Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 18
1038 vastust · leht 18 / 21
Meil siis mõningad edusammud tehtud jällegi.
Pulmaema broneeritud nüüdseks, kingad mulle tellitud, peaks varsti kätte saama:)
Pulmaküünla valisime ka välja. Kuu alguses tellin sellegi ära.
Kleidi alla alusseelik ka vist välja valitud. Kui midagi paremat ja odavamat ei leia siis tellin ka selle kuu alguses ära.
Lähiajal kavas tellida ka proovitort.(Poe tortidega suht tihti alt läinud valides kõige ilusama välja siis lõpuks sisu pole ollagi- eile isegi lollikindla kohupiima tordi ostmisel läksin alt, jube kuiv ja maitsetu oli .Ei tahaks pulmapäeval üllatust et tordi maitse jääb välimusele kõvasti alla..)
:) Millise alusseeliku valid kleidile? Ma ise veel ei tea kas saan selle poest kleidiga kaasa, või pean eraldi ostma. Juhul kui pean, siis ilmselt rendin, niimodi saab odavamalt.
Millist torti mõtled tellida?
Alusseeelik siis selline hetkel mõttes.
Poes proovisin 3rõngaga seelikut aga jah istumisega läheks keerukaks. Ja tunduvalt kallim oli ka 63 € siis rent oli 19 €
kuid kuna kleit ostetud ja kavas seda aastapäevadel kanda vahest, siis võiks ka seelik olemas olla:D
Kleidi ostsin Salocentrist ja seal ei olnud kleidiga seelikuid kaasas...
Nüüd mul siis looriga mure, kas osta või mitte. Kleiti ostes arvasin et ei taha loori aga nüüd olen kahevahel.. ei kujuta ette kuidas loor sobib, neid ju ka erinevaid ja siis tahaks ikka kleidiga koos proovida, aga kuidas ma lähen poodi panen oma kleidi selga ja hakkan loori valima? :D
Tort on valitud pagaripoistelt
http://www.pagaripoisid.ee/tooted/tordid-tahtpaevadeks/pulmatordid/pulmatort-tukkidega-15kg
Meil siis ostetud/otsustatud:
* Peokoht, majutus, toit Taevaskojas (käidud 2 korda kohapeal ja läbirääkimised käivad)
* pulmaisa Enn Tobre (on saadud juba 2 korda kokku, ning hästi tore mees on)
* fotograaf Kertin Vasser (on saadud kokku ja sissemakse tehtud koos garantiikirjaga)
* ansambel Nööp
* ostetud pruudi kleit (Tartust Laura noorpaaride poest, hästi tore omanik, tegi hinda alla ka).
Kui kleiti ostmas käisin, siis pettusin Tähe tänaval asuvas poes Veronique. Pulmakleidil oli 2 plekki kõhupeal ja alumine äär tugevalt määrdunud, ning öeldi, et "kleit on just keemilisest tulnud", milline pruut sooviks sellist kleiti ja veel 444 euro eest.
* peigmehele kingad (juhuslikult läksime Walkingusse vaatama ja saime 46 number valged kingad, mees oli nii õnnelik ja ostis samasugused mustad ka)
* kutsed on valmimas (tädi abiga)
* toolikatted (kas laenutusest, või ise teeme tädi abiga)
* soeng, meik (sõbranna teeb soengu, ning tema õde arvatavasti meigib)
* on teada enamvähem külalised
Nüüd veel palju tegemata asju, kuid augustini on ju veel aega (mees õnneks aprillis ja mais pikemalt Eestis, siis saab palju asju proovida ja valida koos) ;)
* sõrmused
* tort
* laulikud, ametimärgid
* mehele ülikond (kuid teame, kust saame)
* registreerimine kinnitada
* pulmaauto
* pruudi kingad
* lilleseaded
* kingitused vanematele
* kuidas vana nimi ära saata
* pulmareis
Kas ma olen midagi unustanud?
