Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 12
1038 vastust · leht 12 / 21
mina arvan, et mida varem seda parem :) kuid samas aega on:)
Tere
Meil pulmad plaanis 11.06.2011 ja seda siis Ida Virumaal, Jõhvi Mihkli kirikus. Kihlusime 24.12.2010 ja koos pulmapäevaks 7 aastat ja meil on 2 last.
Organiseeritud on : Leerikoolis oleme kirjas, eelarve, peokoht, pulmaisa, stsenaarium, foto ja filmimees, juuksur- meik, meie ööbimiskoht... teistele ööbimist ei arvesta( kuna vend arvestas, aga keegi ei jäänudki)
Lugesin teie postitusi ning endalgi juba suur tahtmine minna kleite proovima aga veel pole julenud, et äkki öeldakse: miks nii vara:DD
Kas teie kutsute kõik sugulased kohustuslikus korras või siiski vaid need lähedasemad kellega suhtlete?
Teretulemast meie sekka :)
Meil on plaanis ainult lähisugulased(ema-isa,vanaema-vanaisa,onu-onunaine) ja sõpruskond ja juba 60 inimese ringis. Ei näe erilist mõtet kutsuda kaugemaid sugulasi,keda kohtad aastas korra ja siis kah võibolla kusagil laadal või üritusel või kes ei teagi kellega ma abiellun. Ja ausalt öeldes on endal kindlasti mugavam ka, näiteks mina küll eriti mingite kaugete sugulaste ees musitades ennast hästi ei tunneks.
Ja meie pulma iseloomustab vist eriti see ka,et Kõik tunnevad Kõiki , et sõbrad on siis omavahel kohtunud minu sünnipäevadel ja minu vanemaid ja mehe perekonda tunnevad ka kõik.
Tere tulemast meie sekka jah! Edukat planeerimist :)
meie kutsusime lähemd sugulased, ja mõned lähimad sõbrad. otsustasime mitte väga suuri pulmi teha, kokku hetkel 36 inimest.
Saadan sulle meili peale:)
SÕRMUSTEST.......
kas lasite ise teha või ostsite? Kui mehega otsimas käisime ei leidnud ühtegi sõrmust, mis oleks meeldinud. Laseme ise teha vist...
Kas teate keegi kes võiks ilusaid sõrmusi teha? On plaanis ka tellida...
oki:)
kas sul mu meil on?
Uhh, sai nüüd kirikuõpetajale pikk sõnum saadetud, kuna tahtsin infot veel ka ristimise kohta?-kas selle pean enne leeri või pärast ruttu ära tegema ja siis veel , et ta kuupäeva ära margiks oma raamatus ning annaks infot kirikuga seotud kuludest- kuna neist pole mu õrna aimugi.
Meiegi kutsume vaid kõige lähedasemad sugulased ja sõbrad aga täditütar kahjuks keeldub pulma tulemast- kuna teise tädi poegi me ei kutsu(lihtsalt polegi kunagi väga läbi käinud, tean nende tegemistest tänu teistele sugulastele...hm nii kurb et täditütar ei mõista, et meil pole rahapuud kasvamas- niigi on juba 55 in nimekirjas ja 49 tuhat(kroonides) kuskil eelarve- kus pole kirikuga seonduvat üldse sees ja pisividinatele ka suht vähe arvestatud- ning summa soovime ise kokku saada- laenu ei taha. Loodan, et 11.06.2011 ei osutu mingiks eriti popp päevaks kuna kõik planeeeritud selle kuupäeva järgi, ning kui nüüd ei saagi seda päeva siis jama missugune....kardangi seda praegu kõige rohkem...
meie ostsime City Gold poest, seal oli päris suur valik igasuguseid sõrmuseid, tookord saime veel -10% alla :)
Meil ka pulmad tulemas 14.06 - seega õnneks kenasti ennem jaanipäeva ... ja kui aus olla ei ole üldse see jaanipäev selle suure saginaga meeles olnudki . Seega sel ajal ei peaks meie päeval ka hinnad kõrged olema kuskil ;)
Kas Kuldkroonis ka käisite? Meie tellisime sealt ja läheme täna järgi. Pilt on minu galeriis ka.
Oleme väga rahul teeninduse, valiku ja hindadega.
