Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 14
1038 vastust · leht 14 / 21
Kas eelistada tseremoonia ajaks süntesaatorimängijat või muusikat plaadilt? Ootan arvamusi...
Eile pidime sinna Disain stuudiosse minema mis tervik lahendust meile pakuba aga USKUMATU ma ei saanud inimest telefonitsi kätte (tagasi ka ei helisatnud, õhtul saatsin meili kontaktisikule..)
Ma ei tea kas TEIE kallid naised olete mulle nii kõva konkurentsi tekitanud (see siis naljaga öeldud- palun mitte solvuda!) või on asi konkreetselt minus ja minu poolt valitud peokohtades.
Lasen natukene veel marineeruda sel asjal aga kui vastust ei tulegi kannan maha (Kui kirjadele nii raske vastata siis kuidas peaksin neile usaldama peokorralduse?!?)
Sa pole ainuke kellega ei taheta suhelda - mull sama jama:D Ma olen ühe mõisa peale raisanud terve kuu aega suhlemist aga kuhugi sellega ei jõudnudki....Loobusin ja otsisin edasi. Samuti mõned pulmaisad - kõvad tegijad nagu peaksid olema kasvõi selle lehe järgi aga noh 1,5 nädalat võtab aega et vastust saata - minu arust see on lubamatu....Olen ise 8 aastat teenindus ja HORECA valdkonnas töötanud ja pole kunagi sellise käitumisega varem kokku puutunud. Alguses, kui planeerima hakkasin siis muudkui ajasin taga inimesi - nüüd olen täesti loobunud - kui tegija paari päevaga ei vasta siis kannan maha - kui juba planeerimise ajal ei jõua suhelda siis mis siis saab kui suvi käes ja kõikidel käed-jalad tööd täis aga sina oled ju pruut ja vajad kindlust!
Aga nõme teema see igatahes.....
Ma saatsi pulmakorraldajale meili ja ta helistas mulle tööpäeva lõpuka ja leppisime kohtumise kokku. Selles suhtes vedas. Kui ma hinda küsisin, siis oli selline kõhklev ja ei tahtnud alguses öelda, kuid lõpuks ikkagi ütles.
Temaga saame kokku üldse 7-8 korda. Järgmine kord saame siis kokku, kui mees Eestis.
Peopaika üürime õnneks tuttava kaudu. Kui esmaspäeval saatsin kirja, siis ka helistas samal päeval tagasi ja kutsus kohe vaatama. Läksin teisipäeval peale tööd. Olen umbkaudse pakkumise saanud. Kuid mees ei ole kohta näinud, küll selle nädala lõpus tuleb ja näeb.
Kui ikka ettevõte meeldib, siis helistage ja jäige peale.
Edu teile
Osades kohtades ongi selline suhtumine, et ei vastata kirjadele. Oleme mehega ise ka sellega kokku puutunud...Kui saatsime juba komanda kirja et ikka ootame vastust, siis pika palumise peale saadetakse hinnapakkumine. Üks söögikoht vastas detsembri alguses, et enne Euro tulekut nad hinu ei tea... nüüd kui kirjutasime ei vastata enam üldse.
Tundub ka jube nõme, et kas tõesti olen mina nii ebaviisakas, et mulle ei saa vastata või on toitlustus asutustel hetkel nii palju kliente et uusi polegi juurde vaja.
Ja mõnede fotograafidega on sama asi. No ei saa e-maili teel vastust.
Teeb meele kurvaks.
Kui eelarve lubab miks mitte live muusikat. Meie ise vist piirdume muusikaga plaadilt kuna meie eelarve niigi juba liialt suur :D
Mul oli sama jama aga mulle pole siiani vastatud ja möödunud on juba pool aastat :D Põhimõtteliselt ootasin kuu aega ja kui nägin et polnud keegi vastanud võtsin ette järgmise koha. Mõttetu on enda aega raisata ebaviisakatele inimestele.
Kõige kindlam on helistada ja kui ei vastata siis tuleb ette võtta järgmine mis teha.
no see ikka ei sobi kuskile, kui isegi telefonitsi ei vastata. õnneks mul väga palju jama ei ole olnud, enamikult sain ikka juba samal päeval või järgmisel päeval vastuse.
