Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 17
1038 vastust · leht 17 / 21
Hmm 30 külalist ja eelarve 20000 eeki..peaks kõrva taha panema..endal tuleb kuskil 35-40 inimest ja praegune suurus järk enda arvates kuskil ligi 35000.- (eek) aga see pole veel 100% kindel ek siiski saab seda alla poole...igal juhul hoian silma peal et kuidas planeerimine areneb...nii et jõudu ja jaksu :)
Meie täname tegijaid ümbrikuga :D Ja kõik tegijad saavad ka ametimärgid, mis on nii armsad, et peaks olema piisav küll :)
Kuna meil enamik külalisi 8kohalistes ümmargustes laudades, siis ka tegijatele ikka oma laud. Tean ka, et tegijad tegelikult eelistavad eraldi nurgakest, saavad seal omi asju arutada ja teatud mõttes nähtamatuks jääda.
Tere, tere! Peale pikka luuramist liitun siis ise ka suviste abiellujatega :)
Meie plaanime abielluda 6.augustil 2011. Kuna mõlemad alles õpime ning sealt kõrvalt üritame ka tööl käia, on eelarve üsna pisike. Loodame, et see jääb 25 000 ringi. Külalisi on hetkel 40, kuid vaikselt liiguvad mõtted sinnapoole, et ka seda, niigi minimaalset külaliste arvu kärpida. Planeerimisel oleme püüdnud kasutada nii palju kui võimalik tuttavaid ja nende tuttavaid. Niimoodi õnnestub kõvasti soodsamalt saada pruudikimp, meik, soeng, fotograaf ning varuväljapääsuna turismitalu, kus pulmapidu pidada. Loodame väga, et ka cateringi saame soodsamalt.
Seni olemegi õigupoolest ainult maad kuulanud ning alles nüüd hakkame konkreetsemaid plaane tegema. Pulmapeo tahaksime teha mõnes mõisas Tallinna lähedal. Hetkel on kõnealusteks Saue ning Saku mõis. Samuti Glehni loss, mida homme vaatama lähme. Valik oleneb muidugi ka lõplikust külaliste arvust.
Kleidi tellin internetist ning vajadusel saan lasta seda tuttava õmbleja juures kohendada. Naiselikust edevusest on kleit ise juba täiesti välja valitud, sinna juurde siis madalad valged baleriinad ning tiaaradel on ka juba silm peal. Mehel kuskil pool aastat tagasi osetud must šikk ülikond olemas, kuid plaanime pulmadeks siiski uue osta.
Pulmaisa hakkab olema vist minu kõneosav vend, kes asjatundjate käe all õhtujuhtimist parasjagu õppimas ongi. Tänu sellele oleme saanud ka väärt kontakte. Vend oli loomulikult äärmiselt meelitatud sellest plaanist, kuid nüüd kahtlen juba ise, kas ta ikka sobib niivõrd vastutusrikkale kohale.
Bändi suhtes on hetkel veel täielikult tühi maa. Ei oska mitte midagi kohe otsida ega vaadata. Isegi ettekujutus, millist bändi või muusikuid me oma pulma sooviksime, puudub. Pulmaauto puhul sama lugu. Teame kindlalt, et tahame Ameerika muskelautot, kuid kustkohast ja mis hinnaga - visioon puudub.
Sõrmused laseme ilmselt teha. Ise kannan igapäevaselt ainult hõbeehteid, mistõttu tegime kompromissi, et sõrmused tulevad valge ning kollase kullaga. Minu omal ka pisikesed kivikesed. Usun, et need valmivad paljukiidetud Mati Kullaäris.
Kutsed plaanime ise teha. Kuna igasugused lipsukesed, pitsid ja satsid on mulle endale väga südamelähedased, siis taolist romantilist stiili need ka tulevad. Ka sõrmusepadja õmblen ise.
Vaatasime ja uurisime pulmatortide kohta hiljuti ning lõpuks jäi sõelale idee, et tellime väljastpoolt peaaegu täiesti tavalise, korruselise valge tordi ning vahetult enne serveerimist kaunistab florist need punaste roosidega. Kellel soovi, võib googeldada - meeletult armas tulemus.
Igatahes, sain nüüd veidi teiega jagada oma plaane - loodan, et kõik läheb hästi. Nüüd siis küsin, et kas keegi teist on juba internetist kleidi tellinud või plaanib seda teha? Siiani tundub, et rahuloluprotsent on täiesti pooleks. Mõned on väga rahul, teised vastupidi kiruvad maapõhja.
