Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 4
1038 vastust · leht 4 / 21
tnx :)
mulle ka
Leidsin netist ükspäev laheda programmi, millega saab kujundada pulmatorte. Kahjuks ei leidnud varianti, kust seda allaaadida saaks, sest see tasuline :(
aga iseenesest link on siin :)
http://www.weddingcakedesignpro.com/
meil on kah kaherahvuseline pidu. meie tegime eelkutsed ja jagasime septembris kõigile külalistele, keda kutsume reisima - nii eestlased kui ka prantslased. päriskutsed tulevad pärast 18ndat aprilli millalgi ja jõigile külalistele :)
kutsevalik muidu väga ilus :)
Ma ei viitsi eeelkutsetega jamama hakata :D
Kas te olete mõelnud kas tahate pulmaküünalt ????
Ise mõtlesin, et me vist ikkagi tellime kuskilt, giftline'l olid hästi ilusad, hind ka natuke soodsam kui osades kohtades.
Meeldis tohutult see küünal
http://giftline.cma.ee/popup.php?url=http://giftline.cma.ee/pics/main/pulma_34_104612.jpg
Meie pulma ei tule pulmaküünalt aga muidu sinu valitud küünal on väga ilus.
kas te olete mõelnud, kuidas tahate ruume kaunistada peo jaoks–? Ja registreerimis/laulatus kohta?
Tere, vaatasin et pole nagu tükk aega midagi kirjutanud. Käisin täna kleiti ostmas, kuigi olin algselt välja valinud ühe, siis on siiralt tänulik Anna Boutiques Annale, kes leidis kogu sellest kleidi valikust just selle, mis mulle sobis. Olen väga rahul, nüüd pean selle ülejäänud aja kleiti kapis piilumas käima:)
Koht on meil peale suuri muudatusi paigas, teeme oma peo siis Tööandjate Keskliidu maja saalis, sest otsustasime, et ei korralda siiski ööbimisega pidu just eelarve mõttes, kuna tahaksin siiski oma eelarve piires hakkama saada, sest pärast pulmi ju ka vaja edasi elada.
Pruutneitiside kleidid on peale pikki vaidlusi lõpuks kõigi osapoolte vahel heaks kiidetud ja õmbleja alustas õige riide otsinguid. Lastega lihtne, neile meeldis minu valitud kleit, nendel oli oluline välja näha nagu printsessid:P
Kutsete visiooni edastasin tegijale, lähipäevil peaksin saama ka näidised kätte.
Lillekaunistused tulevad kirikusse altarile ja peokohta, lillekimbud pruutneitsidele ja mulle. Need peaksid olema kallad. Mul on tekkinud mõte kiriku kaunistused ja peokoha lilleseadetesse kasutada piibelehti, loodan et nad juuni keskpaigas õitsevad ja saan neid oma maja tagant sületäie korjata.
Küünalt ei tule, mingeid nimesaatsmisi ja selliseid asju ka ei tule.
Kingitused vanematele jne pole ma veel selgusele jõudnud, mis või kuidas.
Laualtuse tseremoonia koos muusikaga on paigas ja õpetajaga kokku lepitud. Peo muusika osas veel läbirääkimised käivad, loodan et on edukad.
Torti tahaksin selliseid pisikesi koogikesi, ma vaid ei tea kust tellida ja kes teeb kõige paremaid.
Aeg muudkui läheb, selline tunne on, et peaks vist liigutama hakkama:)
Nii meie saime nüüd endale bändi milleks on siis Visiit. Meie tuttavate pulmas oli sama bänd ja see meeldis meile väga ja nii me siis otsustasimegi sama bändi võtta. Ja kirikusse tulevad meil lihtsalt pingi kaunistused ja peokohta meisterdasin ise küünlaalused ja peokoha poolt pidid mingisugused lilled olema aga seda ma veel täpsustan üle millised lilled ja kui need ei sobi siis tellin mingisugused pisikesed kimbukesed.
Jaa aeg läheb meeletu kiirusega:)
Millise kleidi valisid?
Me ise mõtlesime kaunistuse koha pealt nii
1. lillede koha pealt sai meil kokkulepped tehtud, pole veel täpset hinnapakkumist saanud. seletasin ära millist kimpu tahan ja milline autokaunistus peaks olema.Seega kapotil 1 suurem kim ja siis ääres ühe õie kaupa. Lisan pildi millist umbkaudeslt.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/a_62ocuu7p7red7z-mltiQ
Pruutneitsidele tulevad pisikesed kimpukesed umbes taolised nagu mul, ainult ilma orhideeta. Ja viskekimbu tellisin eraldi, kuna ei taha oma kimpu minema visata. Ja see tuleb trikiga, nimelt enne viskamist avan paela, ja siis kui viskam kimp läheb mitmeks, seega ühe inimese asemel saavad 3 inimest kimbu. Peokohta saavad kaunistused kingitud lilledest ja kasutame samu seadeid, mis registreerimisel, ja auto peakimp läheb meie lauale.
