Pulmad 2012 vol.2.
Tervitus-
PANEN SELLE TEEMA LUKKU JA PALVE TULEVIKUKS NEID AASTAL 2012 või 2013 ABIELLUJAD,MITTE AVADA :D
Siit ei leia midagi ülesse !
Tehke parem eraldi teemad.
Tervitades,
Virgo
Pulmad.ee
177 vastust · leht 1 / 4
Nonii alustame siis vol. 2-ga :)
Mina sain nyyd siis selgusele oma segases peas ja otsustasin siiski pulmaisa kasuks, kes on veel k6igele lisaks dj. Veigo Kaareti valisin, sain soovitusi oma tuttavatelt ja olen isegi nende (vendade) yritustel osalenud! Tean, et ei pea pettuma!
Nyyd tundub, et k6ik minu mured on murtud, on keegi, kes hoolitseb selle eest, et pidu oleks ideaalne :)!
Minul peakski nyyd olema k6ik eelvalmistused tehtud!
Kirik (Tallinna Toomkirik) on, peopaik (Viimsi peokeskus) on, kleit on, ylikond on, florist on, fotograaf on, auto on, juht on, pulmaisa / dj on ... s6rmuseid hetkel otsin...K6ik muu peaks jääma hilisemasse tulevikku ehk siis uude aastasse 2012!!
P6nev, p6nev, p6nev :) !!
Edu teile k6igile!!!
Veigo Kaaret on väga hea valik, olen ise mitmel üritusel sellele tunnistajaks olnud.
Nii palju on juba tehtud teil, tubli!
Mina pidasin eile päris pika pulmakoosoleku koos ema ja tädi ja shampusega ja peab ütlema, et vaidlused olid tulised. Loodan, et vaidlustest sünnib tõde. ja, et kõik asjad hakkavad vaikselt hargnema.
Küsiksin kõigilt 2012 pruutidelt kas teete kirikliku laulatuse või mitte?ja kas keegi oskab öelda kas kirikuõpetajad ka väljaspool oma kirikut paare laulatavad?
Meil tuleb kirikliku alatooniga registreerimine, registreerijaks kaplan Olavi Ilumets. Juba tema saadetud tõotuste näidised olid väga kenad ja tõid niisama lugedeski pisara silma :)
Mina käisin siis eil eoma nö. unelmate pulmakohta vaatamas, kus lootsin pulmi pidada. Aga nagu pisut kartsin, et väikseks jääb, nii ka on :S Olin nii kurb.... Mel tuleb külalisi ca 120 ringis + lapsed, seega ei kannata nii palju maha ka kärpida, et sinna mahuksime siiski.
No hea vähemalt see, et eile hommikul käisime ka alternatiivi vaatamas ja see tundus ka täitsa ok, seega koht on siiski olemas.
Paika sai see nädal ka kindel pulmaisa ja bänd. Pulmaisa on Kuldar Pajula ja ansambel tuleb tema soovitatu, kes pidid mängima lives nii alates viiulist (eurovõidu laul pidi eriti äge olema sellega :D ) lõpetades ma ei tea millega :D
Pulmaisa on meil küll noor, kuid oma nö. presentatsiooni ajal :) jättis väga toreda mulje ja seega jääb siis tema.