Maasikas, kas sul on pulmad Taevaskoja Peo- ja Puhkekeskuses? Mitu külalist sul tuleb?
Meil on siis praeguseks praeguseks tehtud järgmised asjad:
* On tellitud ja saadud kleit Davidś Bridal-ist
* On teada, kes on tuleb kohvriga soengut ja meigi teha
* On teada, kes on fotograaf
* On teada enam-vähem, kes on külalised
* On tellitud abielusõrmused
* On tellitud kleidi juurde satiinist vöö
On vaja veel teha:
* Osta pruudikingad
* Tuua keemilisse peigmehe ülikond
* Osta peigmehele kingad
* Tellida kimp
* Tellida söögikoht..ja tordi osas midagi otsustada
* Käia tegelekult perekonnaseisuametis :D...
* Otsustada mis hotellis oleme mehega pulma eelmisel päeval ja pulmapäeval
* Läbi mõelda külaliste transportimist...
..tegelekult aega on küll ja veel juuni lõpuni.. aga vahel tundub, et olen kõikede asjadega hiljaks jäänud :D
Väga hea tordi idee :) Ma alguses vaatasin ka seda torti, mis on pisikest koogikestest tehtud, kuid mees tahtis ikka suurt ühestükis torti.
Tere, jah Taevaskoja Peo- ja Puhkekeskuses umbes 50-60 inimest.
OK :)
Tordiidee on tõesti hea!
Minu arvates loor nii armas, ma ise endale küll valisin, küll kuid mitte pika vaid lühema. Aga ma jah siin poes proovisin kleiti ja siis valisin vastava loori ka välja kleidi kõrvale.
Kuid ma arvan, et kui sa kuskile pruutpaari poodi lähed ja oma kleidi kaasa võtad, ja üütled neile et tahad loori koos oma kleidiga proovida ei juhtu midagi.
Aga seoses seelikutega siis jah vähem rõmgaid on parem, sest siis ei sega see istumist. Juhul kui ma koos kleidiga ei saa siis ma päris mitme vahel, kuna mul nn " sabaga" kleit siis mõtlesin, et võibolla peaks selline olema, kuid sellega pole jälle mugav istuda ilmselt...
http://www.saledorno.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=328&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=16
Mul on ka sabaga kleit ja kui tavalist rõngastega seelikut proovisin oli väga kena... mina ei peaks vajalikuks spetsiaalset sabaga kleidile mõeldud seelikut, mugavus ikka ka oluline kui ikka pikk pulm ja palju istumist.. Kuid samas pole ka proovinud sellist seelikut.
mina ka ei ole, aga mõtlesin et kui see sabaga seelik on siis ehk kleidisaba ei saa nii mustaks kui mööda maad lohiseb :D
minu arvates on usl kõik oluline juba kirjas :)
Oled peokoha paika pannud juba?
Toomas Leesi on mu tuttav ja tuleb ka minu pulma pildistama ...
Olen käinud tema juures ennemgi lihtsalt pildistamas ja olen väga rahule jäänud ...
Soovitan teda soojalt !! ( soovitaks isegi siis kui ta mu tuttav poleks ja oleksin varem pildistamas käinud )
Sest tema kodulehel on tõesti ka ilusad pulmapildid välja tulnud !
Panen ka siia väikese märgi maha oma pulmade eelsest saginast.
Suurpäev on planeeritud 25.06.2011. Hetkel küll kellaaega pole teada, kuna seaduse kohaselt saab 3 ainult 3 kuud ette aega fikseerida, seega märtsi lõpus tuleb see valik teha.