2. Tahtsime toolikatteid, pole otsustanud, kas punaseid või valgeid. Kuna peokohal on olemas punased, aga pole neid näinud veel, miks punased? sest põhivärvid punane ja valge. nii et kui valime punased siis lähevad toolidele valged lipsud, kui valime valged siis punased lipsud, ja lakke ilmselt midagi sellist nagu teisel pildil:)
http://www.taageperaloss.ee/et/gpic.html?pic=519
Päris huvitav viskekimbu lahendus :)
jah, ma ise ei oleks selle peale tulnudki, aga florist pakkus sellise idee välja:)
Me ise teeme Eesti kombe kohaselt- mängime pruudipärja maha valime uue pruudi ja ta saab pruudipärja ja siis valime uue peigmehe ja tema saab kaabu :) Pruudipärg on kunstlilledest et see jääks mälestuseks.
see on ka hea lahendus:)
Sincerity 3563:)))
Oh ma pole nii peensusteni veel jõudnud mõeldagi lillekaunistuse osas:(
mina tellisin Giftline´ist pulmaküünla. Ümmarguse 4ja tahiga kuid sama kaunistusega nagu Sinu näidatud pildidl. Vahe selles, et kasutame pulmas värvidena valget,, kollast, kuldset ja kreemjat beeži tooni, tellisin ka punaste toonide asemel küünla kollastes/valgetes toonides. Ja tulemus oli väga ilus.
Meie abiellume 16.06.2011, meie 5-ndal aastapäeval.
Tehtud pole veel midagi, aga mõtteid kogutud küll. Esialgu seisab kõik ideaalse registreerimis- ja peokoha leidmise taga. Kui see leitud, saab konkreetsemaid samme astuma hakata.
Uuriksin aga teistelt, millega peaks arvestama, kui pulm on juuni alguses. Eesti ilmad ju siis veel, teadagi, väga heitlikud ja võib olla nii 28 kraadi sooja ja lauspäike kui ka 12 kraadi ja vihm.
Palju onne!
Edukat planeerimist!
Nonii, meie jagasimemehe sugulastele kutsed ära nädalavahetusel, kuna siis nad saavad hakata oma asju planeerima ja raha koguma,Eesti tulekuks. Mind üllatas see, et kõik sattusid nii õhinasse, hakati kohe netist vaaatama millega oleks kõige parem tulla kas lennuki või laevaga jnene. Nii lahe oli seda kõrvalt vaadata.
xliinax Palju õnne!Edukat planeerimist
Oleme koos olnud pea 4 ja pool aastat.Ning otsustasime enne viiendat koosoldud aastat aielluda. Kihlusime 06.09.2010. Pulmaplaanid olid juba varem käima lükatud aga tahtsime lihtsalt tunda mis tähendab kihlumine. Kihlasõrmus on 7 kiviga kullast. Ma ei tahtnud teemante ega midagi sellist kallist, sest minu jaoks on oluline mõte, ja kuna peigmees käib ülikoolis ja raha ei teeni peale stipi siis ei oodanud ma ka temalt midagi kallist. Ja eks ma ise olen ka kokkuhoidja rohkem. Pulmade eest tasuvad minu vanemad kuna selline on ju komme.
Abiellumise kuupäevaks on 23 juuli ning registreerimise sooviksime teha rannas. Täpsemalt siis kuskil Kuressaare lähistel, aga pole siiani suutnud välja mõelda kus, kuna igal pool rannas on inimesed. Praeguseks on meil olemas koht, fotograaf, toitlustaja, bänd, pulmaema. Saaremaa puhul on hea, et kõik inimesed on tuttavad. Pulmaemaks tuleb ämma sõbranna kes on väga hea jutuga. Kutsed laseme peigmehe tädil teha. Nägime ka mõningaid kritseldusi mis ta valmis on teinud ja leidsime oma lemmiku mida edasi arendada.
Sõrmused loodame osta jaanuari lõpu poole. Enam vähem on välja valitud ka. Kleite olen vaadanud netist sadu ja silem eest on juba kirju. Homme lähen emaga Anna-Boutique kuna seal on praegu tühjendusmüük. Loodan, et midagi meeldib.
Nime plaanin isale tagasi kinkida aga pole veel päris otsustanud eks sinna ole ka aega veel. Peigmehele pole veel eriti midagi jõudnud vaadata aga õnneks on ülikonda lihtsam leida kui kleiti. Mõtteid vähemalt on milline ülikond olema peaks.
Lilleneiudeks tulevad kolm väikest sugulast ning üks neist hoiab arvatavasti ka sõrmuseid.