Kuid ühte kohta kust tahtsin planeerimisega abi, ja uurisin hinda jnejne, ja sealt ei saanud küll vastust, ja siis lõpuks kui teise kirja kirjutasin, siis esimeseks asjaks uurisin kleitide õmblemise kohta siis lõpuks sain vastuse, ja sellele küsimusele et kuidas planeerimis abi ja hindade jm ikka ei tulnud öeldi et tulge salongi et siis arutame, kui ma seletasin pikalt ja laialt ära et kuna ma ise ei viibi eestis siis ei saa kohale minna ja ikka na ütlesid et tulge kohale, peale seda meili ma enam ei vastanud kah kui juba nii lihtsalt asjast aru ei saada
meil teeeb bänd registreerimisel muusikalahenduse :)
Mul täpselt sama lugu ja olen sellest siin enne kirjutanud ka "ebameeldivad kogemused planeerimise ajal" all.
Olen käinud kohal ja palunud endale vastata. Olen helistanud ja palunud vastata. Iga kord lubatakse kohe ära teha, et "pange uuesti meili" ja siis läheb sama lugu edasi. Ei vastagi keegi. See on absurdne minumeelest.
Aga ju siis ei ole kliente nii väga vaja. Eks siis saagu ise hakkama, meil on ka teisi kohti, kuhu pöörduda :)
Just..võiks kasvõi vastata et saime kirja kätte ja tegelme asjaga. Mitu restorani on mulle teinud esialgse hinnapakkumise selle järgi saan enam vähem orieteeruda kas see mahub üldse minu eelarvesse. Suht mõtetu ju rääkida ja jahuda mingi restoraniga kui see pärast osutub hinna või mis iganes asja poolest halvaks variandiks
heipa ralla ka meie poolt!
meil nüüd kuupäev paigas ja selleks 6 august, tahtsime tegelt 30 juulit, kuid siis rakveres registreerimist ei toimu. aga ei ole hullu.
Fotograafi kohapealt üritame tegelikult kokkuhoida, ehk teeb mehe sõber mõned pildid ja kui ei siis keegi suguvõsas sõpruskonnas omab mõnd rofikaamerat ja teeb mõned klõpsud. palju neid pilte ikka aja on. peaasi et kõigist tegelastest pilt olemas ja mida lastele näidata oleks peale pulmi.
täna käis ka pulmaisa meil külas ja nüüd enam vähem kõik paigas. asi kohe selge ja aega orgunnida kõike.
edu kõikidele pulmalistele siin ja kaaskannatajatele ;)
Tere tulemast :)
Edukat asjaajamist! Meil samal päeval mis pulm ainult et Tartus. :)
Noo nii, kahjuks esimene halb uudis, peame leidma uue fotograafi :( ei kujuta ette kelle küll valima peaks. :S
Mis juhtus?
saadan sulle privasse
Mismõttes uue???
Tahaks ka teada mis juhtus?
tekkis 10 min paanika, aga kõik ok, ei peagi teist hakkama otsima :)
Rõõm kuulda, ma juba õudusega mõtlesin, et pead hakkama jälle otsast
Meil kirikus vast siis orel aga peol pakuti meile DJ ja live kitarri varianti :)
No nii võtsin siis täna selle vinoteegi ette ja helistasin mobiilile..ülla ülla- ei mingit vastust ega ei helistatud ka tagasi (kuigi inimesel vinoteegi lehel oma mobiili nr üleval- see peaks siis tähendama, et ta saab oma telefonile vastata)
Õhtul siis helistasin vinoteegi nr (lauatelefon) võeti vastu, röökisin alguses mingi noormehega, küsisin kas too orginiseerija inimene ikka töötab neil? üle 2 nädala ju ilma vastuseta...
Pikk pikk paus ja siis äkki too orginiseerija inimene kellega varem meilitsi suhtlesin telefoni otsas (rääkisin siis otsas peale oma jutu jälle ära)
Ühesõnaga lubas 2 päeva jooksul pakkumise teha..aga no mulje niiiiiiiiiii halb sellest kohast...kuidas saab nii. Ise peaks veel esinduslik vinoteek vanalinnas olemas.......ma ei tea...nii halb mulje...olen tõsiselt hakanud kahtlema, kas üldse kasutan nende teenust (koht muidu meeldib interjööri poolest väga väga)
ohhh mind ka huvitab kes ja miks sind niimoodi shokeeris??????
küsimus - kas ja kes teeb teile pulmavideo? Ise otsustasime vist sellest loobuda - meile ei meeldi ennast videolt vaadata ja tuttavad kes selle on teinud pole mõned veel kordagi oma videot vaadanud...
meie kedagi selleks puhuks ei palka, võibolla laseme kellelgi tuttaval filmida, kuid sama siin, ei meeldi ennast videost vaadata:)
mina leidsin endale ilmselt meikari ka, kelle kutsun hotelli meiki tegema, ja siis saab soodukat ka kui teeb mulle ja veel 3 inimesele. Muidu ta ise Tallinnast.