Peokohana olen planeerinud Männiaru puhkemaja - broneering tehtud, ning söökide jookide list ka teada
Isamees - juba aastaid olen olnud seda meelt, et oma pulma ei soovi ma tellitud isameest. Arvan, et see arvamus on kujunenud mitmes pulmades osalemiskogemuse najal. Võõrast inimest, kelles kella vaadates vaid punktuaalselt mänge orgunnib, pole eriti vaja. Lähen ehk tagasi vanade traditsioonide juurde, kus isamehe roll sai osaks kellelegi lähikondlastest. Et mitte keda sõpradest üleliigselt koormata, siis annan selle austava rolli oma sõpradele. See kuidas nad selle jagavad ja teevad on sisliselt nende valikute küsimus:) Kui varasemalt olen sõpradele sellest ideest (tol korral küll teoreetilises vormis rääkinud) on seltskond vägagi positiivselt meelestatud ja pigem on leidnud, et see oleks üks äraütlemata suur au. Eks ole näha kui peale kutsete jagamist selle jutuga uuesti lagedale ilmun:)
Bänd - Ka selles osas sai läbi tutvuste jõutud viisipidajate meesteni. Võibolla pole maailma odavaim lahendus, aga oluline on, et pillimehed muusikat teha mõistavad ja pole sellised "külatinistajad".
Kleit - Kleit tellitud ja nüüd pöidlad pihus, et tuleb nii nagu omas peas mõeldud:)
Kutsed - Vunderi poest kavatsen osta väärt materjali, et midagi kokku vorpida. Kuna ma seni olen teinud paljudele teistele selliseid asju, siis nüüd ehk saan ka enda tarvis midagi kena teha:)
Pulmaauto - Rendimasinatel on silm peale visatud, kuid on oht, et tuleb sootuks omast tutvusringkonnast midagi erilist. Seega sellepärast eriti ei muretse.
Sõrmused - pean hetkel väikest plaani juveliiriga. Nimelt, oli minu üks soovidest, et osaliselt panna kuld sõrmusesse ise. Nimelt on meie perel vanadest aegadest väärtuslikke kuldesemeid, millede muutumine abielusõrmuseteks, on minu jaoks suure tähedusega ja teeb ehk sõrmused veelgi erilisemateks.
Soeng/Meik - Selles osas on ajad planeeritud ja ka spetsialistid on suurteks tegudeks valmis:)
Tort - Suurte eelduste kohaselt tellin tordi Frens´st.
Kui näiteks varasemad abiellujad oskaksid ehk veidi nõu anda alkoholi ostmise osas. Nimelt, ei kujuta ma isiklikult hästi ette koguseid, mida peaks soetama ja milliseid marke üldse soetada????? Mõtteainet jagub.
Hetkel on planeeritud pulma ca. 65 külalist.
KEEGI SIIN OTSIS JÕHVIS PULMASALONGI !
Leidsin sellise: Uus pulmasalong Katerine Boutique Jõhvis (Rakvere 11)
Palju õnne ja tere tulemast meie sekka:)
Edukat tegutsemist.
nii pöidlad pihus nüüüd. Tegin just tellimuse ära läbi dhgate.com. Tellisin boolero oma pulmakleidile. Loodame, et tuleb selline nagu peab olema ja miskit viltu ei lähe :D.
Kas oled kindel, et Männiarru mahub 65 külalist? Meile nad vastasid, et max 58.
Noo nii - teen ka väikse kokkuvõte:
Olemas:
Kuupäev - 05.08.11
Koht - Vihterpalu mõis(toitlustus nende poolt)
Fotograf - Janne Luigla
DJ - Tom Lilienthal
Kleit - ootan ettemaksu arvet Pärlist - lasen ikkagi õmmelda:D
Sõrmustepadi - peaks see nädal kätte saama - tikkitakse nimed hetkel peale.
Sukapael ka olemas.
Juuksur olemas, samuti torditegija ja tort on välja mõeldud.
Kutsed valmis pole aga idee olemas ja näidist tegin ise - nüüd ainult vaja tegija leida kes teeks täpselt samasuguseid.
Ahhjaaah, mees läheb ka hommsest leeri - loodan et jõuab ka sellega kõik korda ajada.