Meie kiriklikud pulmad, koos laste ristimisega on 10.08.2012 Rõuge kirikus ja pulmapidu pärast Rõuges ühes turismitalus. Kokku tuleb meil 35 inimest, kõik lähedasemad pereliikmed ja sõbrad. Teen siin kõvasti ettevalmistusi, mida saab praegu vähegi kokkuleppida on kokkuleppitud:). Sest veebraris tuleb perelisa ja siis ei jää enam aega nii, detailselt kõike ettevalmistada. Pulmaisa on olemas Raul Kivi ja ühtlasi tegeleb ka muusikalise poolega. Kutsed on tegemisel tuttava kunstniku juures, juba sain kätte näidise. See nädal lähen Frens cateringiga tutvust tegema, kuna peame võrumaal turismitalus, siis ise söögitegemisele ei hakka isegi mõtlema, sest tahame, et sellel päeval oleks kõik viimasepeal. Kuna meil pidu on nii sees peosaalis, kui ka väljas välitelgis, siis soojasöögi suhtes otsustasime kohale kutsuda tuttava koka, kes grillib erinevaid lihasid ja õues väligrilli peal tegeleb soojasöögi poolega. Teenindama tuleb ka tuttav noormees, kes töötab kelnerina. Sisse katame rootsilaua stiilis külmalaua, et oleks valikut kõigile. Ansambli paigutama õue, et ei peaks terve õhtu laua taga istuma saab olla nii sees, kui väljas. Sõrmused saame kingituseks, kleidi ja ülikonna ostame mais ja laste ristimiseks riided. Majutus on kohapeal. Paika oleme pannud juba lauaplaanid. Nüüd siinkohal soovingi Teie abi!!! Nimelt: Kas keegi oskab soovitada võrumaal ilusaid kohti mida kindasti tasuks pulmarongiga läbi sõita vms, mingeid häid ideid, plaan on minna Rõuges sepa juurest läbi, kes teeb meile rauast südamed koos meie nimedega, mis on omavahel ühendatud. Need laseme kinnitada puust alusele ja paneme oma magamistuppa hiljem, kas on veel midagi, kedagi, keda tasuks seal kandis külastada, kui kellegil kogemust? Plaanid on ilusti paberil kirjas ei hakanud siin juttu liiga pikaks vedama.
Minule tehti kaua oodatud ettepanek Taagepera lossi tornis 19.10.2011. Kuigi sisimas ikka lootsin, et varsti tehakse ning kuigi mees korraldas üllatuslikku romantilist väljasõitu koos ööbimisega, siis ma ei osanud seda oodatagi, sest me ei olnud saanud väikeste laste kõrvalt juba pikalt kohtingul käia ja seega... see pidi olema ju meie esimese kohtingu tähistamiseks. Kogu õhtu oli eriline ja teenindus lossis viimase peal ning kui me hakkasime oma tuppa minema, ütles mees, et lähme piilume ka torni... ja seal see juhtuski. Olin sõnatu... kuigi siismas kahtlustasin, sest teada oli väljasõit ju pea kuu ette, aga kui õhtujooksul midagi ei toimund, siis arvasin, et ju siis oli tegemist ikkagi ühe kohtinguga, aga kui nägin kaunistatud torni ja 73 (meie aastate arv kokku) kirsipunast roosi ja mehe laskumine põlvili...
Samal õhtul otsutasime toas, et kuupäev peab olema "5", sest sellel numbripäeval me kohtusime. Teine asi mis iseenesest paika loksus oli see, et mees ei olnud nõus ja mul polnud ka midagi selle vastu, kui see päev saab olema järgmine aasta ning meie ühine soov oli , et see peab olema suvekuu. Vaatasime kalendrit ja tee või tina aga ainult juulis oli "5" kuupäev nädala lõpu poole seega variante justkui polnud. Vaadates veelkord kalendrisse teadsime kohe, et see kuupäev jääb olgu see, siis kasvõi olnud esmaspäev, sest täpselt 5.07.2012 saab 55 kuud meie tutvumisest ja mis võiks veel parem olla kuitähistada seda meie ühise elutee registreerimisega. Järgmisel päeval avastasime veel kolmada seose 5+7=12 (pole küll oluline aga armas ikka :) ).
Hetkel on meil nii, et kindlat kohta pole veel. Silma on jäänud 3 kohta kokku - Põhja-Eestis, Kesk-Eestis ja Lõuna-Eestis. Novembri lõpus võtame ette ja käime kohad läbi. Samas pole välistatud, et koht muutub, sest oluline on see, et reaalselt oleks võimalik sellel päeval ilma jooksuta hakkama saada (kindel soov on sama päevahommikul nii mehe vanemate kui minu isa haudadel käia ja need asuvad Otepääl ja Viljandis). Pluss, see koht peab olema romantiline ja õdus + kindlasti ei tohi olla pikad lauad vaid peab olema väikesed lauakesed (lisab õdusust :) ) . Kuna külalisi saab olema ca 60-80 ja kindlasti koos lastega, siis peab olema ka kohas lastele tegevust. Meie jaoks on pulmad perekonnasündmus!
Fotograaf on paigas - Diana Unt (perekonna sõber)
Pulmaisa - tõenäoliselt jääb Hermaküla (kindel soov, et inimene, kes on ise õnnelikus abielus ja mitte lahutatud või mitu korda abielus olnud)
Juuksur-Kosmeetik - Lõplikke kokkuleppeid pole aga räägitud on Õnne Rudi (tema tuleb kohale kuhu vaja).