Nüüd veel jäänud juuksur välja otsida. Mis ei saa kohe mitte üldse kerge olema.
Tere:) Mina abiellun ka suvel ja huvitav on see, et samuti 6. augustil. Tegin kah nüüd siia kasutaja.. Ostsime eile ema ja vanaemaga kleidi ära (vana tegi välja) ja peigmehel ülikond olemas ja see on ka kõik, mis meil tehtud siiani. Kirikus oleme ka kirjas. Ma ei tea, mida järgmiseks teha...peopaik vist. Aga ma ei tea, kuidas seda kõike korraldada:( Kas 50 inimest on liiga vähe selleks, et korraldada suurem pulm pulmaisa ja muusikutega? Või on liiga vähe inimesi selleks, seega tuleb teha vastuvõtu stiilis üritus?
Hey
Meil on hetkel nimekirjas 36 inimest ja tuleb ka bänd ja pulmaisa + fotograaf. Kuid on ka kerges vastuvõtustiilis kuna ei tee mingit eriti suurt koos ööbimise jmt.
Kus kandis abiellud?
Meil ka arvatavasti video ei tule. Arvasime, et palju me seda ikka vaatama hakkame;) Otsustasime, et võtame selle eest korraliku fotograafi.
Meil ka 50 kandis inimesi ja ikka tulevad pulmaisa ja bänd jne. Keegi pulmaisa väitis, et 60 in on kriitiline miinimum, et pulm käima läheks. Ju ta mõtles seda, et 60-st ikka inimesi leidub, kes pulmas aktiivselt kaasa teevad.
Meie tellisime täna oma sõrmused ära Mati kullaärist. Pildid panen ülesse siis kui valmis saavad kuna koduleheküljel neid ei ole :D
Kui tahad teha pulma pulmaisa ja bändiga ei ole vahet mitu inimest on. Mina käisin 2008 aastal pulmas kus oli max 40 inimest ja neil oli pulmaisa ja bänd ja oli väga lahe ja tehti igast mänge ja asju ja kõik tegid kaasa nii et mulje jäi positiivne. Eelmine aasta käisin pulmas kus oli 160 inimest ja neil oli bänd ja pulmaisa aga kuidagi läilaks jäi asi aga nii suure rahvahulga puhul võibki osadel igav hakata :D ja tegu oli eesti-soome segapulmaga vb sellepärast hakkas igav et enamus asju räägiti soome keeles jne.
No nii.....soovitage head kullaseppa kes Tallinnas kes teeks kuldsõrmused. Kas kellelgi on kogemusi palju võiksid sõrmused tellimusena maskma minna. mehel tavaline kollane+ valge kuld ja minul siis kombinatsioon mõlemast+ teemandid.
Kas see kui on segu (valge ja kollane kuld) tõstab hinda või siis teemandite paigaldamine?
Ahjaa... unustasin mainida et materjal olemas ainult töö vaja teha
Me käisime Mati kullaäris ja tellisime ära sõrmused mis on ka siis valmistatud valgest ja kollasest kullast pluss siis teemantid. Ja meil läksid kaks sõrmust maksma ligi 30 tuhat aga kui materjal on olemas siis läheb ainult kullassepa töötasu vähemalt nii öeldi V ja G Antonist Mustika keskuses. Mati kullaärist ei uurinud sellist varjanti. Ja hind ikka oleneb sellest kas on lihtsalt kollane kuld või valge kollase kulla kombinatsioon ja mida rohkem teemanteid seda kallim on hind.
Kas teemandite paigaldamine teeb hinna kallimaks?
Ja kui hästi need kinnitatakse, lugesin siin foorumis, et kellelgi oli probleem sellega, et kullasepp oli kivi liiga nõrgalt paigaldanud ja suht loksus seal sõrmuse sees.
