Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 5
1038 vastust · leht 5 / 21
usun, aga usu aeg läheb kiiresti.
mul ilmselt kleidiproov uuesti kuskil dets alguses :)
kuidas teie sõrmustega teete? kes neid hoiab?
tellisin imearmsa korvi pisikese, väiksele sugulasele, ja ilmselt valmistan padja sinna sisse ja lasen tal korvikest hoida koos sõrmustega.
http://pulmad.ee/korvike-sormuste-kandmiseks
Meil kannab üks pruutneitsidest sõrmustepatja
ja avatntsu looks valisime Jhon Denver - Annie´s song :) lihtne, aga armsate sõnaega. ja suht lühike ka.
Kas keegi tordile selle kujukese ka valib? kui ja siis millise?
Kuidas teie oma klaase rõhutate, lasete mingi kaunistuse teha?
mina just tellisin tordilõikamiseks komplekti, mis sobib klaasidega kokku ning tordikaunistuse.
saate neid mu kalerrist näha
http://pulmad.ee/kristi-tim
Väga ilusad. Tahtsin ise ka selliseid asju tellida aga vist ikkagi ei telli. Teen vist ise midagi põnevat.
Meil on tordikaunistus olemas ja seda saab ka mingu galeriist näha, klaasid on ka olemas-mingi aeg panen pildi ka üles aga tordi lõikamis asju ei ole ja ei tule ka.
Tere, olen tükk aega pead vaevanud ja mööda foorumit tuhninud, kust tellida see kõige parem tort. Mul kaks mõtet, üks, et teeks väiksed koogikesed ja teine valgest šokolaadist lihtsalt suuur valge tort.Kuid tundub, et iga tordimeistriga on kellegil kehva kogemus, mis mind murelikuks teeb.
Me vist õpime selgeks viini valsi, loo osas polegi veel suutnud midagi asjalikku välja mõelda.
Meil lähevad karbiga isamehe taskusse, kes siis need laulatuse ajal õiges kohas õpetajale annab. Alguses oli plaan padja ja meie 1,5 a tütrekesega altari ette saata kuid õpetaja laitis mõte maha.Jätsime tütrele lillekimbu ja sõrmused siis kindlalt tasku:)
Meie kuupäev 18.06 ja loodan, et ilm on ilus. Selle aasta juunikuu oli ju superilus, aga noh EEstis võib juhtuda ka et juulis on lausvihm ja päikest mitte kuskil.
mnjaa, ma ei hakanudki otsima kohta kust torsti tellida, kunagi lasen teha proovitordi, siis selgub kas meeldib või ei, just sai tordi välimuse üle arutatud cateringi juhatajaga. Ning jah algul tahtsin korruselist torti, aga leidsin netist nii armsa tordi ja siis seal väiksed muudatused tulevad, sest muidu tort liiga valge, pildi lisan albumisse.
Muidu esialgu vaatasin ka et mis saab, kust tordi tellin, ja hetkel tort tuleb kuskil natsa yle 4.2 kilo, kuigi mõtlesin et lasen teha ilmselt 5 siis saab lisaks kah kui keegi soovib, kuid 4.2 kilo tuleb kuskil üle 900 krooni.
ning pisike kirjeldus, nende iga kihi alguses olevad vaöged lindid laseme teha punased, ja valgete lillede asemel lähevad punased roosid, kõik muu jääb samaks.
Väga kena tort.
Meie laseme nagu ma juba enne olen maininud kuskil siis teha tordi koogikestest ja kõige ülemisele tasandile läheb 0,5 kg tykk lahti lõikamiseks. Tellime 10,5 kg - meil külalisi 70 ja igaühele läheb 150 g tykk. Esialgu on plaanis tellida Pagaripoistelt proovi tykid ja siis kui maitsevad siis tellime tordi.
Kindlasti tuleks kohale minna ja seal oma soovi kirjeldada ja mõni pilt kaasa võtta ja tellida proovitykid. Sest mina enam ei riski meili saatmisega mitte ühessegi pagariärisse sest inimesed ei saa lihtsalt aru mida klient soovib. Nii et edu tordi valimisel ja tellimisel
Ei meile ma ka ei riski saata, kui isegi lilleäri ei suuda teha meili teel vahet kallal ja liilial, siis tordiga võib igasugu imeasju juhtuda.
jaa paljud lähevad seda teed et tellivad koogikesed.