Tere tulemas ja edu planeerimisel.
Mina planeerisin tellida kleidi, aga mees ei lubanud ja ise ka suht kahtlesin. Sul on õigus see on täiesti pooleks, et osad rahul osad mitte. Samas peab kohe alguses juba arvestama, et need pole originaalkleidid ja kindlasti ei saavuta õmblejad 100% sarnasust. Ma kuskilt lugesin äkki oli dhgate.com et nende sarnasuse % on kuskil 80 -95 või nii ei mäleta täpselt.
Kuid ma ise tellin dhgate lehelt ilmselt kleidile jaki peale kuna muidu ülad väga paljad. Loodan, et kõik läheb nii nagu peab minema.
Aga kui tellid kuskilt siis Edu!
Niipalju kui hetkel arbutame oleme on eelarveks 30 000.- nunii 2000€ .
Nüüd sain supper hea koha just meie pidutsemise kohaks ... aga ühele olid juba pakkumise teinud .. pean õhtuni ootama mis nad kostavad. Sinna tahaks ma kohe kindlasti. Hinnaks oli seal - 5000eeki. Saalid ja ööbimine.(Kurtnas)
Peangi nüüd rohkem bändi kohapealt silmad ja kõrvad lahti hoidma.. :)
Saku mõis on 1 vaieldamatult ilus koht...
Tean , sest olen pm Sakus terve siiani enda elu elanud .. Seest on ilus suur ja avar...
Tahtsin isegi seal teha , sest Saku on südamelähedane ... Aga mees arvas , et jällegi liiga kalliks ehk läheb... kuna gatering tuleb siiski nende kaasa ja ei saa ise nt süüa teha v kuskilt odavamalt tellida . ( lugesin ka , et ei saa nende gateringi roogasid ennem maitsta :( )
Jah, välimus on tõeliselt uhke. Meid pani samuti cateringi pool kahtlema. Eriti veel teades, et mujalt tellides saaks odavamalt ning rohkem enda meelejärele söögid-joogid.
Aga uskumatu, et ennem proovida ka ei saa! Kui nad vaid teaks millisest sissetulekust nad seetõttu ilma jäävad- palju suuremast, kui see cateringi maksumus oleks.
Nüüd ma kardan tegelikult juba seda, et kõik ilusad ja head kohad on meie valitud päevaks juba broneeritud. Peab kiirelt uurima. See peopaik on nüüd küll tõesti asi, mida oleks pidanud juba palju varem ajama hakkama. Aga võttes arvesse meie loomuseid, siis muidugi ikka viimasel minutil -.-
Tagantjärele tarkus..
Meil toimuvad pulmad ka Kurtnas, väga ilus koht on:) olen enam kui rahul selle kohaga.
Maksma läheb meil 1500 € (u. 23 000) see siis peosaali, ööbimise, hommiksöögi, sauna ja pulmasöögiga 50le.
just just hinda annab ikka väga kõvasti tegelikult tingida. Minult ruumi eest mingit raha ei küsitud, tingimuseks, et tellin vinoteegi kokkadelt kõik asjad.
Muusikud saab ka vinoteegi kaudu, saaddab mulle demo ja siis otsustan mis meile meeldib.
Kuna meil mingit ööbimist planeeritud ei ole külalistele (kõik tallinna inimesed!) siis tuleb juba ööbimise võrra odavam.
Ega see ju pole mingit kunst kallist hinda küsida, kunst on see, et see alla sebida :)
Tere, aga kui sa soovid mõisastiilis pidu siis soovitan Tallinnas Tööandjate maja, on soodsa hinnaga ja inimesed seal ülitoredad. Meie seetõttu nende kasuks otsustasime, et koos maja rendi ja Mäesalu cateringiga tuli kogu pidu 60 in väga sooden.
Kui saladus pole, siis kust te selle valge tordi tellisite, endal sama plaan:)
Kus teil registreerimine toimub?
kolmekesi???
Meil kirikus kohe öeldi, et parem väike laps võtta endaga koos altari ette kui see, et mõni vanaema nutvat last kinni hoiab :) Kui siin sellest jutt käib ikka :D
Me üritame oma 1,6 aastase just lapsehoidjaga külaliste hulka paigutada. Proovin teda lilleneiuna sundida minu ees altarini kõndida, aga eks näis, proovilaulatusel selgub kas ta selleks valmis on.
