Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 6
1038 vastust · leht 6 / 21
Meie ka ei ole kindlat summat planeerinud aga saime pakkumise 2300 eeku. (pruudi kimp, peigmehe rinnakaunistus, auto kaunistus ja kirikusse 10 pingi kaunistused). Nüüd läheb juurde veel 3 pruutneitsi kimpu aga need tulevad väga pisikesed nii et ei usu et väga palju juurde läheb vb mõnisada krooni. Peokohta me lilli tellida ei plaani hetkel aga see võib veel muutuda :)
Tere,
Kuna olen siin paar päeva lugenud seda juttu ja palju ideid saanud ja nõuandeid (Aitäh! :) ) siis kirjutan ka, et endal plaanis pulmad pidada 28.05.2011 ja alles organiseerin.. Pole veel palju jõudnud teha.
Kohati tundub et aega on küll ja maa .. aga siin lugedes vaatan, et enamustel Teil juba plaanid valmis.
Igatahes tore on lugeda ja loodan, et jõuan ka oma planeerimisega järgi Teile :)
Edukat planeerimist!! Ning tere tulemast :)
palju õnne ja lennukaid ideid!
mina sain siis täna pulmaküünlast pildi, ja nii ilus laadsisin pildi yle ka siia albumisse
http://pulmad.ee/meie-pulmakuunal-kaunistus-siis-ymbe-kogu-kuunla
Aitäh :)
Küünal on küll supper ilus.
Meil jääb vist see osa välja... aga ilus on vaadata küll:)
Ilus, ka meil jääb see osa ära, sest me pea 10a tegelt juba abielus
Soovin siiralt õnne ja planeerimiseks edu ja raudset närvi.
No nuta või naera, mina oma lillepakkumisi ala 10 tuhande ei saagi:(((( Ja ma ei usu, et valged roosid nüüd kõige kallimad lilled maamunal oleksid.
ma ususn ka et ei ole. ma saadan sulle postkasti oma pakkumise seal hinnad taga siis saad vaadata.
väga ilus:)
Meie asjad nüüd juba nii kaugel, et otsustasime rannas registreerimise asemel ikkagi Kuressaare linnuses abielluda:) seal on väga ilus kapiitlisaal http://et.wikipedia.org/wiki/Pilt:Kuressaare_Castle3.jpg
Ämm käis kuressaare perekonnaseisuametis paaripanijaga rääkimas( kuna me ise Tallinnas elame), et me kindlalt tema oma päevaks saaks. Siis tuli välja, et seda kolme ja ühe kuu seadust polegi olemais...mina muidugi ei usu seda, et pole..ju ta ise ajas midagi sassi..aga meie päev ja isegi kellaaeg sai temaga kokku lepitud. Märtsis peame temaga uuesti ühendust võtma:) Algselt tahtsime rannas registreerimist aga pole siiani head kohta saanud. Nädalavahetusel käis ämm meil külas ning rääkis siis välja et oli meile kapiitlisaali broneerinud, sest kunagi ei tea milline ilm on...ja kuna kohta rannas pole ka siis me olime sellega kohe nõus:)saal oli meie teine variant...aga nüüd tundub, et ainus ja õige...minu kleit sobib täpselt selle saaliga:) oleme väga õnnelikud et ämm selle kinni pani:)
See saal on päris elus kordi ilusam kui pildil:P Suvel käisime vaatamas
väga ilus koht
On:) ja kui see veel lilledega kanistada:) super lihtsalt:)
usun täitsa:) oled kindlasti juba põnevil?
ma kyll enam oodata ei taha pulmadeni :D
Tere!
Liitun klubiga, samuti plaan abielluda aastal 2011. Alguses sai valitud selline kuupäev 11.06.2011, aga kuna meil perekonnaseisuamet sel päeval paari ei pane, muutsime pulmapäeva 22.06.2011. Midagi väga suurt veel plaanida ei saa kuna avalduse saab viia alles märtsis, varem ei võeta ju.
Pidu tuleb tagasihoidlik, ca 35 inimest ning esialgu jäi silma Viljandi kohvik, mis on hubane ja pakutavad toidud maitsvad.