Ommik, otsin paari kelle laulatus on Tln Jaani kiikus 18.06 kl 16. Oleksin väga tänulik kui ta siin foorumis liikudes, mulle endast märku annab. Tahaks temaga rääkida kirkiu kaunistamisest:))
No ikka teeb kallimaks hinna sest teemant ise maksab mitte paigaldamine. Ise arvan et pigem juhtub seda harva et teemant kinnitatakse halvasti et loksuma jääb. Mu kihlasõrmusel on mitu teemantit ja need ei loksu aga ise vahest küll kontrollin kas ikka kõik on alles :D Nii et ära muretse.
Meil on reljeefsed 585 kullas s]rmused meie materjalist... ja hinnapakkumiseks oli 235 eurot...
Meil plaanis ka oma kullast lasta sõrmused teha....kuid ma pole sellega üldse veel tegelenud, sest arvasin,et selle asjaga aega küll. Kas keegi teab kaua see sõrmuste tegemine aega võiks võtta? Et kas peaks hakkama juba kiirustama ka selle asjaga.
Meil läks 2 nädalat.
Hehh, seoses vastuste saamisega siis "ootan" siiani ühest mõisast vastus, kuhu kirjutasin juba novmbri lõpus. Lubasid nii kiiresti kui võimalik teada anda :) Noo 2 kuud on küll päris kiire ja üks pulmaisa lubas jaanuari alguses öelda, millal aega leiab Meile.. siiani ootan :) Ühesõnaga, planeerisin juba asjad ümber ja ega väga enam nende vastuseid ei tahagi :)
Liitun ka siis lõpuks teiega. Olen siin silma peal hoidnud juba päris pikka aega.
Meie pulm siis toimub 15.juuli. Kuupäev siis sai valitud selle järgi et oleks võimalikult suve keskel :)
Pulmaplaani oleme vaikselt pidanud juba eelmise aasta suve algusest, kuid tõsisemalt eelmise aasta lõpupoole..
Hetkel siis on olemas:
Peokoht-söögi, ööbimise ja hommikusöögiga,
Kleit- eile ostsin SaloCentrist
Sõrmused- juba mitu kuud tagasi ostetud
kutsed- sain ka eile ära ostetud
Fotograaf broneeritud
Pulmaema,ansambel,video- läheme lähiajal kokku saama( aga olen 99% kindel et jäävad nemad)
juuksuriga räägitud ning tema kaudu saan ka meigi.
tort on ka juba pm välja valitud.
Edu kõigile oma tähtsa päeva planeerimisel !
Tere tulemast
Edukat pulmade planeerimise edenemist ;)
Nii, minu üllatuseks, see juuksur kuhu tahtsin aega kinni panna, ei olnudki võimalik, kuna varasem aeg oli ära võetud ja pakuti kella 12 st seega kuskil kella 2 saaks alles valmis, mis mulle kohe kindlasti ei sobi, kuna tahame pildisamist alustada kuskil 13-13.30.
Olen küll kasutanud otsingut ja ilmselt enamus teemad selles osas läbi lugenud, aga endiselt otsin/mõtlen ideid oksjonikaupadeks? Kas olete juba j6udnud m6elda mida teil plaanis oksjonil müüa?
Pulmades, kus olen käinud pandi müüki peigmehe korras vana telefon koos tüdrukute nimedega, pildiraam pruutpaari pildiga, pulmalaulik, sukapael, kirjaga "viimaseid päevi vallaline" särk jne
.
sinna saaks pana müüki veel näiteks sedel " päev pruutpaariga" , igasuguseid pisiasjakesi jnejne
Aga meie oksionit ei tee.
Mis mängud teil kavas?
Pulmas kus viimati käisime oli oksjonil pruutpaari foto , õhtusöök nendega, peiu vana raamat, pruudi enda tehtud taldrik.
Endal on plaanis teha sellised asjad- "Pruutpaari kokaraamat" kirjutame oma lemmik retseptid ja prindime välja ja sinna juurde ka põll, mille mu ema teeb ja mina ise miskit taskule tikin, siis pruutpaari spordi komplekt, mis siis sisaldab jalgratta teede kaarti ja ujumisprille. Ning Õige veimevaka pakkike, kus on mu tädi poolt kootud kindad, ise tehtud võtmehoidja ja veel miskit vast.
Aga esialgu see alles mõte, eks paistab, kas ka teostub.
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.