Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 11
1038 vastust · leht 11 / 21
Supper ilusa koha olete valinud!!!
Üks minu isiklikest lemmikutest.
Nagu ma aru saan, siis sul Saustiga ei saanudki asja jah? Igatahes Vihterpalu on ilus, väga ilus:)))
Ilus kleit
Mõnusa koha valisite :)
Teil päev värem pulm kui mul :)
Vaatasin ise ka alguses sellist:) super ilus kleit:)
Peokoha esimene sissemakse lõpuks tehtud:) nüüd vaja ülejäänud raha kokku koguda:)
Aga kust oleks kõikse etem ka pulmatorti tellida ... ehk keegi teab ka peale pihlaka mingit kohta ?
Plaanis on tellida ühekordne tavaline valge tordike ... ( eile valisime mehega välja :D )
Europagar teeb ka pulmatorte:)
ma ei saa aru kust te seda kleiti näete? kas see on sinu profiili all või?
see tal galeriis ma arvan
Pagaripoisid, Bonaparte...
Nii mina sain täna vastuse registreerijalt, meie ise ei peagi perekonnaseisuametisse minema, ta ise ajab seal asjad korda, saatis igasugused näidised ja küsimused kuidas tahame et tseremoonia välja näeks.
päris põnev :)
ma arvasin alati, et 3 kuud enne peab paberid viima aga 1-3 kuud enne registreeerimist :)
Meie pulmapäev on 21.05.2011. Kihlusime 09.07.10.
Nüüd varsti hakkab juba kiireks minema asjade organiseerimisega.
Õnneks on olemas peopaik, pulmavana, muusikud ( paar klassikalist muusikut; viiuldaja, akust. kitarrist, peoõhtul teeb muusikat DJ), sõrmused.
Järgmiseks plaanime siis pulmariiete hankimist. Minu kleit tuleb ilmselt kas ebay-st või õmbleja käest. Pole veel ära otsustanud, oleneb, mis hinnapakkumine õmbleja poolt tuleb-täpne ettekujutus kleidist on igatahes olemas. Mehe ülikonna rendime.
Varsti ootab siis ka perekonnaseisuamet. Kutsed saadame laiali ilmselt märtsikuus.
Mind aga huvitaks kõige rohkem, kust saaks ilusat ja mõistliku hinnaga pulmatorti tellida (Tartust), ei taha klassikalist 3-kordset nende metallist vahejuppide peal torti. Kui oleks mõni andekas kondiiter, kes teeb kirjelduste järgi ilusa tordi, oleks kontaktandmedest huvitatud küll :)
Palju õnne!
Meie tähistame täpselt sel päeval oma 1. pulma-aastapäeva ja ka Tartus.
Pulmatordi tellisime meie Wernerist Õie käest ja väga julgeks teda soovitada. Täiesti eriline ja üldse mitte traditsiooniline, igatahes üle torti ei jäänud, kuigi tellisime väga suure inimeste arvu arvestades.
Tere tulemast! Edukat planeerimist.
Kus kandis teie pulmad peate? Kes pulmavanaks?
Mul tuleb pulm Tartus, tordi saame peokoa kaudu, kuid piltide järgi mis näidata olen suht kindel et tellivad tort.ee'st. Ja ei tule ka korrustega metallalusel.
Ei tea kas see link on siit läbi käinud aga postitan igaks juhuks:
http://tordid.shutterfly.com/
Uskumatult ilusad tordid minu arust:D
ossa püss kui ilusad :)
on meeletult ilusad :)
Panin meie tulevased kutsed ka üles galeriis :) Mina juba natukene pabistan kas ikka kõik asjad toimivad nii nagu ma tahan :D :D enda arust olen kõik tähtsamad asjad paika pannud aga ikka süda valutab nagu midagi oleks tegemata jäänud :D:D
väga armsad kutsed, meile ka meeldisid need :)
Ma tean seda tunnet, mul ka koguaeg see et kas kõik ikka hakkab minema nii, ngu olen planeerinud jnejne. Aga usu mind küll kõik hästi läheb :)
praeguse seisuga on meil olemas järgnevad asjad:pulmaisa,bänd,regristreerija,koht,toitlustus,fotograaf,kleit,kutsed,florist,ilutulestik,videomees,
Kas on veel midagi mida peaks varem hakkama mõtlema juhe jookseb kokku :) või äkki on kellegil mingit nimekirja asjadest mida teha tuleks oleks veel parem :)
kelle te valisite fotograafiks,pulmaisaks registreerijaks valisite?
Meil on fotograafiks Diana Unt
meil on pulmaisa artur raidmets fotograaf on kauppo kikas ja regristreerija on marika martin :)
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii meie pulma kuupäev ka paikas 23.07.2011
Kirikuõpetaja võttis meid nii toredasti vastu, rääkis kõik jutud meile selgeks, me ei pea isegi perekonnaseisuametisse minema :)
Mina valisin siis Toomas Leesi ... hind on ka sõbralik ja annet tal on ;)
Palju õnne !!!!!!!!!
Meil ka samal päeval:D Palju õnne:)
Meil ka 23.07.2011 :)
Kuidas Teil kõigil peigmehe riietega lood on? Olete juba ostnud/rentinud? Mis värvi?
Meie ostsime ära eelmine aasta kui koos Eestis käisime Baltmanist. Musta värvi ülikond, valge pluus ja tumepunane lips ainuke asi veel et pisike taskurätt punane puudu kuna lipsuga komplektis ei olnud ja alul läks see mul täitsa meelest.