Minu lemmikud kleidid http://www.pronovias.com/wedding-gown/amanda2011.html
http://www.pronovias.com/fotos-vestidos-novias/fayette2011.html
viimase kliedi juurde võiks proovida ehk selliseid "kingi" http://www.saledorno.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=508&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=16
meie kutsed (nr. 11) http://august4.wordpress.com/pulmakutsed/
Jõudu ja jaksu kõigile!
tere tulemast ja palju õnne!! Meie esialgne kuupäev oli 11.06, minu vanemate pulmaastapäev samal päeval, kuid kuna meie fotograaf oli broneeritud, siis lükkasime nädal hilisemaks:P
Olen tõesti väga põnevil:) ja ei jõua ära oodata:)
tere tulemast!
Edukat planeerimist ja lennukaid ideid!
Meie esimene kuupäev oli samuti 22.06 - siis oleks saanud kohe 5 päeva jutti pulmitada ja oli ka meie tutvumise aastapäev. Aga siis ütlesid paljud tegijad, et neil on topelhinnad, kuna pidu on nii Jaanipäeva lähedal. Seega valisime hoopis 30.07.2011
vaatan, et see 22.06 väga populaarne :)
Meil oli kohe 6.08. Ja selle valimine oli omaette tiba imelik. Ema rääkis sõbrannaga, ja siis läks jutt minu peale, et ma nyyd Hollandis elan jnejne, ja siis sõbranna tal kohe kysis kohe uuris et kuidas läheb jnejne, ja siis tuli välja et me kihlatud, ja lüsiti siis et kuna pulmad, ema ytles et noo kindlalt veel ei tea aga eks paistab. Ja siis ema elukaaslane lihtsalt hõikas kaugemalt et 6.08.
Ning kui ema mulle seda rääkis oli suht naljakas. ja kui ma hakkasin kuupäevi vaatama, siis ja oligi 6.08 laupäevane päev. Muidu oleks tahtnud juulis teha, aga kuna ma suveni HOllandis, ja siis muidu oleks väga kiireks läinud, ja augusti teised nädalavahetused juba rohkem sügise poole. Ja siis nii saimegi omale kuupäeva.
ning meil saab 3 aastat täis ˇ15.08.2011
meil saab just 22.06.2011 kolm aastat täis. aga 30.07.11 on hea, sest 3, 7 ja 11 on mu lemmiknumbrid kõik :)
Meie valisime kuupäeva nii et elukaaslane ütles numbri ja selleks tuli 7 ja nagunii me tahtsime abielluda suvel siis selleks kuuks saigi juuli selle numbri järgi ja mina valisin siis päeva ja valisin number 1 kuna see sümboliseerib minu jaoks algust nii et meie saime sedasi oma pulmakuupäeva valitud 1.07.2011 ja meil sai just 4 aastat kooselu 25.11.2010
mul saab isiklikult sellel päeval 27 aastat täis :)
minu sünnipäeval abiellute :)
täitsa igav kohe, praktiliselt kõik on otsustatud, ja nyyd tahaks nagu veel mingit inffi otsida ja midagi teha, aga polegi, teiste asjadega peab kevadeni ootama:D
mul mõte liigub koguaeg nii, et mis ma nüüd olen unustanud? kas ma peaksin veel millegi peale mõtlema? ja näen ka õudukaid unes :S nt et tegijad ei tule kohale jms...
meie kuupäev on 09.07.2011. Meil oli kaks valikut - kas teha 04.06., kui saab täpselt 1 aasta meie kihlumisest või siis 09.07. Valisime viimase kuna saime ka tuttavaks 9 kuupäeval.
ma õnneks veel õudukaid unes ei näe :) Aga see aeg mul veel kindlasti ees, ma selles kindel
hea valik kust kutseid tellida, mina tellisin ka tema käest, väga supper hästi tehtud ja väga ilusad!
Sama siin-kõik tähtsad asjad broneeritud, ainult et kutsed on pooleli kuna ootame kirikult vastust kellaaja täpsustamiseks. Kui saame vastuse siis saan teksti kutse sisse prinditud ja siis panen ka pildid ülesse. Ja lilled ja tordi saab alles järgmine aasta tellida. Nii et jh praegu tuleb siis sisustada aega näiteks jõulukingituste ostmisega :D
sul õigus, mul endal lillede suhtes ka läbi räägitud ja kokkulepped saavutatud, ning uuel aastal proovitort vaja tellida.
