Pulmad 2012 vol.2. - Lehekülg 2
177 vastust · leht 2 / 4
Ega ma väga hulluks nende detailide ja pisiasjadega ei lähegi. Muidu oleks varsti küll sinna valgete ja pehmete seinte vahele minek. Minu probleem on pigem selles, et ma ei suuda otsustada. Näiteks kleitide puhul suutsin ma lõpuks kahe peale oma valiku taandada aga sealt edasi ei oska valida, sama lugu on kutsetega. Varsti hakkan kulli ja kirja viskama :)
No kutsetega oli meil ka jube valik. Lõpuks mees ütles, et ära näita mulle kõiki vaid vali mingid välja ja siis valime ühe. Sai siis otsustatud valge kasuks ja liblikad. Ausalt öeldes selle peoruumiga isegi sobivad need. Kleidiga oli ka nii, et vaatasin neid A-lõikega ja siis lihtsalt langevaid aga kui mees neid vaatama hakkas, siis oli tal kohe pilt silme ees, et milline kleit olla võiks. Valis mulle üldse sellise, nende seast välja, mis rõhutab minu figuuri.
Ma ütleks, et teil on juba päris palju tehtud....meil ainult broneeringud. Õnneks mul jällegi peas on väga paigas kuidas miski olema peaks. Meil on romantiline stiil, läbivad värvid türkiissinine, tumedam roosa ja valge. Alates kutsetest lõpetades tordiga tuleb kõik ühte stiili ja värvi. Kleidiga on nii, et peas on täpselt välja mõeldud, aga proovima pole veel jõudnud....ei tea kas meie poodides üldse on mingit valikut.
Tere.
Sinu loetelu vaadates on sul ikka päris palju ju tehtud. Kõik olulisemad ja suuremad asjad on paigas.
Usun, et sa ei peaks üldse muretsema :)
Ja kui sul on hea pulmaisa, siis küll tema ka aitab meelde tuletada ja soovitada pisidetaile, et midagi ei ununeks :)
Edu planeerimisel,
Merle Trestip
ansambel Pitser-T
Head vana aasta lõppu ja veel parema uut aastat!
Ma nüüd leidsin lõpuks netist kuldse tiaara, mis sobib meie liblika teemaga. Ma juba oli lootust kaotamas, et sellist polegi. Nüüd vaja uurida, et kuidas seda UK-st saaks.
Mul nimelt on soov kanda tiaarat pulmas.
Tervitus-
Samuti head uut aastat !
Tervitades,
Virgo
Kas keegi loori kasuks ka on otsustanud?
Mina loori ei pane, kuna see ikkagi nn süütute tüdrukute värk. Mind mu kahe lapsega vaevalt nö süütuks saab pidada :D Pealegi mu elukaaslane avaldas arvamust, et palun ära topi kardinat pähe :D
Minul tulevad ainult juuksekammid-kaunistused, tellisin samas stiilis kõrvarõngaste, kaelaketi ja randmeketiga. Minu arust armas ja stiilipuhas.
Tervist - r22kides looridest, kui keegi otsib tegijat ja on valmis natuke yle keskmise raha kulutama siis Ann Guise teeb v2ga head t22d.
Ta t22tab inglismaalt aga saadab yle maailma. Ma ytleks et hinnad on ysna prisked (k2sitsi tehtud siid loorid) - minu loor oli £395 ja mu algne soov oleks yle £600 maksma l2inud.
Mina olen hetkel arvamusel, et ei taha loori. Aga kui saan oma juuksuriga kokku, siis vaatab, mis tema räägib. Tiaarat ma ikka tahan väga. Tahaks selle hiljem edasi pärandada. Kui nüüd võtta seda, et loor ainult süütutele, siis ei tohiks ma valget kleiti ka panna. Aga just valget kleiti ma tahan.
Praegu kaldun arvama, et ma ei taha loori, sest see lihtsalt ei meeldi mulle eriti. Aga see kõik võib veel muutuda.
Muidu aga soovin kõigile kaunist uut aastat!
No selle kleidi-asja ma kohandasin vastavalt oma tahtmisele - kleit tuleb mul ikka valge :)
Kas keegi ilma pulmaisata ka läbi ajab?