Me ostsime sõrmused eelmine nädal, saime ka kenasti allahindlust ja oleme igati rahul. Nüüd vaja vaid sisse graveerida. Olime need sõrmused juba paar-kolm kuud tagasi välja valinud, kuid soovisime veel ringi vaadata, et äkki leiab midagi veel paremat. Lõpuks jõudsime nende sõrmuste juurde ikka tagasi :)
Nädalavahetusel käisime mehega Helsingis Pulmamessil (Häämessu) ja saime palju häid ideid, mida enda pulmapäeval tahame teostada- lauakaunistused, kohakaardid jne. Leidsime Helsingist ka mehele ekstra pikkade varrukatega triiksärgi ja sinna juurde ka kena lipsu. Olen nii õnnelik..
Meil praegu olemas- pulmaisa, ansambel, peokoht, sõrmused, mehele riided (ülikond, kingad jne), räägitud floristiga asjad läbi, pulmaauto, fotograafid, käidud veini degusteerimas (punane+valge vein).
Plaan on üsna pea tellida kutsed, nimekaardid, osta pulmaküünal. Ja vaikselt hakata mõtlema pruudkleidile. Nimelt on plaan lasta kleit õmmelda.
Me laseme ka teha aga VG Anton-is. Nad teevad yksk6ik mis pildi jargi kui kohapealt ei leia.
Kuidas teil k6igil alkoholiga pulmas on? toote ise v6i peokoha poolt? Ja mida yldse alkoholist pakute ja kui palju koguseliselt?
Meie peame ise muretsema. Ja alkoholist pakume kindlasti sampust, viina ,vana tallinnat ja veini :) viina ja veini margid jätan mehe otsustada, neist ei tea ma suurt midagi. Kuna meil on umbes 60 inimest ja ööbimisvõimalus,siis arvan et alkoholi kulub suht palju, ikka mitu kasti viina ja kast veini ja vanakat. Ja kuna on plaanis pulmad ikka mitu päeva, siis ei tohiks midagi üle ka jääda, peaasi,et puudu ei tuleks :P
meil tuleb vein, shampa ja siis midagi kangemat kohvi kõrvale, ja mees arvas et õlu ka kuna tema poolne suguvõra eelistab õlut. aga viina ei tule kindlasit :)
Meil kõik alkohol ostetud. Viina 50 pudelit, veini 40 pudelit ehk siis 20 valget ja 20 punast, shampuse arvu ma täpselt ei tea kuna ämm pidi pulmaemaga arutama seda kogust aga arvan, et ta ostis 20 pudelit ära:D ja siis 4 pudelit brändit. Ning kõik see alkohol siis natuke üle 70-le inimesele. Kõik ei joo ka kindlasti ja pidu toimub ikka mitu päeva:)
Mis koht see VG Anton on, ei leidnud sellist!??!
Meil on ostetud 42 pudelit veini 3kasti punast ja 4 kasti valget veini. Jargmine ndl ostan 50 pudelit shampust ja 35 pudelit viina. Meil tuleb kuni 70 kylalist ja pidu kestab orjenteeruvalt 19.30 - 01.00. Sellest alkoholi kogusest peaks piisama.
Tere, olen uus siin portaalis 2011 aasta abielluja. Puupäev on paigas 06.08.2011, kihlund veel ei ole, kuid juba planeerime erinevaid asju.
Nii palju on planeerida, kahjuks on mees ka komandeeringus.
palju õnne, mul sama kuupäev mis teil :)
kus teil pulmad tulevad?
Tänan, Pulmad tulevad Tartumaal või Põlvamaaal. Koht on minu poolt üle vaadatud, ootan veel, et elukaaslane oma nõusoleku annaks sellele kohale.
Vaatsin, et crizzy19882 , sul samal kuupäeval ja ka Tartus.
Meil on pulmas umbes 50 inimest, ei ole veel arvestanud koguseid, kuid plaan teha oma etiketiga pulmaviin.
meil on 60-70 inimest ning praegu on tellitud 20pdl veini, 20 pdl shampust ning 2pdl konjakit (need kogused peokoha poolt pandud, ise ei osanud midagi kogustest arvata). Viinad on veel ostmata, tegelikult ei ole õrna aimugi, kui palju peaks viina ostma. Huvitav kas 35pdl on ok?
WOW...nii palju alksi...