Ansambel - kaalumisel lehmakommionud.
Oluline ongi see, et see aasta saaks paika koha, pulmaisa ja fotograafi ning ülejäänud ääb järgmisesse aastasse
Tere.
See 5+7=12 on tõesti vahva avastus :)
Ja väga armas kihlumise lugu on Teil.
Suured õnnesoovid nii Teile kui kõigile teistele noorpaaridele.
Ja edu planeerimistel,
Merle Trestip
ansambel Pitser-T
Palju õnne Teile! Ka mina tegin oma praegusele abikaasale ettepaneku Taagepera Lossis. :)
Miks mitte pidada ka pidu Taageperas? Koh on ilus, romantiline ja teenindus on Eesti parim! Lisaks sellele on veel täidetud tingimus Lõuna-Eesti näol.
Igatahes, jõudu organiseerimisel, sest koht, pulmaisa ja fotograaf on alles kõige algus. Edasi tulevad igasugused pisiasjad. :)
Nii ilus!!!Palju,palju õnne Teile!
Meie pulmaisa on ka Hermaküla ja isegi samal põhjusel :)Hakkasin ka kohe meie kuid kokku liitma, polegi varem seda teinud ja sain 56 kuud meie pulmapäevaks:)(me abiellume 1 kuu hiljem :)
Edukat planeerimist!
Sellel suvel reisisime koos pulmarongiga Rõuges ja Võrus, nemad külastasid samuti seppa. Samuti külastati Rõuges, järve lähedal oleva mäekese peal olevat kurepesa. Kõrval oli väga lahke pererahvas, kelle karjamaal kurepesa asus ning see kusjuures oli esimene lint antud pesale! Lisaks käis see pruutpaar veel Võrus Roosisaarel nime ära puhumas. Samuti on Võru lähedal asuvat uut silda (kahjuks ei oska täpselt öelda millist) külastatud ning sealtki nimi ära saadetud.
Tere,
Kas keegi oskab jagada infot Hannes Hermaküla kontaktide kohta?! Oleksin väga tänulik.
Meie pulmapidu toimub maikuus 2012 ning ainukesed inimesed, kes veel puudu on: pulmaisa (sorav ingliskeeles), muusik ning lilleseadja/dekoreerija :)
Tervitades,
Krete
kommentaarides on käinud läbi Hannes Hermaküla aadress [e-post peidetud], proovi sealtkaud.
Aga ka Virgo Jaani, Anti Einpaul ja vist veel keegi peaksid inglise keeles soravad olema.
mann
Hannese mail peaks olema tõesti [e-post peidetud]. Telefoni ta vist väga vabalt ei levita.
Lisaksin siia veel omapoolsed väga soojad soovitused Hanne Hermakülale. Oleme temaga koos mitmed pulmad teinud ja kõik on läinud meeldivalt ladusalt ja lõbusalt. Mees teeb oma tööd hingega ja maitsekalt. Soovitan.
Tere,
Kirjuta mulle mida sa lilleseadja/dekoreerijalt soovid, kus pulmapidu toimub, palju olete valmis kulutama ja ma teen hinnapakkumise. Kindlasti küsi ka teistelt tegijatelt hinnapakkumist, et leiaksid just endale sobiva. Minu leiad ka siit pulmad.ee floristide ja ruumide kaunistamise alt.