Tervitus-
tee selle kohta täiesti eraldi teema :D
See läheb siin muidu kaotsi.
Tervitades,
Virgo
Meie väikestest pulmadTere pole varsti midagi alles. Kui alguses tahtsime teha registreerimise ja suus promenaadil söömisega, siis see läks edasi selleks, et kuna pered kohtuvad esimest korda, siis peaks ikka kellegi palkama. Sealt edasi siis koha valik. Kui oli kindel, et tuleb meiega kokku 32, siis enam pole see ka kindel. Kui nüüd paar inimest kutsuda, siis peab vaatama, et kas võtame ikka ümmargused lauad. Sinna ju mahub 10 inimest ja ega siis ei saa neljandat lauda jätta 2-3 inimese päralt. Selle peaks siis ka täis saama. Nii et tundub, et hetkel hakkame mõtlema, et kas kutsume veel paar inimest ja siis vali teised ka sinna lauda või mitte. Aga tulemas on ka pulmalaulikud, millele üritan fantaasia lendu saada, mida seni veel ei ole tulnud. Lisaks tean seda, et pruudikimp tuleb kalladest ja arvatavasti valged aga milline autokaunistus? Google andis ühe normaalse aga ikka pole päris see.
meil tuleb aga ainult seetottu, et tegemist 2keelse pulmaga. teeb vajalikud tolkimised, paar mangu ehk ja vaatab, et asi sujuks. muidu ei votaks, minu meelest voiksid nad taiesti olemata olla pulmas.
Tervitus-
Mulle on paljud paarid (numbreid ütlema ei hakka, aga palju), kes pole pulmaisa võtnud ning keda ma olen lihtsalt meili teel ning ka Pulmad.ee kaudu nõustanud, öelnud peale pulmi ausalt, et oleks pidanud võtma.
Loomulikult saab ka ilma, aga hea pulmaisa annab pulmale ikka juurde :D ja jätab noorpaarile võimaluse pulma nautida.
Tervitades,
Virgo
Just selle pärast me võtame tegija, et sel päeval tahame, et meie saaks pidu nautida ja külalistele oleks ka lõbus.
Meie võtame kindlasti pulmaisa...mulle tundub, et see on väga-väga oluline, enne loobuks vist bändist(ainult dj või makilt ilus muusika) või lilleseadjast (paneks ise mõne õie lauale). Loori ma tahaks ikka kanda, vähemalt laulatusel, hiljem vast võtaks ära, aga sellist tagasihoidliku juustesse kinnitatud(näo ette ei pane). Täna sain endale uue juuksuri ka kellega olen väga rahul, ilmselt teeb mulle ka pulmasoengu.
Meil on pulmaisaks - Marnet Kärg :)
Pulmad toimuvad meil 16.06.2012
Minul on arvamus, et pulmaisa peaks olemas, siis saavad kõik korralikult pidutseda ja ei pea ise vaeva nägema !!
Kas keegi on jana midagi valmis ka ostnud? Mulle tundub, et olen hiljaks jäänud. 5kuud veel ju. Nüüd olen hakanud rohkem ringi vaatama ja tundub, et enamus asju tellima välismaalt, kuna meil liblika temaatika ja Eestis on valik väga kesine.
Mis asju ostnud? :D
Meie pulmadeni on 7 kuud ja ma pole ka midagi veel ostnud:D Aga nüüd varsti, varsti võtan ennast kätte (tegelikult mul paljud asjad välja valitud juba).
See on see sõnastik. Aga muidu oli küsimus, et kas keegi on mingeid asju juba soetanud. Mul muidu valitud enamus asju ja nüüd peaks siis tellimuse tegema. Ainus, mida ma ei tea, on kingad. Tahaks pisikese kontsaga ja ümmarguse ninaga aga mul nii suur jalg et ei tea, kas leian. Vaja ju enne kleidi tellimust ära osta. Ega keegi ei tea, kus saaks lasta sõrmuste padjale peale tikkida nimed ja kuupäeva?