Jah mulle meeldis ka see tort. muidu läheks ise kohale, aga ei saa kuna viibin hollandis, ja eks sinna veel nii palju aega ka, et küll jõuab :)
Hehee, ma pean suht ettevaatlik selle tordi proovimisetega olema:P pean vist mehele selle austava rolli jätma, sest muidu selgub juunis tõsiasi, et kleit mulle selga ei mahu.
see aasta käisime 3 pulmas ja kellegil ei olnud sellist torti koogikestega ja mõtlesime et siis oma pulmas eristume ja tellime koogikestega - sellest see mõte.
Mul õnneks saab kleiti reguleerida 2 numbri võrra nii et naudin igat ampsu :D
tere küsikisn natuke nõu kas teie teate ,et eestis on uus perekonnaseadus`??? Milles see seisneb pole üldse kursis.Kuna helistasin oma regristreerijale kes meid paari pidi panema ütles ,et eestis mingi uus seadus ja tema teeb nüüd ainult tseremoonia osa.Kuna meil kõik asjad olid plaanitud ,et toimuvad pulmapaigas kas peame siis seadusliku osa ennem kuskil mujal ära tegema?
Selle seaduse järgi saavad abiellujad ise valida neile sobiva varasuhte: vara-ühisuse,-lahususe või tasaarvestuse. Meid paneb paari kirikuõpetja, kellel on olemas siseministeeriumi poolt antud seaduslik õigus, ametlikult paari panna. Kui me käisime tema jutul siis me pidime tegema valiku, kuidas me jagaksime oma varad. Juhul kui teie paaripanijal ei ole seda õigust, siis peaksite pöörduma kellegi poole kellel on see õigus olemas.
Mina ei tea sellest seadusest miskit, hakkasin ise ka hetkel mõtlema et kuidas mul endal, aga meie valitud registreerijal on see õigus olemas seega ei pea ametliku osa kuskil mujal tegema. Valisime Olavi Ilumetsa :)
kuidas teil kõigil planeerimine edeneb siis ka?
Meil on pulmalaulikud valmis saanud ja varsti panen ka pildid üles. Veel olen igast ninni nänni tellinud.
Mis puutub aga eelnevasse teemasse siis mis valiku teete teie? Kas abielu ajal soetatud vara on teie ühisvara või lahusvara?
meie ei ole selle peale veel yldse mõelnud, peame seda ilmselt arutama kunagi :)
mida ise?
Meisterdan siin vaikselt ametimärke ja mõtlen igasugu vidinate peale kuidas ja mida:)
millised maetimärgid teed?
kreemikad valged rosetid
oki :)
Arvan et meie otsustame lahusvara kasuks
Hei pruudid,
mul on küsimus neile kes plaanivad abielluda kirikus. Nimelt kirikuõpetaja kes meid paari paneb, mainis et kirikusse tulles peaksid õlad olema kaetud, see tähendab seda, et kui sul on ilma õlapaelteta kleit, siis peaksid õlad kuidagi katma. Kuidas teie seda kommet jälgite? Kas kasutate eraldi kirikusse minekuks salli või bolerod?
Meisterdan ametimärke ja kutseid. Ning üks tuttav meisterdab ka juba pulmalehte. :) Kui palju ametimärke te kavatsete teha?
ei jälgi seda kommet ja mis see kirikuõpetaja öelda on mida ma kandma pean :) Ei ole veel kellelgi enda tuttavate seast näinud kes kirikus abiellunud on et oleks õlad kaetud ja nad on olnud usklikud inimesed.
mitte eriti palju pulmaisa ütles et kuskil 12 -15 , et selles vahemikus norm :) ei ole veel otsustanud täpselt
Meil laulatus tulemas, pole sellest kombest kuulnudki ja ka õpetaja pole maininud. Minu puhul jääb järgimata, kleit paljas mis paljas ülevalt:P
Sama siin, enamus meie tutvusringkonnast laulatatud ja kleidid pole küll ükski olnud kaetud ülaosaga.
Niih, saan täna kätte kutsete näidised, eks näis kas tulevad siis sellised nagu ma tahan ja ette olen kujutanud.
Olemas siis järgmised asjad:
Kallis mees sooritas edukalt leeritesti, mis oli kogu asja alus:)))))))
Kleit
Auto
peokoht ja catering on olemas
Pulmavana
Mehe riided
Pruutneitiside ja lilleneiude kleidid on piltidel olemas, käin agaralt mööda kauplusi, et leida sobivat riiet.
ootan florostidelt hinnapakkumisi
Külaliste nimekiri on koos, vaid laua plaani tegemine ajab mind ahastusse ja seetõttu olen selle edasi lükanud.