Rohkem nagu pole midagi. Ühe pulmaisaga olen suhelnud meili teel aga kahjuks polnud võimalust veel kokku saada - suht sünged ajad olid siin vahapeal(kahed matused) nii et polnud üldse tuju ega tahtmist pulmadega tegeleda. Nüüd katsun ennast kokku võta:D
Ja veel me otsustasime et meil bändi ei tule - noo üldse ei istu süldibändi variandid, midagi klassikalist ka päris ei taha. Samas DJ minu vana sõber ja tean et ta saab ükskõik mis publiku üles kütta ja meie kui ka meie sõprade muusikamaitse selle DJ'ga ühtivad täelikult. Mis te arvate, kas läheb selline nali läbi?:D
Otsustasid siis lasta ikka õmmelda jah? Samasuguse siis nagu see Cimberline keit?
Jep, ma lihtsalt olen juba nii väsinud selle kleidi otsinguga - Tallinnas olen vist kõikides salongides käinud ja olen leidnud 2 kleiti mis meeldisid aga päris "minu oma" nad ikkagi ei olnud. Ja huvi pärast võtsin Pärlist pakkumise ning hind on nii ahvatlev et pole vist mõtet 5 korda kallimat(+sõidukulud) originaali taga ajada:D
Siis siis minu poolt ka väike kokkuvõte
Olemas:
Kuupäev. 06.08.2011
Registreerimine: Tartu Linnamuuseumi saalis
Registreeria: Olavi Ilumets
Peokoht: Tartu Ülikooli kohvik
Bänd: Sleepwalkers
Pulmaisa: Anti Einpaul
sõrmused
auto: Oldsmobile Ninety-Eight convertible. http://www.pulman.ee/
kleit: pool makstud, kohe kohe peaks kätte saama
kingitused vanematele
lilleseadja
meikar
hotellituba 2 päevaks: Antoniuse hotell Tartus
Fotograaf: Maris Arulepp
kutsed
küünal
tordi kujundus ja tordikujuke ning tordilõikamiseks nuga
sukapael tellitud
sõrmusepadja teen ise
shampuse pokaalid
korvike lilleneiule
toolikatted peokoha poolt
peigmehe ülikond lipsu ja pluusiga
Mida vaja:
kingad mulle kui peigmehele
toolidele lipsud
ametimärgid
juuksur
Hetkel nagu rohkem ei tulegi pähe :D
seda kindlasti, mis sa hinnapakkumiseks said?
No ma usun et umbes 450 euri tuleb kokku - hinna sees pole pitsi - seda pean ise ostma kuna vaja ainult suht väikset tükki ja Pärl ise ostab ainult rulli kaupa. Ise arvestasin et kui um 1000 euriga keegi nõus kleiti õmmelda siis oleks superlux - aga näe, läks veel paremini:D
Meie kokkuvõte ka siis:
Olemas:
pruutkleit + loor
pruudi ehted
pruudi kingad
ülikond
peigmehe lips + triiksärk
peigmehe kingad
kingilaegas
kutsete materjal
pulmalaulikud
sõrmuste padja materjal (pruudi ema õmbleb)
pruutneitsi kleitide materjal (pruudi ema õmbleb)
enda meiterdatud küünlaalused + küünlad
pruudipärg + kaabu järgmisele peigmehele
noorpaari shampuse klaasid
ametimeeste märgid
tordi kujuke
lilleneiu kleit + korvike
kuumaõhupall nime ärasaatmiseks
sõrmused (Mati kullaäri)
vein
pulmaauto (Buick special 54) ootab garaazist väljasõitmist :D
juuksur (Lauri Pedaja)
kirik
Tellitud:
pulmatort (Heidi Park kondiiter)
fotograaf (Stina Kase)
bänd (Visiit3)
peokoht (Lepiku talu)
pulmaisa (Arlet palmiste)
Asjad mida veel vaja:
Lilled (ootan hinnapakkumist) (Kolm Lille)
Meikariga on vaja läbirääkida (Reet Härmat)
shampus on vaja ära osta
kringel tellida (Pihlaka kondiiter)
vanematele tänukingid osta
oktsjoni kaup muretseda ja nats pudipadi veel
Loodan et sai kõik :D
jaa see väga mõistlik hind, võrreldes originaal hinnaga :) võibolla isegi lihtsam, saad ju lisada mingeid oma disaini veel vmt :)
Panen siis oma vaheraporti:)))
Kuupäev. 18.06.2011
Laulatus Jaani kirikus
Peokoht: Tööandjate maja
Bänd:Margus Vaher
auto: Valge Lexus
kleit: seisab kapis puu peal juba mitmendat kuud, ostetud Anna Boutiquest
lilleseaded Marianne Lilleärist
meikar ja soengumeister ühes isikus olemas
Peigmehe garderoob olemas
Fotograaf: Diana Unt
kutsed tegi Kristiina ja need on laiali jagatud
Mida vaja:
õmmelda kleidid nii pruutneitsidele kui lillelastele
kingad mulle
TORT
ametimärgid
laulatuse lehed
Meisterdasin eile poole ööni pulmalaulikut.