Pulmadeni on veidi alla 7 kuu ning oleme juba mõned asjad soetanud. Mitte just sellepärast, et kiire oleks, vaid et endale ka kohale jõuaks, et tõesti abiellume :)
Tellitud on sõrmused (saime just eile kätte), kangas kleidi ja ülikonna jaoks, kingad mõlemale, tiaara soengusse ning kutsete materjal, millest olen vaikselt hakanud kutseid tegema. Sellega on vist kõik, mis reaalselt ära ostetud on :)
Paneks ka siis kirja meie plaanid siiani.
Pulmapidu toimub 9. juuni 2012. Kutsutud on ligikaudu 100 inimest, 4st erinevast rahvusest. Pulma läbivaks teemaks on liblikad, värvideks valge ja lilla. Olemas on: koht, pulmaisa, paaripanija, fotograaf, toit, DJ, tort. Kõik on siis läbiräägitud, kuid ühtegi kotumist pole veel olnud. Keeruliseks teeb olukorra fakt, et me ei ela Eestis ja kõik kohtumised on vaja korraldada ühe nädala jooksul: fotograaf, pulmaisa, tordi maitsmine, sõrmused, kleit, ülikond, proovi meik ja soeng, lilleseaded, peokoha külastus(peig veel ei tea, kus ta abiellub (:). Ainuke, mis meil on täisti valmis, on kutsed. Paberil, enda käes, pole veel saanud hoida, aga kohekohe peaksid postkasti jõudma. Ma olen juba täiesti ärevil, tundub võimatu KÕIK ühe nädalaga ära korraldada. Üldse on kummaline kogu korralduse käik pruudi peas, vähemalt minu peas. Ma tean täpselt mis lugusid ma tahan sisenemiseks ja väljumiseks, aga ma ei ole otsustanud kas registreerimine toimub õues või siseruumides :).
Mis mind korralduse käigus üllatas, oli pulmaautode hinnad, üpris kallid. Esmased soovid olid ka muidugi suured, aga ligi 500€ tundub ikka liiga palju auto eest.
Abi paluksin ka. Kuna ma tellisin ebayst kleidi, mis mulle väga ei istunud, tahaks külastada Tartus erinevaid poode ja kleite proovida, kuhu minna ?
Meil siis sarnane olukord. Meil ka 9 juuni päev, teemaks liblikad ja oleme Eestist eemal. Olime Eestis eelmine kuu 5päeva ja nendest 4 päevaga käisime peokohas ära, vaatasime registreerimiskoha, saime kokku pulmaisa-muusikuga. Fotograaf ka olemas. Ainult juuksuriga ei õnnestunud aega saada aga nüüd märtsis, kui läheme, siis peaks õnnestuma küll. Muusikaga on meil kesised lood. Midagi välja valitud aga ei tea, kas on õige lasta makilt. Tahaks mingeid muusikuid aga peab eelarvet vaatama.
Me leidsime küünla unitycandlest. Seal on valik, kas tahad põlevat küünalt või sellist, millele paned teeküünla sisse ja see siis põleb.
Kas selle kleidiga siis lood sellised, et ei sobi või vajab kohendamist õmbleja juures?
Nii tore on kuulda, et on ka teisi, kes kasutavad liblika temaatikat. Ma alguses väheke kartsin, et äkki ei ole sobilik vms. Kogu pulma planeerimisega kaasnevad emotsioonid on mul nagu öö ja päev. Üks päev olen paanikas, et me ei saa elusees kõike õigeks ajaks valmis, teisel päeval aga olen täiesti enesekindel, et põhijooned ja asjad on paigas, ettekujutus enamustest asjadest olemas :).
Kleidiga oli selline lugu, et ma ei teagi nüüd täpselt, mis sellega saab. Hetkel teeb see kleit mind vormikamaks, kui ma tegelikult olen ja materjal ei ole nii õhuline, kui ma lootsin. Hetkel ma veel ei rutta ajas ette, hoian kleiti alles ja võib-olla annab midagi kohendada. Samas tahaks ikkagi proovida teisi kleite ka, äkki ongi tegemist lihtsalt sellise lõikega, mis figuurile ei istu.
Kas sa räägid Muusikast registreerimisel või järelpeol ? Meie laseme registreerimise muusika lindilt ja peoks oleme võtnud DJ, kellel saab raske töö ees olema.