Kui lisad, et leidsid mind siit pulmad.ee, siis - 10 %
Parimatega, Kairit Tammets
K&H Looming OÜ "Lillestuudio"
Tallinn
Rävala 8
[telefon peidetud]
[telefon peidetud]
http://www.khlooming.ee
[e-post peidetud]
Võtan siis ka siia ritta. Meil siis tähtis päev 9 juuni 2012. Täna hommikul avastasin, et kõik numbrid jaguvad kolmega. Külalisi on u 30 ja peopaigaks on Altmõisa külalistemaja. Registreerimise koht on veel lahtine, kuna ei tea, kas Haapsalus tullakse ka majast väljaspoole või mitte. Fotograafiks on Liis Tamra. Oleme temaga siiani rahul olnud ja temale võib kindel olla, et saame ilusad pildid. Pulmaisa on veel lahtine, kuna kui sai hinnapäringud saadetud 9 kontaktile, siis vastuseid tuli ainult 3 ja nüüd kui saatsin uue kirja, et aeg kokku leppida, siis üks teatas, et see kuupäev ikkagi kinni, üks ei vasta ja ainult üks siis suhtleb. Nüüd peab vist saatma uued meilid uutele kontaktidele, kuna tahaks ju ikka valikuvõimalust ka, kui ei peaks hetkel kontaktis olev sobima. Aga me tahame, et pulmaisa ja muusik oleksid koos, et ei teki hiljem mingit jama, et ei sobi oma vahel või muud sellist. Tahaks ikka, et kõik sujuks hästi. Nime tahaks ära saata taevalaternaga aga seegi oleneb ilmast. Sõrmuseid lähme nüüd detsembris vaatama, kui oleme eestis. Ega keegi juhuslikult ei tea soomes mõnda head kullaseppa või juveelipoodi ja siis pulmakleitide kontakte? Saab raske olema, kui iga kolme kuu tagant eestis käia ja siis peab selle nädala jooksul suutma päris palju ära teha. Nüüd ongi vaja pulmaisa, kes oleks väga abivalmis, kui meie ise ei saa hakkama. Olen hakanud ka meikari ja juuksuri peale mõtlema aga ettekujutus puudub. Kuna ise ennast tavaliselt ei meigi, siis saab see väga raske olema, kuna ei taha kedagi, kes paneb sellist krohvi näkku, et olen inetu. Midagi loomulikku vaja. Samuti ma ei tea seda, et milline peaks olema soeng. Loori ma ei taha ja mõtlesin tiaara peale. Kuna meil peres ei ole abielu inimesi, siis ei ole ka nö pärandit ja mõtlesin, et huvitav oleks näha oma laste pulmas seda tiaarat. Samas ei tea ka seda, et mis riietus mehele. tal must ülikond olemas aga kardan, et see liiga sünge. Mõtlesin algul, et paneb need samad viigipüksid ja siis laseb lipsu ja vesti õmmelda või siis ostab aga kumb on parem, kas pintsak või vest on jälle oma moodi otsustamine. Kõiksugu ideed on oodatud.
Mina oskaksin natukene anda n6u soomes olevatest kleidipoodidest ja juveelikauplustest... olen samuti Soomes ja meilgi hakkab uuel aastal tiirutamine Eesti ja Soome vahet :).
Siin oleks siis m6ningaid s6rmuste disainerid...
http://www.atillander.fi/ , http://www.sandberg.fi/, kultajousi kauplused, (pane google otsingusse nt. vihkisormukset.. v6i lihtsalt sormukset ja sealt peaks tulema terve rida erinevaid kodulehti jms.)
Mina käisin kleiti proovimas zazabella´s , aga neidki on terve rida... google taas aitab .. "häämekko, "morsiuspukuja" jne.
Palju 6nne ja edu pulmade korraldamises :) !!!
Tänud sulle. Me ju alles 1,5 kuud siin olnud ja kuna pukmaplaanid alles tulid päevakavva, siis sellest suur abi. Mööda soomet lihtsam autoga ringi tiirutada, kui eesti ja soome vahet.
Tere taas pulmalised 2012 :)
Nyydseks on asjad arvatavasti rahunenud, nö. pulmapalavik on yle läinud ja vajalikud asjad on suuremal osal kindlasti korda saadud.. polegi muud, kui oodata seda imelist pulmapäeva :).
Meil nimelt on tekkinud muudatusi ... ilusaid muudatusi :) ! Kuigi minul on juba kleit ostetud, siis otsustasime teha pisikese beebikese :) nyyd olen hirmul, kuna kleit ostetud ja mittesugugi selline, et sinna nö. 6hupall ära mahuks! Oeh, nyyd siis surffan netis ja otsin rasedate kleite :D ... ja loodan siiski, et juhul, kui selleks ajaks oleme 6nnestunud, siis äkki saab minu kleidi 6mmelda ymber nii, et k6huke ära mahuks :)!! Julged oleme... aga nyyd lihtsalt see on 6ige aeg meie jaoks :)!!
Edu k6igile ja ikka kylma närvi... meie päevani 7 kuud umbes ... ikka väga lähedal tegelikult!!
Tere.
Oi kui vahvad plaanid Teil.
Hoiame pöialt, et kõik läheks nii, nagu loodate ja soovite.
Ilusat planeerimist ja ootusaega!
