Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 9
1038 vastust · leht 9 / 21
Ostsime ka täna lõpuks oma sõrmused ära:). Tahaks juba kanda nii ilusad on:). Super hea tunne oli need ära osta:) . Pool aastat peab veel ootama:), õnneks läheb aeg lennatest ja enne kui aru saad oledki abielus:)
millised sõrmused ostsite?
http://juveel.ee/index.php?m1=10&scat=9&prod=2145
Need on nüüd laiemad ja veidi paksemad kui täiesti tavalised klassikalised.
armsad :)
Mul on aga selline probleem, seoses külaliste ööbimisega. Nimelt meie peokohas on võimalik ööbida umbes 30 inimesel (külalisi nimekirjas hetkel 47). Peokoht on iseenesest 35 km linnast. Ise mõtlesin nii, et lähadasematele sõpradele pakume ööbimist. Näiteks teeme ise alguses mingi nimekirja, kes jäävad ööbima. Samas, äkki teised külalised solvuvad, et miks nemad ei saa ööbida? Või peaks siis nendele organiseerima mingi transpordi linna, see muidugi ei ole ka just odav lõbu.
Kui teie oleksite külalised, kas vaataksite imelikult kui ööbimist ei pakuta ja ise peab koju saama?
Täielik peavalu ma ütlen :)
Meil on ka näiteks nii et külalisi 70 aga ööbima saab jääda kuskil 40 nii et meie lahendame asja nii et kutse lisalehele kirjutame et kuna peokohas on ööbimiskohtade arv piiratud et siis tuleb varakult teada anda kes soovib öömiba jääda. Kes ees see mees :D Ja ülejäänud kas siis lähevad ise koju või palun väga telkima :D Ja meil asub peokoht ka kuskil 35 km kaugusel linnast.
Meie vahetasime tänu sellele peokohta ja tõime peo linna, et kõik saaksid taksodega koju minna.
hey
kuidas sul kutsetega lood? Said lõpuks sellised nagu tahtsid?
Niisiis meie pulmalaulikud on valmis. Kokku on neid siis 35. Pilte näeb siit http://www.pulmad.ee/meie-pulmalaulikud-kokku-neid-35#node-inner
armas!
Meil ei tule mingeid laulikuid, kuna enamus jah meil rahusvaheline seltskond, kuid mõtesime et teeme 3 laulu, mille sõnad paneme voldikusse, et siis eesti, inglise ja hollandi keeles, ja siis voldikusse veel vajalikude sõnadega väikse sõnastiku eesti-hollandi ja siis iga külalise lyhikirjeldus.
Panin oma kleidi pildi galeriise üles:) Nii raske oli valida kuna käisin üksinda proovimas ja ostmas:) Öelge teie ka oma aus arvamus kuidas tundub :)
väga ilus kleit
Pole veel neid näidiseid saanud ja hetkel jõuludega nii palju tegemist, et olen kõik pulmadega seonduva jaanuarisse lükanud.
Tõepoolest väga kena kleit. Kui küsida tohib, siis kust sa selle ostsid ja mis hinnaklass oli?
Endal ka varsti plaan kleidi jahile minna. Abielluda plaanime augustis 2011.
oki:)
Ostsin selle kleidi Anna boutiquest kleits maksis 19900 aga sain mingid protsendid alla ka:)Käisin Tallinnas kõik kohad läbi ja see koht oli minu arust kõige suurema valikuga:)Muidu ma ei kahtelgi aga jäi kripeldama see ,et äkki oleksin pidanud võtma valge kuigi kui selga panin tundsin ,et see on see õige :)
Hea, et ma istusin siis hetkel :D Meil on see praktiliselt eelarve :P Aga sellises hinnaklassis võib valik tõesti suurepärane olla :)
Väga ilus:)
Ostsin ise ka sealt kleidi:) ja tõesti kõige suurem valik ... teenindus on lihtsalt super :) Mul õnnestus 16 000 kleit saada 7000-ga. Minu kleit on elevandiluu värvi:)
Minul on ka elevandiluu karva kleit :) Proovisin valgeid kaa aga kuidagi kahvatuks jäin sinna sisse :) Elevandiluu oli kuidagi ilusam seljas:)
nii ta on:)
Avasin siis ka lõpuks galerii:D
kusjuures vaatasin ise ka samat torti :D aga lõpuks ikkagi ei valinud
:D Meile just meeldis kuna see on kandiline:D veidi teistmoodi:)
jaa, aga siis lõpuks mulle ei meeldinud enam et korruseline, polnud kindel ka kas sellist tellida saab, ning hiljem leidsin selle tordi pildi mis mul kaleriis on, ning see hakkas mulle rohkem meeldima.
kas keegi ostab endale ka pisikese käekoti kuhu saab nt kosmeetika sisse panna või miskit muud hädavajalikku???