Kui saladus ei ole, siis kus sa plaanid liblikad mängu tuua ?
Meil on kutsed, laukaardid, külalisteraamat, pliiats, millega kirjutatakse, küünal, minu ehted(tiaara, kaelakee ja kõrvarõngad), tütre kleit. Hetkel ei tule rohkem meelde. Mees vastas selle peale, et meie esimesel kohtumisel olid liblikad kõhus ja nüüd siis sobilik.
Mõtlesin registreerimismuusikat. Peokohas meil olemas muusika.
No mis olemas on: 2 kleiti (esimese ostsin siis kui kaalusin 63 kilo, nüüd kaalun miski 48 ja see esimene kleit jäi suureks, ostsin uue); kott; saapad; saapakaunistused; keep; kasukas; sõrmused; kutsed (laiali saadetud kõik); registreerija; koht; toit-jook (kohapealt võtame); pulmaveinid; ehted; pruudikimp/peigmehe rinnakaunistus (võlts lilledest aga nii hästi tehtud, et eluseeski ei ütleks, et need päris pole); laste riided/kingad/mantlid; auto; autokaunistus (ise tegin); pulmaküünal(küünlad laudadele; fotograafid; külaliste kingitused; tänukingid emadele (meil kummalgi enam isa pole kahjuks); nimesaatmistarvikud; isamees (kes võtab korraldamise enda peale); külalistele kinkide jagajad (2 minu sõbrannat); lilleneiu (minu sõbranna). Ühesõnaga rohkem ei tule hetkel meelde :) Peigmehe kingad on veel puudu, ülejäänu peaks olemas olema :)
Unustasin - külalisteraamat, kohakaardid jms ka olemas :)
Siis on meie mõtted suhteliselt sarnased, küünla peale polnud ma varem mõelnud, mida ma nüüd ehk kaalun. Ma valisin selle teema lihtsalt sellepärast, et tahaks peale värviteema ka midagi lisaks ja ma lihtsalt jumaldan liblikaid.
Meie registreerimise muusika on valitud selline, mida ei saakski muudmoodi esitada, kui lindilt ja me ise oleme sellega väga rahul.
Mul siis esimene ost tehtud. Ehted tellitud ja nüüd vaid pakki oodata.
Loen siin, et 500 euri auto eest ja vaatan endale saadetud hinnapakkumisi...500,1000 ...ja tekib tunne et alla 500 enam midagi ei saagi. Kas tõesti euroajal on kõik ümardatud 500 ja 1000-ni?
Ja meie mõtlesime, et meile tehtud pakkumine 470€ on palju :).
Meie oma auto võtamegi selle suure kulutuse kokkuhoiu mõttes. Saame ka oma autoga hakkama.
Meil veel auto asi lahtine aga kuna meie kandis vaid limusiin siin rendile anda ja see juba nii tavaline siin, seega eitaha siis ei hakkagi muid rentimisvõimalusi uurima ja lähtume tutvusringkonna autodele, küll kellegi tuttava saab ära sebitud selle aja peale kui suve lõpu poole pulm on. Või siis ostame ise ehk uue vahepeal, ega ei tea ju mis veel selle pea 7 kuuga juhtuda võib. Peab uurima sõprusringkonna autosid lähemalt, kindlasti saab odavamalt kui rentida kuskilt;)
Ilusat planeerimisaega kõigile!
meil ei tule autot (pole vajadust) kuna nii tseremoonia kui pidu yhes kohas
Meil veel autot pole, aga minu tulevane lubas asjaga varsti tegelema hakata.
Küll aga otsustasime bändi ära ning uuest nädalast läheb kleidile kanga otsimiseks.
Meil pulmarongi ei tule, seepärast autole ka suurt rõhku ei pane. Meie auto on praktiliselt tutikas ja näeb piisavalt hea välja, et hakata mingit limukat tellima. Pealegi me peame 2 turvatooli sinna mahutama :)
Ma ka juba mõtlesin, et jätaks pulmarongi oma kavast välja aga on väga suur soov istutada meie puu oma lapsepõlvekodu aeda ja selleks on vaja sõita. Ja pulmarong on ikkagi üks osa pulmatraditsioonist, mis mulle väga meeldib, kui see muidugi ilmatuma pikaks ei veni ja rong meeletul kiirusel ei sõida.