Kutsetega meil asjad korras, hollandlastele juba kätte antud et nad saaksid planeerida puhkust, kõik on nii vaimustuses :D eks näis.
kas te vanematele teete mingi kingituse?
Tulen siis ka kapist välja:D Meie kihlusime siis 18.06.2010, 3 nädalat peale meie esimest tütre sündi ja 4 a ja 4kuud peale meie kohtumist siis. Plaan oli abielluda 18.09.10 aga peale sünnitust sain aru et need 23 kg nii kiiresti ära ei lähe seega otsustasime pulmad teha 2011 suvel hoopis.Hetkel on kuupäevaks pandud 30.07 aga lukkus see veel pole - see laupäev lähme pulmakohta üle vaatama ja kui otsustame selle kasuks siis läheb ilmselt ka kuupäev lukku. Pulmakohaks ilmselt saab Saku mõis, külalisi tuleb siis 50-60 inim. Rohkem nagu pole midagi otsustatud:D Nii et lugedes seda teemat tekkis mul siin väike paanikaosakond:)))
Aga mõtetes on palju asju otsustatud ja välja valitud - pulmad on minu ammune unistus ning olen ammu silmad-kõrvad lahti hoidnud ning ettekujutus on olemas. Olen alati soovinud kirikliku pulma, kuigi ise olen õigeusu järgi ristitud, mehel aga plaan lasta ennast jaanuaris lüterlikus kirikus ristida ning leeri läbida. Aga nüüd lugedes ei ole enam kindel kas just kiriklik pulm on see õige minu jaoks kuna alati olen soovinud et isa viib mind altari ette ja peigmees ennem pruuti ei näe - nagu tuleb välja lüterlikus kirikus nii asjad ei käi - kahju, aga noh mõtleme veel seda asja.
Pulmakleit on ka pildi peal olemas - aga ei tea kust ma seda saaksin - originaal maksab miskit 5000 euri - ilmselgelt liiga palju - samas Eestist lasta õmmelda ka ilmselt läheb väga kalliks ja see hetkel tagavaravariant. Kas keegi teab kas kuskil netist saab näiteks Hiinast vms tellida just minu pildi järgi kleiti?
Seni päikest ja ilusat planeerimist:D
Tere tulemast,tuttav tunne :) .Abiellusime kui ootasime oma esimest last, olin suur nagu maakera ja selga ei läinud midagi.Leppisime kokku, et ilusa valge kleidi panen selga siis kui olen jälle ilus:) Nüüdseks oleme abielus 10 aastat, meil on kaks last ja lõpuks panen selga valge kleidi 18.06.2011
Mina alustan oma kutsete rallit otsast peale, no ei tulnud need näidised sellised nagu pidid:( Olen uute mõtete ja ideedega enam vähem valmis, eks näis kuidas nüüd välja kukub.
Ja mul on tekkinud paaniline hirm, et kõik ei kuku välja nii ideaalselt kui olen oma vaimusilmas ette kujutanud. Muretsen, et midagi läheb nässu või ei tule välja. Oh issand ja aega on ju veel, niiet jõuan ilusasti õigeks päevaks hulluks minna:P
kas sa plaanid ise teha või tellida?
kui tellid siis soovitaks tellida sealt kus ma ise, väga kvaliteetsed ja ilusad kutsed, ma olen omadega väga rahul. Algul ka kartsin et kuidas välja näevad jnen'jne, sest ma näidiskutset ei tellinud
Tere tulemast siis meie sekka:)
oo kust sa nii kalli kleidi pildi leidsid? Jagad ehk meiega?