Tallinna Õnnepalees.
Aga meil nüüd vääääga suur mure ilmunud ... nimelt eile sain just mehelt teada , et ta ei saa 18 märts(mis peaksime registeerima minema) töölt vabaks.. Ja ka meie pulma kuupäeval peab ta tööl olema.. ning vabaks ei saa..
Olen nii ummikus endaga .. ei tea kui palju tahaks kiruda seda tööd . ( see on see kui mees käib öösel tööl . )
Mudugi loodan, et saan siis peopaiga mis valisime ka teise kuupäevaga rohkem kokkulepele ...
Aga muudame kuupäeva juba teist korda... - müstika :S
Meil pulmade ajaks laps 1,8 aastane. Me vist oleme ainuke paar, kes arvab, et laps tuleks hoidjaga koju jätta:P Oleme mõelnud, et ei soovi oma vanematelt võtta pulmapidu. Paratamatult 1,8 aastase lapse kõrvalt ei saa peol palju osaleda. Pealegi laps on veel nii väike, et ei mäleta seda sündmust hiljem. Ta meil suht issikas ka. Võimalusel jätame ta hoidjaga koju. Praegu pole aga aimugi, kust hoidja leida. Kõik võimalikud hoidjad tulevad pulma.
Ma pigem arvan et kolmas on hoopis kõhus:D
Meil poisu juba hetkel 2.6 aastane .. aga siiski võtame ikak pulma kaasa. Kuigi jah .. memmekas on ta rohkem kui küll . Loodan , et ta ilusti püsib mu ema süles kui meie seisame kaugemal ... Mudu poisu ei luba mul üldse kaua nii eemal olla .. :)
Isegi pulma reisile võtame poisi kaasa.. sest mina lihtsalt ei suuda lapsest lahus olla :) Kuigi mehe soov oli küll ta vanaema hoolde seniks jätta ;)
Tervist!
Võib küsida, palju teil catering läks lõppsummas?
Käisime täna siis Glehni lossis ära ning seal tehti ka superpakkumine - catering samuti Mäesalu poolt.
Esialgu kindlat torti polnudki valinud, kuni saime Mäesalu cateringi pakkumise, kus see meiesoovitud tort menüüs sees juba oligi - 5kg, kohupiima ja martsipaniga, kaunistatud elusate roosidega. Nii et unistuste tort tuli meieni ilma pingutusteta! :)
Meie tegime nii, et 1,6 aastasel on laulatusel oma hoidja ja suuremal lapsel samuti, kummagi vanemaid selleks ei koorma. Kuna pidu on lasteta, siis korraldasime asjad nii, et meie lapsed ja lähedaste lapsed saavad ka peost osas, seda küll meie kodus koos hoidjatega. Laseme ka neile tordi ja kõik muu tralli orgunnida:))))
Meie täname vanemaid, pruutneitsisid ja isamehi. Töötegijad saavad selle eest ju raha, et nad tulevad meie pidu kaunistama, eraldi kingitusi neile planeerinud ei ole.
Jah kolmas on kõhus. Pluss veel esiklaps (pulmadeks pea 2 aastane) ka aga tema lepib kenasti oma vanaemaga ka.
Eks see suur üllatus oli aga rohkem ikka rõõmu uudis kui kurb.
Kuigi jah, ütleme nii et mu kleidi valik on muutunud 100% sest selleks ajaks peaks juba päris mõnus punu ees olema.
Kas keegi teab kust rasedale kleiti võimalik osta/rentida?
Arutasime mehega ka varianti, et tõstame pulmad varasemaks aga sellest ei tule midagi välja ma usun. Nii palju asju on tegemata, et läheb liiga kiireks.
Meil on meie oma pisike preili siis peaaegu 2 ja on pulmas ka kohal ja sõpradele oleme öelnud, et võite tulla lastega. Kuid kuna pidu Tallinnas ja kõik elavad ka siin, siis võimalik,et alguses on lapsed kaasas ja pärast saadetakse vanevanemata juurde magama. Kõik lapsed on vahemikus 3,5-1. Oleme mõelnud, et murtesema ka hoidja üritusele, sest lapsi maksimaalselt on kohal 9. Ja teeme neile väikse "mängu nurga" ja et hoidjal ka lihtsam oleks mõni DVD multigaga arvutist ka jooksma.