Käisime suvel Lätis pulmas, kus pulmarong sõitis kurvilisel kruusateel 80km/h. Noh, lätlaste kihutamine on vist juba üle maailma teada. Õnnetuseks olime meie viimane auto ja lõpuks otsisime tomtomi kotis välja, et kui rong silmapiirilt ära kaob, oskame ikka lõpuks tagasi peopaika sõita. Õnneks meie ees olid pruudi õde koos oma perega, kes ka väga ei kihutanud ja ootasid meid järele.
Meie pulmad toimuvad 16.06.2012.
Ostetud on kleit , kingad, ehete komplekt, pulmaküünal, külalisteraamat.
Olemas on peokoht, pulmaisa, band, toitlustus ja majutus võimalused, fotograaf.
Hetkel otsime kaasale ülikond ja muud asjad jäävad vist märtsikuusse, sii skui paberid sisse antud :)
MEIE PÄEV : 16.06.2012
Meil tuleb pulmarong, kuna haapsalust vaja peokohta jõuda.
Tere kõik pruudid 2012 :)
Olen igal vabal hetkel siin pulmad.ee lehel ja kui tundub, et nüüd kõik vajalik info olemas siis tuleb ainult juurde, ehk siis mul on pulmad.ee sõltuvus :)
Elan ka ise Eestist väljas ja kõik organiseerimine, broneerimine käib meili teel. Praegu olemas peokoht,toitlustus, majutus, DJ, video, florist,pulmaisasid hetkel 2 kelle vahel valida, kutsed ka peaaegu, praegu ei tulegi rohkem meelde. Oleme ka minemas nüüd jaanuaris Eesti ja ühele päevale peab mahtuma2 pulmaisaga kohtumine, pulmakutsete paberi valimine pluss tahaks mehele minna ülikonda ka vaatama. Bändi ei tellinudki kuna see keda soovisime oli hõivatud ja niisiis järgisime siinset nõuannet"parem hea Dj kui halb bänd" siis selle kasuks ka otsustasime, sellele lisaks on mul plaanis ise laulda oma mehele Heleni lugu "Kas tead". Oligi vist kõik :)
Meie päev 20.07.2012
Sama siin , tundub 500 euri on 500 krooniga segamini aetud vms...?
Olen sinuga täiesti nõus, kui varem oli 500 siis nüüd oleks ümmarguselt 50 euri vast aga see jh nagu euro ja kroon segi aetud, eile ka lugesin siis vaatasin neid summasid, mõned esinejad ja pulmaisad ei küsi ka selliseid hindasid mida tahetakse masina eest...
Kohutav
Tere.
500 eurot tundub tõesti ikka päris suur summa auto rendi kohta.
Kuigi kindlasti on uunikumidel jm sellistel autodel ka kallimad hooldus ja ülalpidamiskulud, aga siiski tundub jube palju olevat.
Edu kõigile planeerimisel,
Merle Trestip
ansambel Pitser-T
Meil on autoks ilus valge žiguli(mees on fänn) :) Sinna peale peaksid siis tulema mõned kaunistused. Olen mõelnud need ise teha paeltest ning pärislilledest, kuigi ei tea, kas see reaalselt ka võimalik on :)
Meil vist ka ei tule pulmaautot...tuleb hoopis hobune kaarikuga...kabeli eest külalised saadavad meid teele pärast laulatust (meie läheme ilupildistama) ja siis liiguvad koos pulmaisaga peokohta. Mõtlesin, et väga ilus oleks hobusega ära minna ja siis mõned pildid teha hobukaarikuga. Muul ajal kasutame oma autot. Meil rongkäiku kui sellist ei tulegi. Pärast meid liiguvad külalised koos peokohta (10 minutit sõita) ja osa külalisi on peobussis.
Kas teete ilupildistamise enne või pärast laulatust/registreerimist? Minul on kindel soov teha pärast!
Meil tuleb nii enne, kui ka pärast.
Meil pole võimalik lihtsalt pulmarongi teha, kuna registreerimine ja pidu on mõlemad Padise mõisas :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.