midagi. Otsustame seda kevadel, kui kondiitriga läbi rääkima lähme :)
Meile ütles catering, et 7 on vähe sellise pika peo jaoks.
Kas keegi meie Eesti tegijatest lasevad proovida ka erinevate tortide varjante? Sooviksin midagi sellist mis meenutab nagu linnupiima aga oleks sutsu värskem... mm see sulab suus- aga pole veel leidnud (1l üritusel saime, nüüd ajan jälgi, kust see tort telliti:) ).
Häbenen nüüd siinkoha...l- aga kas kellegil või mõnel sõbral on ehk kogemust- kuidas peita koledat kortsus kõhtu?- nimelt 2 lapse ootusega võtsin palju juurde ja siis jälle alla, aga hetkel poja 6 kuune ja no kardan, et juuniks ei ole just suurt muutust oodata- korsetid tavaliselt liialt lühikesed, pool sellest koledast kõhust ikka näha- aga sel ööl ju ei tahaks seda....hm, kes oskab aidata?
Häbenen nüüd siinkoha...l- aga kas kellegil või mõnel sõbral on ehk kogemust- kuidas peita koledat kortsus kõhtu?- nimelt 2 lapse ootusega võtsin palju juurde ja siis jälle alla, aga hetkel poja 6 kuune ja no kardan, et juuniks ei ole just suurt muutust oodata- korsetid tavaliselt liialt lühikesed, pool sellest koledast kõhust ikka näha- aga sel ööl ju ei tahaks seda....hm, kes oskab aidata?
kuna me tellime koogikestena, siis ma usun et pole probleemi, kui tellime erinevaid variante:)
Tere.
Mina ostsin sellise kus on kaks nagu lipsu rõngast, millel siis traat sees ja sõrmused käivad nende peale- kui õige hetk käes ,siis tõmbad kergelt sealt üle ja ongi käes. Infoks siis :).
Tere.
Mina ostsin sellise kus on kaks nagu lipsu rõngast, millel siis traat sees ja sõrmused käivad nende peale- kui õige hetk käes ,siis tõmbad kergelt sealt üle ja ongi käes. Infoks siis :).
kas sa mõtled kleidi alla või pulmaööks?
Kleidi alla näiteks on olemas vormiv pesu mis tõmbab kõhu sisse.
aga pulmaööks, ehk mingi babydoll'i sarnast, neil ju erinevaid tegumoode, midagi on kindlasti ka sellist mis varjaks kõhu ära;)
No kleidi alla pole vast vaja,( või mis, äkki ikka on vaja :))) seal teeb korsett vast oma töö ära... aga pulmaööks jah- no tavaliselt (vähemalt mis mulle sattunud on) ikka veits sellised läbi paistvad- aga ehk pean paremini otsima lihtsalt...
näiteks siin on miskit, aga muidugi ei tea kas sulle miski meeldib nendest ja kas seda poes saada
http://lasenza.ee/babydolls/babydolls/babydolls_babydolls.htm
http://www.laperla.com/en-ee/nightwear/babydolls/cfilpd0012021?e=bd65a60b-d714-4055-8e59-d6f25e75777b&f-size=&f-style=&f-variant=&s=relevance
aga lihtsalt soovitan vaadata igalt poolt pesupoodidest, olen kndel et kõik ei ole läbipaistvad
Edu!
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.