Aega võttis aga asja sai. Kokku sain siis 19 laulu, kõike enivei ei laula aga siis on vähemalt valikuvõimalus.
Vaja ainult meie pilt ära tuunida esikaane jaoks(tahan teha pildi selliseks nagu oleks kunstniku poolt joonistatud) ja siis vaja osta tugevamat paberit(umbes nagu fotopaber) ning oma meistriteos välja printida ja südametega paelaga kokku köita.
Loodan et lõpptulemus jääb ilus:)
Ma usun küll, et tuleb ilus:)
Kust Sa tordi tellid?
Tegelt mul sõbranna teeb - ta ales hiljuti lõpetas õppinguid ja teeb hetkel rohkem hobbi korras aga korra olen tema käest juba tellinud oma lapse sünnipäevaks ja tegi väga ilusa ja maitsva tordi.
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.sweetideasbywendy.com/file/images/jessica_pink_and_brown_wedding.jpg&imgrefurl=http://www.sweetideasbywendy.com/wedding_cakes.html&usg=__c-7vkKuvwUUOtyKVMIXpOX-NXyQ=&h=2234&w=1610&sz=308&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=xfVl_U_ZzBkiyM:&tbnh=148&tbnw=104&ei=Hk5uTb67IYTdsgaQ6_j-Dg&prev=/images%3Fq%3Dbrown%2Bpink%2Bwedding%2Bcake%26um%3D1%26hl%3Den%26client%3Dsafari%26rls%3Den%26biw%3D1280%26bih%3D617%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=694&vpy=231&dur=245&hovh=259&hovw=187&tx=96&ty=137&oei=Hk5uTb67IYTdsgaQ6_j-Dg&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:12,s:0
idee on siis selline:D
Seoses sellega - äkki oskab keegi mind aidata - nimelt ei taha tordi peale traditsioonilist kujukest vaid tähti nagu ka seal pildi peal - ehk on keegi kuskil müügis näinud?
Ma sellepärast küsisin, et pulmad, mida ma aitan korraldada, on ka Vihterpalus, aga me pole otsustanud, kust tort tellida.
Äkki keegi soovitab?
välismaa lehtedel on igal pool müügis. pane google otsingusse wedding cake toppers ja tuleb. aga see eestisse toimetamine on vist päris kallis
http://tordid.shutterfly.com/ - ainuke mis mina oskan soovitada - mitmed sõbrannad on sealt tellinud ja väga ilusad ja maitsvad tordid olid!