Algul tahtsime valget ülikonda, aga talle ei oleks sobinud valge, liiga kahvatuks oleks teinud.
Teil?
meil ei ole veel üldse ostetud riideid, kuid härra soov on hele ülikond.
Meil ka pulmapäev paigas :) 01.07.2011
praegu olemas fotograaf, peokoht, ansambel ... registreerija on veel lahtine ja pulmavana pole veel üldse vaadanud :( ...
kleidi disainin ise ja lasen õmmelda.
Ta tahaks osta tumehalli ülikonda.
Meil k samal päeval pulmad
Meil on kreemikas valge ülikond ostetud. Triiksärk on lilla ja lips on kreemvalge lillaka lilleornamendiga. Valged kingad on ainult puudu.
Meie päev on kas 18.06 või 25.06.2011...
Alles järgmisel nädalal hakkasime vaatama mis, kus ja kuidas võiks teha.. ja olen praegu paanikas.. sest tundub, et teistel on kõik juba ära planeeritud :D...
Aga kuna meil on väiksemad 12-le inimesele mõeldud pulmad, loodetavasti, saame hakkama...
Meil ka 18.06, ei julgenud seda 25.06 võtta, mine tea kuidas jaanipäev potensiaalsetel külalaistel möödub:)))))))
vot meie praegu mõtleme ka selle peale, et võib olla 18. sobiks paremini... Ja tegijaid (pildistaja, peokoht jne) on lihtsam siis ka broneerida...
Aga kõik paneb paika perekonnaseisuametis käik paari kuu pärast..
Tere tulemast uutele tulijatele :)
Ärge väga jaanipäeva lähedale pange neid kuupäevi. Meie tahtsime 22.06 teha aga siis öeldi, et paljud asjad on poole kallimad (bänd, fotograaf jne).
Kusjuures minu 18.06 broneeringud on küll tavalise hinnaga, ainus probleem on lilledega, sest samal päeval lõpetavad gümnaasiumid. Florist aga arvas et saab lilled lihtsalt varem ära tellida. Mul on hetkeseisuga olemas
Peokoht
Florist
Kirik
Pulmaema
Kutsed
Catering
Auto
Minu riided
Pruutneitside ja lillelaste kleite õmmeldakse
Fotograaf
hetkel olen lõpetamas läbirääkimisi muusikaga:)
Puudu on vaid sõrmused ja pudi padi
Kust sa lopuks kutsed tellisid?
Saime nüüd suuuure mure lahendatud ..- registreerijaks tuleb meil Olavi Ilumets , loodusesse, ja kuigi me mehega pole leeritatud, andis ta valida,kas soovime ilmaliku pulma või laulatust. Mure oli meil just sellepärast,et kuna elame võrus,siis siin ei saa midagi kindlalt teada, kuna neid registreerijaid on väga vähe....ja see kes välja oleks nõus tulema,on ainult üks ja tema oleks nõus olnud alles pärast tööpäeva lõppu.....Olavi saime kohe ära broneerida,niiet nüüd saab jälle mõniaeg kergemalt hingata. :)
Jah, me läheme mehega täna sõrmuseid jahtima :) Ülikondade ja kleidi peale hakkame hiljem mõtlema.
Kristiina käest:P
Kutsetest niipalju,et kuna mulle hullult meeldib käsitöö,siis meisterdan need ise, on plaanis teha karbikesed ise ja siis seal sees põletatud äärega rullis kutse ja käsitsi ilukirjas kirjutatud :)
Meil siis olemas : fotograaf , registreerija, peokoht, ansambel , pudelisiltide valmistaja ja kutsed teen ise :)
Ma olen kuskilt kuulnud või lugenud, et kutset ei soovitata põletada et on justkui halb seos põletatud asja ja pulmade vahel. Võib olla tasuks hoopis mõelda sellele, et imiteerida põletatud äärt? nt rebida ja siis ääred teha veidi tumedamaks kas spetsiaalse pruunika värvi või kasvõi kohviga? See loobki sellise vintage väljanägemise :)
siin näiteks on olemas üks näide muidugi väga äärmusliku värviga, kuid põhimõte on sama)
http://billiescraftroom.wordpress.com/2010/04/10/tutorial-paper-distresser/
või näiteks on hästi näha minu tehtud kaardil keskel oleva paberi ääred, kui neid veel pruunika värvi või kohviga määrida, siis olekski peaaegu sama mis põletatud :)
:) hea valik! :)
millised, kui uurid tohib?
Kusjuures,ma ise ka mõtlesin selle peale,et kuidas põletatud kutse äär ja pulmad nagu kokku spbivad,et kas pole mingit eelarvamust sellekohta vms...... aga samas siis foorumites tuhnides,nägin päris paljusid,kes seda meetodit kasutanud/plaanis kasutada .... loomulikult kui on olemas mingi muu võimalus neid ääri selliseks saada,siis kindlasti proovin.
Meie pulmad toimuvad Seedri puhketalus, registreerimine ja pidu samas kohas koos ööbimisega :)
http://www.seedripuhketalu.ee/ .... minu arust super ilus koht . Ansambel on "Hoia ja Keela"
arrggghhhh, nüüd veel pulmavana vaja, kohe üldse pole veel sellega tegelenud.
aaaa...selline küsimus,et vaatsin,et siin mõnel floristiga räägitud..... kas peaks kah seda juba tegema ? või ei ole sellega veel nii kiiret,kui pulmad 1.juuli ?
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.