Noo minul ka nüüd asjad hakkasid vaikselt liikuma:D Midagi erilist veel tehtud pole aga paljud asjad välja vaadatud küll. Olemas siis kuupäev - 05.08.2011,peokoht - Vihterpalu, fotograf - Janne Luigla, mehel leer hakkab märtsis, ning hetkel käivad läbirääkimised ka pulmaisaga - Hannes Hermakülaga. Otsin veel õmblejat kes õmbleks mulle kleidi pildi järgi - ei tea kas mõtekas oleks ehk Pärli pöörduda - neil peaks kogemused pulmakleitidega olema küll? Pulmakutsed ka vist vaja tellida - keegi siin soovitab Kristiinat? Kes see on ja kust saaks kontakte?
Aga palun Sulle Kristiina kontaktid.
http://www.pulmad.ee/node/16170
http://august4.wordpress.com/pulmakutsed/
jep, mina soovitan ka teda, me tellisime ka tema käest kutsed, ja 100% rahul
jep, meil ka Tartus. Leidsin, et see lihtsam kui teha majutusega pulma :)
Kus kohas planeerite pidu pidada? Kas tuleb registreerimine või laulatus?
vaatasin sinu galeriid, peaks mainima,et meil vist samasugune maitse , mul ka üks selline kleit välja valitud, ainult et seal on õlapaelad kah...... aga sinu kleit on super ilus, on ta sul juba olemas ka v? mul tekkis selline küsimus,et neil kellel kleidid olems,kus te neid hoiate ? ma kardan,et kui ma peaks nüüd kleidi ära ostma,siis ma vist igapäev prooviks seda ja lõpuks oleks see kleit juba väga must :P
siin siis minu väljavalitu http://www.muinasjutupidu.ee/tellimine/index.php?album=pruutkleidid%2Fms1379-sml
aga noh,iseenesest on vaja ikka proovida kah,kas üldse sobib, aga visuaalselt on see mu kindel lemmik. :)
Jaa väga ilus kleit :)
Mul ei ole veel kleit käes, käisin poes proovimas septembris ja siis tellisime ära, aga 3 kuud hiljem öeldi et kuskil aprillis saan kätte kuna nr suuremat kleiti oli vaja siis see tellikatse Usa'st. Aga ma õnnelik ka selle üle, kuna ega ie olegi kuskil kodus hoida.
Aga ma olen lugenud, et kleitidel mingid spets kotid kus sees saab hoida nagu ülikonna puhul ka.
Ma käisin kunagi ammu ammu siis kui veel ei olnud plaani abielluda 2011 aastal, Muinasjutupeo poes. Olid küll ilusad kleidid, aga ma ei saanud midagi eriti proovida, kuna kõik olid nii pisikesed ja lühikesed mulle, ma ise suht pikka kasvu. mul üks pilt olemas mis kleiti proovisid, võin saata sulle kui tahad.
ja siis nägin veel paari kleiti, mis pruudid olid tellinud, mida küll selga ei saanud proovida.
Kuid lõpuks jah kui siin Hollandis juba olin siis käisin paaris poes ja otsustasin poest osta, mitte tellimuse peale teha lasta, sest siis ikka näeb, kas sobib või ei sobi :)
siin siis 2 linki kleitidest, mida poes nägid tookord:
http://www.muinasjutupidu.ee/tellimine/index.php?album=pruutkleidid/ms1119-sml
http://www.muinasjutupidu.ee/tellimine/index.php?album=pruutkleidid/ms1179-sml
ning alguses mõtlesin endale selle kleidi tellida :
http://www.muinasjutupidu.ee/tellimine/index.php?album=pruutkleidid/ms1181-sml
saada jah pilt mulle :) ma just mõtlesin et lühikestele on raske kleite saada, nii nagu pükse..... ma ise 161 cm pikk, mõtlen ka sellele et olen küll lühike,aga vot sellist modelli keha küll pole, rasedusjärgne kole kõht on, mida ma üritan nüüd kõvasti treenida need 5 kuud.
Kas keegi veel on oma söömisharjumusi muutnud ja trenni kõvasti rohkem tegema hakanud,et mõned cm kaotada ?
Huvitav,kust kohast muinasjutupidu.ee endale kleite tellib, ei tea kaua tellimisega aega läheks.....pärast polegi seda kleiti seal poes ja ei saagi proovida ning kui ära tellin,siis ei meeldi.....oeh....paanikahoog ...:P
aga järgmine nädal lähen käin seal koha peal,kuulan mis nemad räägivad.
Tere kõigile;) Endal pulmad 01.07.2011, aga mitte sellest ei tahtnud kirjutada;)
Tean, et Muinasjutupidu tellib kleite Hiinast ja siit: http://www.shopforlover.com
Vähemalt enda kleit, mis tellisin antud lehelt, on olemas ka Muinasjutupeo kodulehel (kallimalt müügil loomulikult).