Muusika osas mõttetid on, kuid pole veel reaalsete kokkulepeteni jõudnud.
Tort on mõtete tasemel, kuskilt midagi uurinud või maitsnud veel pole.
Sõrmused ka mõtete tasemel, oleme poodides ja kullasepa töökodades ringi vaadanud, kuid pole veel nende õigeteni jõudnud.
Ülejäänud ajadege tegelen jooksvalt.
kust sa kutsed tellisid?
Ma veel esialgu näidiste tasemel askeldan, Ulvi Postkaardist:)
No see on ikka küll kirikuõpetaja öelda, kelle öelda siis veel? Ja kui teda ei usu, siis lugege ükskõik millist etiketiõpikut. Minumeelest näiteks on see üliloomulik, et kirikusse ei minda katmata õlgade või miniseelikuga. Mina olen küll pannud pikema asja selga kui välismaal isegi mõnes muuseum-kirikus käin. See näitab ikkagi austust. Kuigi ka mina ei ole tõsiusklik.
Ja pulmapäeval on ikkagi teil ju miski boolero või sall või jakk nagunii peal, ega terve päev ei saa lahtise kleidiga käia. Pealegi kirikus on ikka suhteliselt külm isegi suvel nii et ma ei kujuta ette kuidas seal on võimalik pool tundi seista ja külmetada.
ma leian ka, et kirikus peaks ikkagi olema õlad kaetud, ma pole küll usklik, kuid kiriku tavasid peaks ikkagi järgima.
Niih mina rääkisin oma õpetajaga. Ja tema ütles, et ma ei pea muretsema, et tema ei näe põhjust vajadust, miks peaksin kleidile boolero peale tegema. Tema ütles et pruut on erand nii meil ongi algusest peale olnud, et pruutneitside kleitidel on boolerod. Ka kui on loor, siis pole ju paljas:)
ok:) ega ma ise sellest asjast miskit ei tea eriti :D
Mul endal ainult registreerimine, tahtsin ka algul kiriklikku aga sel juhul ei oleks järgmine suvi olnud võimalik abielluda
minu küll ei ole mingit salli ega boolerot pulmapäeval seljas. Ja selles kirikus kus meie plaanime oma laulatuse pidada ei ole suvel küll külm olnud. Oleneb ikka kirikust.
Tere, selline küsimus, et kui suure summa olete oma eelarves planeerinud lilledele?
meil ei olnud kindlat summat, arvestasime oma soovidega, autokaunistus ja ruumiseaded suht tagasihoidlikud,suht kallis tuleb minu pruudikimp orhidee pärast juba. ja peokohta laseme kingitud lilledest ka midagi teha.
Aga pakkumine ise oli kuskil 320 euri. Kahjuks või õnneks. seal ka vanemaele kimbud, pruutneitsi kimbud, jnejne
Sa ise?
No lilledeks oleksid roosid ja hinnapakkumised küündivad [telefon peidetud] kroonini, vat kuna kogemusi lillenduses pole ei oskagi nagu öelda, kas seda on palju või mitte. Hinna sees on minu kimp, pruutneitside kimpud, tagasihoidlik seade autole, kirikusse ja peokohta tüll, mõned küünlad.
seljuhul on meie pakkumine suurem. meie valisime ka roosid, ja minu kimpu lähen ainultorhidee pärlite ja kivikestega. aga ma ise ka ei tea ei ole nende pakkumistega kursis, kui võimalus uuri mitmest kohast:)
Sa võtsid pakkumise EEstist? Üldse on nii naljakas suhtumine nende hinnapakkumistega, paljud ei taha neid teha. Ma saan aru, et see ei garanteeri veel nendelt tellimist, aga kuidas ma muidu leian endale sobivaima. Olen saanud vastuse ka et enne euro tulekut ei tee nad midagi, sest euro muudab kõik.
Nende pakkumistega on jah nii, samas nii palju kui ma olen kysinud olen ikka pakkumised saanud eurodes, lihtsalt om ümber arvestatud eurodesse.
Aga ma sain oma pakkumise pulmakorraldaja kaudu, tema ajas asju, ma ise ei hakkand eriti otsima midagi, kuna paari kohta saatsin aga ei saanud vastuseid.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.