Merle Trestip
Ansambel Pitser-T
Tervitus-
Ka meie poolt palju õnne veel lahedama mõtte pärast :D (ehk siis pulmad on väga tore, lapsed veel toredamad).
Tervitades,
Virgo
See ju suurepärane uudis. Nüüd vaid vaja leida õmbleja, kes kleidile oma hinnagu annaks.
Palju õnne beebiuudise peale! Meie pole ikka veel pulmaisaga kokku saanud....juba mitu aega oleme paika pannud ja alati on midagi ette tulnud...loodan, et jõuame veel selle aastanumbri sees esimese kohtumise ära pidada. Kas keegi on juba mängude ja ametite peale ka mõelda jõudnud?
Kõik paigas - mängud, koht, muusika, riided, sõrmused, söök-jook jm; ameteid ei jaga (kuidagi tundub veider mulle hakata mõisapulmas ameteid jagama, a see minu kiiks ;) ), kirikuõpetajaga kohtutud, avaldus sees, jagame hoogsalt kutseid :) 2,5 kuud veel...
Meie ei teagi, kas hakkame neid ameteid jagama, kuna ei tee suuri pulmi. Mängudest ei tea veel midagi, kuna pole veel pulmaisaga kohtutud ja pole veel väljagi valitud. Muidu peokoht, registreerimiskoht, kuupäev ja kellaaeg paigas ja ära broneeritud.
Nüüd aga küsimus, et kui paljud tellivad video?
Tere.
Kui Teil eelarvesse mahub, siis soovitan lisaks fotodele tellida ka video. Pildid on kindlasti väga olulised ja hea fotograafi puhul on tõenäoliselt ka palju väga hästi tabatud momente, aga videost on näha ka hetke emotsioonid, tunded ja jutt, mis tegevuste juurde räägiti. Näiteks mulle meeldiks küll vaadata tulevikus video pealt, kuidas ma registreerimisel "jah" sõna ütlen :)
Edu planeerimisel,
Merle Trestip
ansambel Pitser-T
Kas keegi oskab soovitada mõnda videomeest? Sooviks videot enda tarbeks, et oleks mõnus nostalgitseda koos mehega tulevikus...ei pea olema väga kvaliteetne.
Ma ei salli ennast fotodelgi vaadata, saati siis videost :D
Aga miks mitte lasta siis kellegil videokaamera kaasa võtta, et filmida? Ma isiklikult arvan, et maksaks ainult hea kvaliteedi eest.
Pulmavideo tegemise alternatiivlahendustest teeb Viimar Lindau päris hea ülevaate:
http://www.pulmad.ee/blogid/video/pulmavideo-alternatiivlahendused
Võtame ka ritta - meie ilus päev on 25.05.2012, praeguseks on suuremad asjad enam-vähem paigas ning väiksemate asjade suhte on selge visioon ka olemas. Loodame, et kõik läheb hästi.
Meil siis koht olemas ja pulmaisa-muusika-video on ka ühes paketis. Fotograaf olemas. Kutsed välja valitud. Sõrmused laseme arvatavasti mati kullaäris teha, kuna nende kodukal oli huvitav disainimisleht, millega saime oma ideaali tehtud ja nüüd vaja tellida. Aga arvan, et enne märtsit ei telli. Kleidi olen mõelnud dressylime-st tellida aga eks vaatab, kuidas kevadel mõtted on. Seal olen hetkel leidnud endale sobiva. Eestis oleme ju nii lühikest aega, et hakata seal õmbkejat otsima ja siis veel proovimas käima, siis selleks arvatavasti aega ei jää. Seal aga hinnad meie arust väga odavad, et riskida. Siiani olen ainult positiivset tagasisidet leidnud.
Meil hetkel aga suuremaks mureks on see, et kas pakkuda öömaja ja kui pakkuda, siis kas ise kõik kinni maksta? Meil toimub Altmõisa külalistemajas ja kui me peaks 32 inimesele toad võtma, siis meie eelarve läheb küll lõhki.
Eks see ole kahe otsaga asi, kas maksta külaliste öömaja kinni või mitte, kui se teie eelarve kapitaaliselt lõhki lööb, siis pole see vast mõistlik. Pärast pulmapidu on ju ka vaja edasi elada.
