Pulmad 2012 vol.2. - Lehekülg 4
177 vastust · leht 4 / 4
Aga ei peagi ju eelkutseid saatma vaid võib suuliselt infot jagada, et nt juuni alguses on meil plaanis pulmapidu ja oleks tore, kui saate oma puhkuse selleks ajaks planeerida.
Mina sooviks näha küll! :)
Mis see hapnikuhooldus endast kujutab?
Ma oleksin ka pildist huvitatud.
krisshhy- kuhu sa lillat sisse tood?
Ma ise tahaks ka lisaks valgele lillat aga kohe kuidagi ei tule ideed, et kuhu paigutada. Kleidile ei saa, kuna pole paelu. Samas tahaks mehele lillat lipsu.
ma pole küll kirsshhy, aga vastan enda eest ;). Siiani olen plaaninud lillat kasutada: pruutkimbus, kaasa lips või särk, lilleseadetes ja kaunistustes (kohakaardid) ning tordis.
Siiani oligi ainus mõte, et siidipael kallade ümber oleks lilla aga kohakaardid on meil juba tellitud ja valged liblikatega, nagu kutsedki. Kas ainult sellest piisaks, et ühel lips ja teisel kimbul pael? Kalladele saab paela ju ohtralt panna.
Lillad on minu ehted, mehe särk (lips on tumelilla ja selline tumedaga), kinga kaunistused (alguses ostsin omale lillad saapad, aga otsustasin, et ostan ikkagi valged kingad ja panen lillad kaunistused), laste riietel poisi lips, tüdrukul kleidivöö ja peapaela roos. Lillaga (lilla-valge segu siis) on meie kutsed, külalisteraamat, kohakaardid, ümbrike karp (täna sain just karbi valmis :) ). Lauaseaded on lilla-valgega, peigmehe rinnalill ja pruudikimp (mõlemad kunstmaterjalist, väga elutruud, pean mainima). Unustasin kindlasti midagi :)
No näed, unustasingi. Padise mõis lubas meile valgele tordile teha lilladest roosidest kaunistuse peale.
Põhimõtteliselt annab energiat näole, ühtlustab jumet.
Masseerida (ja muidu nunnutada) lasen ma ennast Graand Rose spas peale pulmi. Laupäeval on pulmad, teisipäeval läheme spaasse mitmeksmitmeks päevaks. Lapsed ja emad võtame kaasa, emadele nagu väike kink v nii :)
Muidugi piisab, kui su enda soov ja visioon on selline.
Ma usun, et see % on kindlasti suurem kui 90% :)
Siin siis meie story:
Abieluettepanek tehti jõululaupäeval - õhtul kui olime toas süüdanud mitukümmend küünalt ja alustasime õhtusöögiga, siis küsis minu kallim: "kas tuleksin naiseks?"
Olime pulmadest unistanud, aga see hetk kui sinult otse küsitakse, siis oli üllatus suur ja pisar tuli silmanurka :)
Pulmad peame 28.07.2012.
Registreerimine Õnnepalees. Pulmakoht hetkel lahtine, kuid ilmselt kusagil Harjumaal väljaspool Tallinnat.
Korraldame kõik ise ja praeguseks on pulmakleit ostetud. Käime peokohtasid läbi ja võrdleme-uurime pakkumisi. Pulmavanem, muusik, florist olemas. Puudu on veel fotograaf, pulmaauto. Detailid ka puudu näit. kutsed, mis kavatsen ise teha ja ammutan igalt poolt ideid.
Ma ei tea, millised andmed on Teil, aga mina lähtun oma kogemustest pulmakutsete valmistajana :) umbes 10 pulmakutse teksti kohta tuleb 1 või 2 sellist, kus seda soovi ei ole või on kirjas, et kingitusi ei taheta :)
Minu enda pulmas ka ei olnud seda soovi, õi´gemini oli meil kirjas, et kingitusi meie ei soovi ja parim kingitus on külalise kohalolek :)
Palju õnne ja edukat planeerimist!
Kust saab kingadele kaunistusi? Ma siin vaatasin ühtesid aga need ei meeldi mulle välimuselt ja tahaks uurida, et mida neile peale saaks panna, et nad ilusamaks muuta.
Õnne juba ette!
1 variant http://www.novella.ee, aga minu arust mõttetult kallid. Mina tegin ise ühed kaunistused ja ühed tellisin ühelt käsitööga tegelevalt inimeselt. Eks näis kumbade kasuks otsustan :)
Hästi äge on ka lihtsalt värvilised kingad osta...naäiteks kui pulmavärv on roheline siis rohelised ja kui kuldne siis üleni kuldsed kingad.
Novella lehelt ei leidnud midagi aga ehk jagad kontakti?
Ikka. Ole hea, kirjuta mulle [e-post peidetud], ma vastan siis nö privaatselt.
Me siis saime oma pakikese kätte, kus siis sõrmustepadi, tordinuga ja labidas ja pliiats. Nii armsad on aga nüüd vaja uurida, kust saaks nimed ja kuupäevad peale lasta tikkida.
Kas valmis sõrmustepadjale tikitakse? Kas tavaliselt töö vahepeal (enne padja äärte õmblemist) ei tehta tikand? A ega ma kindel pole. Käsitsi ilmselt saab valmis padjale ka tikkida...
Tikitakse ka valmis juhul. Ma tahakski käsitsi tikkimist, mitte masinaga. Aga kui ei leia kedagi, siis kas jääb nii nagu on või lasen kellelgi ilusa käekirjaga peale kirjutada.
Tere!
Palju õnne Teile ja muretut planeerimist!
Merle Trestip
ansambel Pitser-T
Ok. Meil on sõrmused isamehe käes karbis. Ma selleks selles padjateemas väga pädev pole :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.