Noh hetkel ei ole see plaanis, kuna peokohas toimub ka ööbimine siis saab oma toas end värskendamas käija. Aga usun, et mul on raudselt terve kohver kaasas :D kunagi ei tea mida veel vaja läheb:D
Me just ei tahtnud torti mille kihid asetsevad üksteise peal, kuna tükke lõigates ei jää need enam nii ilusad...aga muidugi siis jäävad kui on tordi alus millele tort üles ehitatakse:)..Aga väga kena tort on sul välja valitud:)
jjaa mulle meeldis ka, kuid tean jah et see ei jää enam eriti ilus, aga suva:D niikui nii kõhus läheb kõik segamini :D oled sa tordi kohta uurinud juba? palju umbes maksma läheb?
meie hotell pulmaööks on täpselt peokohast üle tee, eestlastele majutust ei tule:D aga hollandlaste majutuse kohta ei tea kuna peame kohvikus siis ma ilmselt ise kyll muretsen mingi käekoti, kuhu saaks asjad panna, vaevalt et igakord yle tee hakkan oma kleidiga jooksma:D
ise mõtlesin selle koti endale osta
http://www.huwelijks-bedankjes.nl/bruidstasje-satijn-ivoor-p-1894.html
kas sa vahetuskleidi ka võtad?
Väga armas kott:) Ma arvan et pean vahetuskleidi ka ikka otsima. Aga ei anna pead et selle selga ka siis panen :D Pruutkleiti kannan ju ainult korra ja siis on raske sellest loobuda:P aga ju näeb...võib olla ei suuda tervet pidu suure kleidiga olla:) aga hea kui teine kleit olemas on:)
Ei ole uurinud veel. Aga õnneks aega veel on:)
ma ise ka ilmselt varun mingi vahetuskleidi, mõtlesin isegi et vb telliks kuskilt mujalt saaks odavalt, kuna ma ei tea kas tõesti panen selga, oleneb ilmast ka muidugi, aga samas jama see, et kui vahepeal kleidi ära vahetan, torti tahaks ikka pulmakleidiga lõigata ju :D
Ma kavatsen tordi lõikamiseni kindlalt kleidiga olla:) peale seda vb vahetan:) kui selleni jõuan :D
mo meil ilmelt pikemalt kui kella 1 ei tule, kuna pidu kohvikus ja see kella 1 lahti, aga ongi paras kuna pooltel majutust niikui nii pole :)
mina võtan ka terve kohvri kaasa kuna meil ka ööbimisega siis saan ka toas värskendamas käia:)
millist soengut te plaaite lasta teha?
On ideid?
Võib olla midagi sellist lehekülje kõige alumine pilt.
http://www.weddingdresses4love.com/blog/page/3
või siis sama soeng ainult et lokkis.
Midagi kindlalt pole veel otsustanud. Pean sõbrannaga (kes õpib praegu juuksuriks) arutama millise soengu teeb. Eks me proovime igasugu variante enne läbi mis kõige kenam ja püsivam on:)
Mida ise mõelnud oled?
tead ma ei teagi, eks kui proovikat lähen tegema saan selgust,
Muidu kaks varianti, kas pool lahtine v täitsa kinnine.
lisan mõned pildid ka mis enamvähem.
esimesel lingin muidugi ilma tiaarata, aga looriga:)
http://hairstylesarea.com/hair-pic/HLIC/32827e06a6561cc3a10126f1ba573710.jpg
aga ma ei leidnudki enam neid pilte soengutest mis meeldisid :D
muidu jumaldan lokke, aga mai tea ma kardan et need ei pysi kuni õhtuni niikuinii, ja siis pole enam ilus, oleneb ka mis sobib näokujuga,
mis muidug veel eriti suur asi, pean juuksuri otsima :D
Ma olen mõelnud ,et tahaks ühekülje peale sellsits lokki nagu vanasti olid sellised suured lained :) ja siis tagant kuidagi kinni panna :)
Ma olen mõelnud ,et tahaks ühekülje peale sellsits lokki nagu vanasti olid sellised suured lained :) ja siis tagant kuidagi kinni panna :)
Meie kihlusime 24 detsember 2010.Plaan abielluda on 22 juuli 2011.Tahame registreerida põlva perekonna seisu ametis.kuskil 30-40 inimesega.
palju õnne, edukat planeerimist:)
mina proovisin täna taevalaternat lennutada, niii ilus, aga suvel tõesti ilmselt jääb meil see asi ära, kuna linnas kui me sobivat kohta ei leia vahetame need hoopis õhupallidega välja ja siis saab õhupallid päeval õhku lasta kuskilt.
palju palju õnne!!!!
Milliseid mänge tahate oma pulma?
Selle jätan pulmaisa otsustada, küll aga on tingimus see, et kedagi ei alandataks ega oleks allapoole vööd nalju.
:) minul sama mõte:) kedagi ei tohiks alandada ja vanemate inimestega peab ka arvestama:) midagi nilbet ei taha.
Katariina1982 meil on sinua siis sama särgiprobleem :)
Baltmanist saime smokingu aga särki on lausa lootusetu leida kuna nii pikkadele meestele ei leidu mansetinööpidega kandmise särke...
Meie pulmad on juba 44 päeva pärast niiet pinge kasvab :)
Tere, vajaksin natsa abi. Nimelt mul on hinnapoolest kaks võrdväärset lille pakkumist, üks on Pulmalillelt ja teine Marianne Lilleärilt. Kumba eelistada?
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.