Septembris käisin nende poes ning valik ei olnud suur. Enamus kleite olid kasutatud, st rentimiseks.
Muidu kleidi kvaliteediga võib rahule jääda nagu pildil nii kleit ka välja näeb. Selles suhtes julgen soovitada. Vähemalt minul mingeid probleeme klienditeenindusega ei olnud.
Poest tellides on muidugi klindlam. Poes õmbleja võtab õiged mõõdud ning vajadusel teeb parandustööd. Samuti lubasid raha tagasi maksta kui ikka kleit ei peaks selline olema nagu oodati;)
Neile, kes plaanivad netist tellida, soovitan kindlasti lasta õmblejal end mõõta. Ise tegin selle vea ning seetõttu said mõned mõõdud valesti arvestatud.
Edu planeerimisel;)
Aga tead, ega neil poes pole eriti suurt valikut, vähemalt minule ei olnud. Kuid nad ma ei ole kindel kust nad tellivad aga igastahes väljaspool eestit. Kuu aega vast kindlasti läheb, kui mitte rohkem.
panen 2 pilti albumisse, kleit mida proovisin ja originaal pilt.
mina ei ole mingeid söömisharjumusi muutnud, ja ega väga trenni ka ei tee
Jah, paljudel teistel lehtedel on ka müügil samad kleidid mis eestist saab tellida. :)
Ma tänan! Tõesti ilusad!
Meil pulmakuupäevaks 08.07.11. Planeerima hakkasime eelmise aasta suve lõpus. Põhimõtteliselt kõik asjad korraldatud. Kõige suuremaks mureks antud hetkel on veel paaripanija leidmine. Poleks uskunud et see võib omajagu peavalu tekitada. No ja muidugi riided. Kleidi kavand mul ammu valmis tehtud. Mõtlen veel et kas õmblen ise (materjal olemas), lasen teha või hoopis ostan. Kutsed, lauale kohakaardid, sõrmuste padja meisterdan ise. Kuna paaripanek tuleb meil minu isakodus õues, siis vaja veel igaksjuhuks muretseda suurem telk juhuks kui Ilmataat peaks alt vedama :). Aega iseenesest on veel kuude viisi aga juba on ärevus sees, et kas ikka kõik läheb nii nagu plaanitud.
Aga uuri Olavi Ilumetsa kohta :)
Minul on kleit juba ammu olemas ja ripub lihtsalt kapis ja ei ole veel kordagi tekkinud tunnet et tahaks uuesti selga proovida.
Meil on ka 35 pdl.
Tundub ainult et palju kuid tegelikkuses kui arvestada 70 inimesega siis see ei ole midagi nii palju.
Asub mustika keskuses Tallinnas. http://www.juveliir.eu/index.php?nLang=2&sR=about
Registreerimine tuleb õnnepalees ja edasi sõit koht, kus saavad kõik külalised ka ööbida. Kohta veel ei soovi avalikustada, kuna elukaaslane ei ole vaatamas käinud. Sain täna pulmaisa ka, kuid elukaaslane ei ole temaga veel kohtunud.
Raske on, kui mees võõrsil.
teil on päev enne meid :) mul on ka ärevus sees ....
Minul ka kleit juba ammu ostetud:) Anna-Boutiques on võimalus hoiule jätta. Ise jätsin sinna kuna polnud kodus lihtaslt kuskile panna.
Siin on Kristiina koduleht: http://august4.wordpress.com/
Kas kellegil on ka kuupäev muutunud. Alguses öeldi, et peopaik on 06.08.2011 vaba ja siis täna helistati ja öeldi, et ta oli valesti vaadanud. Nüüd siis 05.08.2011, õnneks ei ole midagi veel ostetud ja organiseeritud. Kuid saan kõike uuesti läbirääkima hakata.
Meie liigutasime pulmade algust terve nädala, õnneks väga varases staadiumis, et broneeringute muutmine polnud probleem, vaid laulatuse alguse pidime 2 h hilisemaks viima, kuna üks paar oli meist ennem aja kinni pannud
Meil on õnneks ka algusjärgus, homme lähen pulmaisa juurde ka. Eks siis paistab võib olla ta soovitab pändi ja fotograafi ka, kellega ta on enne koostööd teinud.
Meil vedas sellega, et peokoha rentija soovitas pulmaisa ning tal on see vaba kuupäev.
Nii raske on ikka 6-7 kuud ette broneerida.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.