Ma olen ise muide e-bayst ka vaadanud aga just mõtlesin et ehk Eestis leidub kuskil - eks tagavara variant ongi ebayst tellida.
hey ma võin hollandi saitidelt vaadata ehk leian miskit, siis kui soovid mõid minukaudu saada miskit :)
Oh wow teie peole veaks end kohale Tom Lillenthal väga meeldib :D
http://www.trouwartikelen.nl/bruidstaarten/decoratie-taarttoppers-bruidspaar/monogram/taarttopper-monogram.html
kas midagi sellist? kõik tähed on saadaval ja teine pilt kui sinna klikid seal on mõlema nimetähed ja & vahel :)
http://www.dantasimport.nl/taarttoppers-c-159.html siin ka tähtedega, aga need liialt kallid + swarovski kristalidega:D
http://www.allesvoorjehuwelijk.nl/goud-swarovski-kristal-initialen-taarttoppers-p-2837.html?osCsid=hel2qcc8o03ooa99pbqm30u735
http://www.cinderellawedding.nl/monogram-taarttopper-verzilverd-set-van-p-543.html
http://www.allesvoorjehuwelijk.nl/monogram-letters-met-swarovski-kristallen-p-1785.html
http://www.happygifts.nl/index.php?main_page=product_info&cPath=10&products_id=457 ja kui & tahad avhele siis see selline http://www.happygifts.nl/index.php?main_page=product_info&cPath=10&products_id=458
siis veel niisama lisaks päris lahe http://www.taarttoppers.com/index.php seal valmistatakse sinu ja peigmehe pildi järgi kujukesed :D
Loodnan et oli kasu :) Juhul kui sulle miski meeldib, siis saan ära osta, kuna kui õieti aru saan pulmad 5 august, siis ma ei pea sulle postiga seda saatma, näiteks kui juuni lõpus eesti tulen saan sulle üle anda :)
kuumaõhupalli kohta väike vihje....nimelt sooja ilmaga ei tõuse see õhku....võibolla,alles siis kui kunagi õhtul, 21-22 ajal õhku lasta.....aga muidu tuleb hull sekeldamine sellega...et soovitan mõelda varuvariante ka :)
Käisin Männiarus pulmas, kus oli 65 külalist ja mahtus ära :)
Tänud :)
Kus kohast sa kingad tellisid? Olen Saledornost vaadanud, mõnedel kingadel vägagi ok hind, aga julgust veel ei ole netist midagi tellida.
Tellisingi Saledornost. Jõudsid täna kohale ja oleksin supper rahul kui kingad jalga mahuksid:D
Kahjuks jah väheke pigistavad ja valus kõndida. Niiet kui üks tuttav endale ei taha siis pean 3 päeva jooksul tagasi saatma.
meie mõtlesime ka algul kuumaõhupalli, kuid ei hakka selle variandiga riskima, kuna meil toimub pidu linnas, ja seal pole head kohta lennutamiseks. Kuna see põleb lahtise leegiga alt, siis suvel suht ohtlik, ja ilm peab ka tuulevaikne olema.
Võib Olla panen väga mööda aga kas Abakhanis müüakse selliseid asju. Samas võib need tähed teha ju ka söödavast materjalist- siis saate koos abikaasaga need nahka panna :D
Meil õnneks nagunii õhupallid ka veel kaasas nii et kui miskit ootamatut selle kummaõhupalliga juhtub siis kohe õhupallid käepärast. Tegelikult ei viitsi enda pead nii pisikeste asjadega vaevata. Ja peaaegu igas pulmas juhtub miskit mida ei oska ette aimata. Näiteks mul elukaaslane just oli autojuhiks ühes pulmas ehk siis rentis välja meie uunikumi ja siis seal pulmas juhtus nii et lilleseadija ei ilmunud kohale sest ta ajas päevad sassi :D kuigi just eelmine päev oli temaga kõik läbiräägitud :D Hiljem oli jooksmist kui palju aga õnneks pruut ei jäänud kimbuta.
Aga nt Türisalu pangal ikka tõuseks õhku ? :D
Pean vast hakkama siis õhupalle varuma siis . :)
http://www.soogitakso.ee/cgi-bin/t_tell.cgi?act_v=Wedding&est=1
Ka siin on ilusad tordid ja maitselt pidi hea olema ( nupsu.ee-st soovitati )
ja meie mehega arvatavasti tellime kh sealt :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.