Meie otsustasime ööbimisega peo teha, kuna meil külalised tulevad üle Eesti kokku ning tahaks, et nad saaksid rahulikult pulmapidu nautida,ilma et vaataksid kell 22 närviliselt kella, et millal torti saab, sest on vaja veel 3 tundi koju sõita. Ma kardan, et kui külalised peaksid ise majutuse eest maksma, siis nad pigem sõidavad ära koju.
Mina soovitaksin teha nii, et maksta kinni kõige lähedasemate inimeste ööbimise ja teistele kirjutada juurde, et kohapeal ööbimisvõimalus (saavad siis ise broneerida endale) ning peale südaööd orgunnime bussi, mis pulmaseltskonna linna viib ja arvatavasti paneme bussi kaasa ka klubipääsmeid. Keegi ei pea ise transpordi pärast muretsema.
Suure kolimise, koolide lõpetamiste ning kõige muu stressamise järel on ka meie pulmaplaanid peaaegu,et lõpusirgele jõudnud :) Nüüd veel vaja vaid DJ ning florist leida. Aga aega veel on, kuna pulmapäevaks alles 27mai. Küll jõuab, mõtlen mina :) Kõigile teistele aga ilusat algavat aastat ;)
Meil siis lugu nii, et alguses mõtlesime, et seal võimalik telkida, et siis teeks telkimise. Et toa võtaks meile ja minu emale, kes siis meie lastega seal on. Kui aga eestis ära käisime, siis olime koos mehe perega, kes arvatavasti hakkab selle peale vinguma aga nad virisevad koguaeg. Nüüd siis mõtlemegi, et mida teha. Minu poolt tulev pere ja tädi perega oleksid küll nõus telkima, kui ilm lubab. Meil lausa traditsiooniks suveti hea ilma korral telkida. Kas siis koduõues või siis minnakse perega telkidega matkama.
Floristi meie ei palka, kuna Altmõisa teeb seda ise ja nüüd vaja ainult leida koht, kus saaks pulmaauto kaunistuse teha. Selle vist laseks teha Haapsalus. Aga pole ettekujutustki, milline see olema peab.
Meil siis selgus Altmõisas ka see, et toit serveeritakse taldrikutes. Ei mingit ühist vaagnat. Hiljem sis tuleb näksi laud nii, et need on laudade.
Nüüd aga küsimus, et kas jääb imelik, kui ruumis on külalised 3 ümmarguse laua taga ja siis pruutpaar oma kandilise laua taga?
meie ei paku oomaja kylalistele va minu vanematele, et siis ema saab meie pulmaool meie last hoida. peopaigast saime allahindlust oma kylalistele ja kes soovivad broneerivad seal. samas me abiellume parnu linnas, kus on igasugusele eelarvele oobimiskohti. meil on enamus inimesi ka 1 h soidukaugusel umbes muidugi. voite ju organiseerida minibussi haapsalu, kus on rohkem majutusvoimalusi.
altmoisa on kena koht. ja minu arvates ei ole imelik kui olete kahekesi, tehke koik nii nagu teie tahate, see on teie paev :)
meie votame videoteenuse terveks paevaks aga naiteks fotograaf tuleb ainult paariks tunniks. kuna arvan, et tunnine video ehk natuke parem kui 400 erinevat pilti. oleneb muidugi mida ise eelistate, filmi voi pilti!
Meil on pulma lõpuks planeeritud ca 22, kuna meil palju lapsi tulemas.Pealegi 50 külalise tube mõisas ma kinni maksta ei tahaks. Mehe ema jääb ööseks meile, teised külalised on kõik pulmakohast ca 40 km raadiuses. Ja noh, kuna rasedaid (kes nagunii rooli lükatakse), on oodata 6 tk, siis pole vast muret :)
Ma siin küsiks, et eile sai mehega vaadata kulutused üle ja siis sai arutatud ka mehele uue ülikonna ostu koos kingadega. Ma siis rääkisin, et oleks tore, kui mees ka valges oleks, nagu mina aga selle peale mees, et mul ju mustad kingad olemas ja meil niigi vähe aega siis ringi käia ja valget taga otsida. Nüüd siis ka küsimus, et kui nüüd must ülikond osta, siis mida sinna juurde panna, et kõik nii sünge ei tundu?