Nii...käisime emaga täna Anna-boutiques ja leidsingi õige kleidi. Kleit läheb maksma kuskil 7000.- Loodan nüüd ainult, et isa on nõus sellist summat maksma. Tegelikult on raske nii kallist kleiti endale lubada. Ma kannan seda ju ikkagi korra. Aga see on elu üks tähtsamaid päevi ning seda ei saa mööda saata kleidiga mis sulle natuke meeldib. Kleiti peab armastama. Pildid ja emotsioonid jäävad ju kogu eluks. Tuleb lihtsalt teiste asjade pealt veidi kokku hoida. Pealegi avastasin, et korsetti sinna alla ei vajagi ja uusi kingi ka ostma ei hakka. Mõtleme positiivselt:)
Õnne ka sulle crizzy19882 ning edukat toimetamist:)
millise kleidi valisid endale?
minul oli sama teema, et ei tahtnud kallist kleiti osta jnejne. ja siis kui siin hollandis ringi käisin, leidsin selle"õige" kleidi, see nii ilus, aga kui hinda nägin siis oli suu lahti ka, aga mees ytles et hind ei loe ja tema valis tolle välja, kuna me käisime koos vaatamas. me maksame 1500 euri kleidi eest.
http://www.justinalexanderbridal.com/en_eu/justin-alexander/8158.html
Umbes selline. Stiil on kõik sama aga korseti osale on pandud igasugu pärleid millest omakorda tekivad ornamendid. Seeliku osa ei ole nii lai kui sellel kleidil. Minu kleit on palju ilusam kui see siin:) aga ei leidnud paremat mis oleks sarnane. Isa andis ka oma nõusoleku ning homme helistan salongi tagasi, et leppida kokku aeg õmblejaga, et kleit lühemaks teha. Mida rohkem sellele kleidile mõtlen seda enam on tunne et leidsin õige:) Mul on olemas endast tehtud pilt ka kus kleit seljas aga ei taha seda kuskile üles panna kuna ei taha et peigmees sellele peale satuks( nii on põnevam meie jaoks:D). Kui kellelgi on soov seda näha võin meilile saata:)
armas.mul nõrkus selliste kleitide vastu
http://pulmad.ee/minu-kleit-2 minu kleit selline. Justin alexanderi kollektsioonist. Ja seljas nii mugav.
Aga ma uudishimulik nagu tavaliselt, võid saata küll meilile, [e-post peidetud]
Ma tahtsin kaalguses nii et peigmees ei näeks, aga kuna ma üksi ei saanud minna proovima võõras riigis sest keelt ei oskand ja ei teadnud kus pood asub ka siis võtsin ta kaasa aga ta unustab ära sele 9 kuu jooksul :D sest rohkem ta seda näha ei saa
Saatsin meilile :)
Minul on ka nõrkus selliste kleitide vastu :D
Väga ilus kleit on sul:)
sinu oma ka
Meie pulmakuupäev n 23.07.2011 alguses oli 22 aga muutsime ära :D Koha leidmine osutus meile väga raskeks kuna ei mahu kuhugi ära Lõuna-Eestis pole kohti mis eriti 100 inimest ära mahutaks.Tahtsin ise nii Taagepera lossis teha oli broneeritud juba aga kui kohapeal käisin siis jäi saal ikka väga väikseks meile.Nüüd oleme siis jäänud Otepääl margusepuhkeüla kasuks seal hea suur saal ja ööbima mahub ka 130 inimest kui vaja.Enamus asjad on paigas bänd on olemas pulmaisa ka ilutulestik tellitud.Kleiti pole suutnud välja valida noo kõik on ilusad ei teai kohe mis saab sellega:)
Tere, kas keegi on juba sõrmuste peale ka mõelnud. Kolasin üleile just mööda poode, no ilusaid on palju(Brunningu laulatussõrmused jäid silma) , kuid ikkagi pole nagu neid õigeid.Tahaksime valgest kullast. Sangla kullasepp soovitas üldse pallaadiumi, kuna valge kuld pidi ajapikku oma sära kaotama. NÜüd ei teagi mida või kuidas valida. Üks on kindel kollaseid ei taha:)
Ma ei ütleks, et valge kuld kaotab oma sära ajapikku. Mul ei ole seda igatahes juhtunud. Ja kui peakski juhtuma siis kullassepa juures saab ju üle poleerida lasta. Meie oleme ka vaadanud sõrmuseid ja vist tahame valge ja kollase kulla segu aga pole kindel. uuel aastal lähme kolame põhjalikult poodides ja siis ostame ära.