Laps küll väike ja kas ta mäletab ise pärast seda sündmust on küsitav, kuid tahak sise temaga koos seda päeva jagada :)
Altari ette minekul ei tea veel kus ta on... aga arvan,et tuleb ka meiega sinna ja vahepeal jalutab jälle vanaema juurde,arvestades seda kui püsimatu ta on.
Nii tore - palju palju õnne:D Eks kleite pead nüüd proovima - osad mudelid kindlasti lähevad ilusti selga - näiteks kreeka stiilis - et rinna alt laieneb. Aga väga tore uudis igatahes:D
See on väga hea idee;) Ise ka olen mõelnud, et kui lapse pulma võtame, siis ainult koos hoidjaga. Ja peo ajaks sõidaks koos hoidjaga koju. Aga see lastepidu on küll hea idee;)
Meie panime oma eelarve eelmine aasta paika, 35000-40000 (eeku siis) ja siiani tundub et saab sellega hakkama ka. Inimesi tuleb 50. Meil peokoht tellitud koos majutuse ja hommikusöögiga, 15000.-. Eelarve sisse peavad mahtuma ka toitlustus+alko, bänd,pulmaisa, paaripanija, lilled, telgi rent jne. Kuna kutsed, lauakaardid, kleidi ja muu nipet-näpet teen ise, siis on kokkuhoid päris suur :)
Edu kõigile planeerimisel!
Jaa see tõesti tore uudis. Palju palju õnne sind edukat ootusaega! :)
Ma nõustun ja et kreeka stiilis kleidi ehk siis sellised mis sinna alt laiemaks lähevad.
Õnnitlused
Ma vaatasin juba enne Kreeka stiilis kleiti aga nüüd millegipärast hakkasin kahtlema (kuigi reaalselt ju pole proovinud veel nii et ei tea mis sobib, mis mitte!)
Igatahes suur Aitäh kõigile õnnitluste/heade soovide eest :D See abiellujate foorum ainult praegu teab minu väikest saladust (mees ka muidugi!). Teistel pole veel õrna aimugi...ei pulmadest ...ega ka perelisast.
Hei,
soovitan soojalt võtta pulmareisile kaasa- hea sõbranna või 1 vanaema kellega poja lepib;), et saaksite siiski ka rohkem kui kodus olla mehega omaette:). Tegelikult ongi see hea varjant, sest siis saad olla lapsega ja vajadusel minna mehega 2kesi kuhu iganes ja ka öösel olla pulmareisi mõttes siiski mehe ja oma mõtete päralt. See siis lihtsalt minu soovitus oma sõprade näitel- kes sellise lahendusega (nii mees kui naine) väga rahul olid:).
Hei,
soovitan soojalt võtta pulmareisile kaasa- hea sõbranna või 1 vanaema kellega poja lepib;), et saaksite siiski ka rohkem kui kodus olla mehega omaette:). Tegelikult ongi see hea varjant, sest siis saad olla lapsega ja vajadusel minna mehega 2kesi kuhu iganes ja ka öösel olla pulmareisi mõttes siiski mehe ja oma mõtete päralt. See siis lihtsalt minu soovitus oma sõprade näitel- kes sellise lahendusega (nii mees kui naine) väga rahul olid:).
Kas Kurtnal on olemas veebi aadressi? Olen netist otsinud ja ei leia :S
On olemas täitsa.
kurtna.eu
Päris odavalt võrreldes teistega ... ja on ka Kurtna palju ilusam ;)
Leidsin päris armsa kleidi halensist
http://www.halens.ee/Product/063248?sortBy=Default&sortDirection=Ascending&filter=aW52ZW50b3J5PUZhbHNl&mid=160&oc=036
sinna peaks kõht ka ilusasti ära mahtuma :)
muidugi eelnevat proovimist ei saa teha kahjuks.
Sügisel jäi mulle silma Tallinna bussijaama vastas tartu mnt olev pood http://www.kupidon.ee/zakaz.php teisel korrusel..imelik kodulehekülg neil :D
ja seal oli nii rentida võimalik kui ka osta...ja sarnases stiilis nagu see halensi oma. Mõned olid päris kenad..aga see oli sügisel...mis seal nüüd on ei kujuta ette :) hinnad olid igasugused..oli odavamaid ja kallimaid.
Muidugi ei tea ma sinu maitset.
Edu kleidiotsingul:)
Oi kui armas sinust, et niimoodi viitsisid mõelda meie peale :D
Kusjuures ma vaatasin juba ka Halenis lehele ka ...proovida küll ei saa aga tagasi saab ikka saata kui ei istu.