Minu enda isiklik arvamus on,et must ei ole sünge, vaid see on ilus ja pidulik. Ostke ilus valge särk ning ilus lips ning lilliõis taskusse ning ongi kõik väga ilus, soliidne ja pidulik. Minu kaasa paneb ka kindlasti tumeda ülikonna.
meie ei paku oomaja kylalistele va minu vanematele, et siis ema saab meie pulmaool meie last hoida. peopaigast saime allahindlust oma kylalistele ja kes soovivad broneerivad seal. samas me abiellume parnu linnas, kus on igasugusele eelarvele oobimiskohti. meil on enamus inimesi ka 1 h soidukaugusel umbes muidugi. voite ju organiseerida minibussi haapsalu, kus on rohkem majutusvoimalusi.
altmoisa on kena koht. ja minu arvates ei ole imelik kui olete kahekesi oma lauas, tehke koik nii nagu teie tahate, see on teie paev :)
Minumeelest on ka must väga ilus koos valge särgiga. Minu mees kannab musta smokingut ja valge ei tulnud kõne allagi,sest pruut peab ju särama.Lisaks sellele on minumeelest valge ülikond etiketi vastane. Valgega on see oht ka, et ei pruugi tooni poolest kleidiga sobida.
Uuriksin kas Dj, paaripanija, florist ja muusika registreerimisel on kõigil olemas? Kas keegi leidis mõne eriti hea tegija keda julgeb soovitada?
Minu elukaaslane abiellub ka mustas ülikonnas. Mitte päris mustas, heledad niidid jooksevad kanga sees. Särk on lilla (meie pulmavärvid on valge ja lilla), see küll suure surma peale :D Ei tahtnud kuidagi nõustuda alguses. Aga Baltmani müüjaneiu oli ka minu poolt ja no tõesti sobib hästi :) Minu arust sobib tume ülikond väga ilusti.
Ma hirmsasti tahaks soovitada, aga kahe kuu pärast ehk soovitan :)
mulle ka ei meeldi valge ylikond ja mees naeraks mu valja kui ma seda isegi soovitaksin. meil tuleb ilmselt pruunikas, kuna mu kleit on mochavarvi. must on taiesti ok!
Meie pulmad kandis ka mees musta ülikonda kus õrnad triibud sees. No valge on väga maitse asi, meile lihtsalt ei istunud. Pealegi, mis sa selle ülikonnaga hiljem teed? Jääb kappi seisma.
Meie ostsime kusjuures Montonist. Soe soovitus - ostke ülikonnad mis on kahe, ühe nööbiga (nagu nüüd moes on) ja kindlasti kehasse õmmeldud lõikega! Viis pluss ja üüber seksikas. Siis on peigmees ikka peigmees ja näeb väga uhke välja :).
Muusikat registreerimisel ei ole veel otsustanud. Tahaks, et keegi laulaks, mitte ei tule plaadilt.
Mina ei tea, kas teistel on ka nii, aga mul on hetkel selline tunne, et kogu asi on kuidagi väga laiali. Meil on paigas peokoht, põhimõtteliselt toitlustus, pulmaisa, fotograaf, bändi puhul valime hetkel kahe vahel. Veel on peigmehel olemas ülikond ja kingad, minul kingad, õmbleja, kes kleidi teeb, juuksur ja meikar. Välja on valitud pruudikimp ja veel mõni pisiasi. Tundub, et tehtud on küll, aga ikka on selline tunne, et midagi pole tehtud. Lisaks on suur dilemma kleitide lõigete vahel - no ei suuda kohe ära otsustada.
Kogu see pisiasjade vaatamine ja uurimine võtab nii palju aega - olgem ausad, ma peaks praegu sessiks õppima, mitte erinevate pisividinate pilte vaatama. Õnneks on töölt praegu vabam aeg, aga ikkagi. Teine pool on mul õnneks rahulik ning suudab ka mind maa peale tuua.
Kuna mul oli vahepeal sama lootusetu olek, siis loobusin pisidetalidest. Võtsin vastu otsuse, et ei ole mingit kindlat teemat vaid lihtsad nagu me ise. Palju vabam tunne on, kuna kleit ootab tellimist, peokoht teeb ise suure töö ära. Meil vaja ainult menüü veel valida, mis selgub kevadel ja laudadega sama asi. Registreerimiskoht teeb ka kõik ise ära. Pulmaemaga vaja rääkida aga seda uuel aastal, kui ise selgusele oleme jõudnud. Kui aga detaile tahad, siis palu kedagi appi.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.