Ma tean mida sa tunned, käisin ise Annas samamoodi kleiti vaatamas. Kui selga panin, sain aru et see on see õige.Ja endalegi arusaamata väljusin poest käes paberkleidi tellimiseks ja nüüd üritsn mõelda kuidas oma lõhkine pulmaeelarve jälle reepeale saada:) Aga pole oluline, kleit on tähtis:)
Aitäh Sulle, mul endal pole siiani valgest kullast ehteid olnud ning ei osanud ka kullasepaga kaasa rääkida.Nüüd jälle targem:)
Kleit on tõesti tähtis:) Loodan, et saad ikka eelarve korda :)
Meie ostsime sõrmused ära oktoobri alguses. Kullas. Mehele sai täitsa tavaline ja mina sain kividega. Graveerida sisse veel ei lasknud. Ma ei tahtnud päris plaatiumi.ei tah
tnud plaatiumi kuna see ei meeldi.aga minu sõrmu siis selline:
http://www.jewel.ee/kuldehted/abielusormused/abielusormus-kab31001
peaks mainima et eestis ikka sõrmused meeletult oavamad kui siin Hollandis :s see sõrmus mis ma eestist sain maksab siin 2-3 korda rohkem:(
Edu!
mis ändi valisid`? Kes teil pulmaisaks?
Kleitidega ongi nii, kõik ilusad, ja valik meeletult suur, aga usun et leiad selle õige!
Loodan et saad ikka oma eelarve korda.
Millise kleidi sa valisid?
Pulmaisaks on meil Artur Raidmets ja noo bändiga on praegu seis selline, et broneeritud on Nukker Kukkeke kahjuks jäime lehmakommionudest ilma kuna neil see kuupäev kinni oli juba kui helistasime.
:)ok
uuriks kuidas teil suhted ämmaega on?
Keda kutsute keda jätate kutsumata?
Minul on väga head suhted oma ämmaga-ta alati räägib oma muredest mulle ja on muidu väga sõbralik. Ja minu ema suhtub minu tulevasse ka väga hästi nagu oma poega nii et pole probleemi. Nii et meie pulma tulevad kõik sugulased, kedagi ei jäta kutsumatta aint vb paari sõbra puhul tuli teha valik keda kutsuda keda mitte. Ja kuidas endal?
Meie kutsume kõik lähedasemad sugulased. Kokku on inimesi pea 80. Ämm on super( muidugi ta ei ütle enda kohta ämm vaid sõbranna :D) saame temaga väga hästi läbi.
Meie kutsusime ainult lähemad sugulased ja mõne sõbrad. suurt pidu ei tee.
Ja minul ämmaga nii et muidu ta tore, või no otseselt mingit teemat temaga olnud ei ole, aga ta omamoodi mõtlemisega. Ja kuna tulevane kunagi ammu juba rääkis et tal probleeme lahti laskmisega, ehk siis nyyd viimane laps ka kodunt minema, ja eks ma kuulin veel et tema arvates ma arvan et kõik hollandlased rikkad jnejne. Eks me teineteist erti i tea ka, või no ma hoian tiba eemale, ilmsel, kuna mind solvas ikka see suht palju. Võibolla see erinevate rahvuste teema kah tiba mängib rolli. Kuid mis mind kõige enam solvas oligi see et ma jätsinkõik oma pere, sõbrad elu maha ja olin nõus hollandisse minema, leidsin võimaluse kuidas tiba raha teenida ja keelt õppida ja siis tal veel oli ütlemist asjade kohta. Ühesõnaga keeruline. Tema pärast võiks need pulmad olemata ka olla:D
Kahju, et sul ämmaga sellised lood:( eks emadel ole see lahti laskmine raske jah. Aga mõnedest asjadest peaks ikkagi aru saama. Loodan, et kunagi teie suhted paranevad:)
jep. tääh
õnneks pole ta mulle seda välja näidanud, aga ikka häirib kui tead mida ta mõtleb vi arvab isegi kui ta hästi käitub
Tean mida tunned. Mul on sarnane olukord oma onu emaga.
Mina saan ka ämmaga hästi läbi kuigi enne lapse sündi sain paremini ei tea mis juhtunud mõtleme nii erinevalt ja siis käib pidev võistlus neil minu emaga kes parem vanaema jne naljakas :D
Selle: http://www.anna-boutique.ee/et/products/wedding/sincerity/cat_id=306&catpage=2
Noh selle eelarvega on jah nii nagu ta on, ega ma saangi nüüd kokku hoida kas siis lillede ja kaunistuste ja muusika arvelt. Aga ma pole üldse kurb, ega ma siis igapäev sellist kleiti omale osta ei saa:P
väga kaunis!
Käisin just kleidi proovis:) see on veel ilusam kui mäletasin:) nüüd on vähemalt ettekujutus millise stiiliga pulm teha:) ning mis täpselt peaks peigmehel seljas olema:) ei jõua ära oodata seda tähtsat päeva:)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.