See Kupidoni pood..peab minema vaatama, mul ei tulnud see üldse meeldegi kuigi suht tihti sealt mööda sõitnud.
Otsisin ise ka Ampiiri lõikelisi kleite sest need peaks tõesti minu "saladuse" ära varjama.
Nii et õnneks ei tule minust selline pruut nagu see tõmmu naine sellel lingil : http://www.diamondvues.com/2007/04/ugly_wedding_dresses_are_worse.html
Praegu on küll selline tunne, et meil läheb kogu see üritus täiega metsa, sest asjad ÜLDSE ei liigu.
Leppisin eelneval nädala kokku veel ühe peopaiga ülevaatuse aga kuna ilmad nii krõbedad siis lapsega küll praegu linnavahele seiklema ei lähe.
Teisest peopaigast ootan ikka pakkumist (nüüd sai vist kuu aega täis) aga vähemalt käib meil selline korra nädalas suhtlus. Kui nüüd pakkumise kätte saan siis peaksin saama ka muusika (DJ+kitarr) demo.
Sõrmused on täitsa unustuste varju jäänud...
Praegu ongi nii et oleme lapsega kodus ja emme siis häkib arvutis kui piiga magab ja planeerib pulma...vahest on selline tunne, et ainult endale planeeringi.
Kuidas teie noored rõõsad pruudid vastu peate ?
ära veel meelt heida;)
Küll kõik hakkab paremini minema!!!! Ja küll sõrmustega aega on ju veel suveni.
ma siin leidsin veel mõned muidugi ei tea kas veel kehtib ja mis suurus sulle läheb:)
http://www.okidoki.ee/item/423760/
http://www.sodifeno.com/EE/A.html
Ära muretse küll kõik kenasti paika läheb:) varsti soojemad ilmad ja küll siis saab liikuma ka:)võta rahulikud ja naudi planeerimist:)
Minul on siiamaani kõik kenasti läinud:) kutsete pildi panime ka lõpuks lukku ja andsin mehe tädile teha:) mõned põnevad asjad nagu küünlad laudadele tulid veel juurde. Mehe tädi joonistab küünaldele peale. Kuna mees on osaliselt muhust pärit siis tulevad ka küünaldele muhu stiilis lilled:)
Tere!
Liitun ka 2011 suve pruutidega. Lugesin nii palju kui jõudsin siinseid postitusi nii vahva on lugeda mida keegi on juba teha jõudnud jne.
Meil päris ametlikku kihlust polnud. 2005 jõuludeks sain küll kiviga sõrmuse aga küsimust sellega ei kaasnenud. 2009 aga sõitsime maalt koju ja kuna olin roolis ja laps eesistmel siis ühel hetkel esitati sealt tagaistmelt see kaua oodatud küsimus. Ma alguses arvasin et ta teeb nalja aga ei teinudki. Pisarad silmis sõitsin edasi. Muidugi oli vastuseks jah.
Alguses plaanisime pulmi 2010 oma kümnendaks kooselu aastapäevaks. Aga kuna teine laps sündis mais siis ma polnud selleks veel valmis. Nüüd on meie tähtis päev 22. juulil 2011.
Külalisi on nimekirjas 50 aga kui eelarve vähegi lubab tuleb 16 inimest juurde (tulevase abikaasa trennikaaslased).
Võimalikult palju oleme tutvusi kasutanud (pruutpaari auto, pillimees, peokoht, juuksur, pulmavana).
Mida vähegi võimalik teen ise (kutsed, ametimedalid, pulmalaulik, pulmaleht, pudelite sildid, laste ülikonnad, sõrmuse padi, lilleneiu korv, küünla kaunistus, oksjoni kraam) tegin ise ka pulmalehe see rohkem meist ja meie pere tegemistest kuhu sai ka traditsioonilised pulmalehe libauudised ja muu selline pandud. Hästi armas ja ka vaimukas tuli.
Esialgne eelarve on 60 ja 70 tuhande krooni vahel (tegelikult ikka nii tüütu, asjaajamist alustasin kroonides ja nüüd jätkub eurodes :). Raha aga alles kogume kuust kuusse ja mõned asjad on juba ostetud ka. Väga paljude asjade puhul hinda ei tea veel ja eks see eelarve on tegelikult ikka päris kõvasti ümardatud. Parem üllatun positiivselt kui negatiivselt.
Pidu toimub turismitalus koos majutusega sest üle poolte külalistest on kaugelt. Kleidi lasen õmmelda. Meil tuleb laulatus aga kahjuks peame enne registreerima, kuid pole hullu registreerimiskohast kirikuni on mingi 300 m. Eks siis jalutame tiba.
Põhimõtteliselt on kõik asjad organiseeritud ainult fotograafi otsin veel. No ma lihtsalt ei raatsi anda fotograafile 5- 7,5 tuhandet krooni. Loodan leida mõne tuttava või tuttava tuttava kes minu pakutud hinnaga nõus oleks.
Millalgi tuleks Tallinna reis ette võtta aga mul pole õrna aimugi kuhu seal kõige mõttekam minna on, kus müüakse soodsamate hindadega pulmadega seotud asju (tordi figuurid, pokaalid jne.) Pärnus on nad pea poole odavama hinnaga kui e-poodides aga valik on nii kesine.
Kas keegi teab kas kusagil müüakse ka kunstmaterjalist roosi kroonlehti peale e-poodide?
Edu ja jaksu teile kõigile
Lugesin ka laste pulma võtmise kohta. Minu lapsed on kohe kindlasti seal ja minu õdede ning peiu venna lapsed ka. Kokku siis 7 last. Aga külalistel ka pea kõigil lapsed ja see on juba liiast. Ma olen täiesti nõutu ja ei tea mida teha. Mulle on minu perekond nii tähtis ja paraku minu vanemaid seal pole, nii et oma pere lapsed on rohkem kui oodatud. Aga kuidas siis külalistele mõista anda, et lapsed jäägu koju eriti veel kui oma lapsed on kohal. Samas saab öelda, et lastele eraldi meelelahutajat pole ja mängunurka ka pole kuigi hoovis kiiguplats on. Ja pea kogu peokoht on ümbritsetud jõega. Ehk see mõjub ja samas loodan, et külalised on ise ka nii palju targad, et tahavad pigem peost osa saada kui lapsega tegeleda.
Ega ei tasu jah nende laste pärast nii muretseda. Teie pulm ja Teie soovid. Ja see kui keegi vaatab viltu, et miks oma lapsed on ja külaliste omi pole, on igaühe enda probleem, mitte Sinu.
Mul endal sama teema ja niipalju kui eelnevalt "turu-uuringut" tegin, siis pea kõik külalised oleks nagunii oma lapsed maha jätnud, et saaksid ise rahus pidutseda. Kui jah keelata, siis pigem võetakse liiga isiklikult ja tähtsustatakse oma lapsi ja peret liialt üle. Kui lubad, siis just jäätakse maha lasped. :)
Tõesti, sinu pidu, sinu otsused. Meil sama lugu, ei soovi lapsi pulma. Ainukesed lapsed on meie enda 2 last (11a ja 4a) ja mu kõige noorem õde (12a).
mis te arvate, kas 0,7l viinasid pannakse lauale? me saaksime Itaaliast 0,7l viinad odavamalt kui 0,5l Eestis maksab, aga väidetavalt sealt 0,5l üldse ei müüda. Ise olen natuke kõhkleval seisukohal, 0,5l tundub nagu pidulikum või nii :)
Käisin ca 3,5a. tagasi Saku mõisas pulmas ja pakuti küll väga maitsvat sööki. Kuigi jah iga inimese arusaamad väga maitsvast toidust võivad erineda :)
Kas keegi oskab kommenteerida fotograafi Toomas Leesi? Tsekkasin pulmad.ee-st foorumitest, tagasiside igati positiivne, aga siin ju kustutatakse negatiivne kommentaar u. 7päevaga ära :S
Ega keegi ju ei väitnudki, et seal halba sööki pakutakse. Jutt oli sellest, et ennem toite proovida ei saa. Arvestades, et pulmad on nii tähtis sündmus ning toitlustus mängib suurt rolli, siis oleks rumal jätta sellega seoses nö üllatusmoment.
Mina olen ka Jõhvist ja broneerima hakkasin asju jaanuari algusest ja dokumendid viisime kirikusse jaanuari lõpus, kirikuraamatusse saime aja kirja ja avaldused ka nende kätte esitatud- nemad siis viivad ise märtsi alguses asja sisse, niiet saab küll organiseerida. Mul enamvähem kõik valmis, nüüd tegeleme vahepeal raha kogumisega ja kutsed saadan homme ära ja siis alles aprillis edasi organiseerima.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.