Mina proovisin siin Holladis selga ka eksklusiivseid kleite, maksid 2000-3000 euri, ja no midagi erilist, ebamugavad seljas ja lihtsalt valged, ei hakkand silma millegagi. tegumood oli küll väga ilus. minu arvates ei onlud nad oma hinda väärt:)
edukat planeerimist
Et tegelt ma ei ole kindel et just nii palju maksab - lihtsalt välismaa foorumistes lugedes pidid selle firma kleidid sinna kanti jääma - aga peale oma postitust tuhnisin veel natuke netis ja tuli välja et sama firma kleite tegelt müüb ka Eestis Diplomaat salong - ja vist ikkagi ei pidanud niii kallis ikkagi olema:D Eks ma järgm nädal ehk saan oma poole aastase plika kõrval sinna minna piiluma - ehk saan ikkagi oma unistuste kleidi:P
Aga kleit on siis selline - ei lase otselinki panna aga mudel Essentia:
http://www.cymbeline.com/en_US/collections/cymbeline/index.php5
pildi peal hästi pole näha muidugi aga nägin ühes show's seda siis ja armusin ära:D
Ja sinna kõrvale tahaks sellist asja(teine pilt siis):
http://www.cymbeline.com/en_US/collections/accessories/index.php5
Ei ole jumal mulle seda nokitsemise soont kaasa andnud, üritan ikka tellida. Ma vaatan need üle, kust sina tellisid:P
Isegi Anna Boutiques, mis peaks ka üks kallimaid pruutkleidisalonge EEstis olema, ma 5000 EUR kleite ei silmanud. Ja olen kindel, et Eestis on kindlasti olemas moekunstnike, kes teevad palju vingema kleidi väiksema summa eest, kuskilt käis läbi Tiina Talumehe autorilooming natsa vähem kui 30 000.
Siis mul on kindlasti lootust! Ju siis ikka panin puusse - sest kui eelmine aasta uurisin neid hindu välismaa foorumistes siis jäi millegi pärast jah selline summa meelde.
Heh see kui puusse panid on ju ainult positiivne uudis:))))))
Ilus kleit :)
Eks need hinnad ilmselt jäävad sinna kallimate kleitide hulka.
Minu kleit maksis 1670 euri + loor
olen ka nõus sinuga :)
Ma siis täna sain teada, et pean veel ootama päri spika aja enne kui kleiti kätte saan, öeldi et kuskil veebruari-märtsini :(
Ei jõua enam oodata :D tahaks juba kätte saada
No minu kleit maksis 1200 EUR ja loori lisaks ei tule, küll aga tõenäoliselt lasen omale juuksepikendused panna ja siis soengusse lilled.
nii ka ilus, aga seal yks loor sobis täpselt kleidiga, nii ilus oli, et ma ei suutnud vastu panna kiusatusele. Aga mõnes mõttes syda tilgub ikka verd et nii kallis kleit :S aga samas selline tähtis sündmus ainult kord elus :)
Meie teeme ikka minu ema saab pandorast käevõru koos amulettidega ja iga amulett tähistab siis midagi ja kuti vanemad siis saavad spa paketi.
Tere
Ma siis ka ühinen grupiga :)
Abiellumise mõte on meil mehega juba mõni aasta olnud aga pole veel ationics läinud.
Nüüd otsustasime, et teeme ära (Mees võtab minu nime ja tahtis niisama nime muutma minna)
Kihlatud oleme juba 2 aastat.
Teeme väiksed pulmad AGA kiriklikud, käisime koos mõni aasta tagasi ka leeriks ära.
Hakkasin täna siis kokku lugema kui palju meid pulmalisi olema saab (koos meiega) ikka tuleb oma 30 nägu ära.
Uurisin siin netis, kuidas ja kui paljuga hakkama saaks kuna pole plaanis suurt pidu pidada. Mõtlesime, et pärast tseremooniat väike pidulik õhtusöök kuskil peenemas kohas.
Panin siin proriteedid paika, et sõrmuste ja söögi ja koogi pealt kokku ei hoia, ülejäänu puhul võib küll silma kinni pigistada, seda eriti just riiete suhtes. Tädi on mul moekunstnik temaga koos mõtleks raudpolt midagi soodsat ja moodsat välja!
Fotograaf on mul omastkäest võtta ja tema tunnihind on täitsa ok (usaldan ta pildistama, sest ta ka meie lapse ristseid pildistanud)
Pulmaauto (ei tea kas meil seda isegi vaja läheks)saaksime mehe isa käest, tal üles tuunitud vanaaegne ameeriklane.
Ainuke mis nats muretsema paneb ongi koht kus teha n.ö vastuvõtt, sest ma ei kujuta ette mis hinda küsitakse.
Samuti kui palju pekas arvetsama ühe inimese söögi kuluks?
Kui keegi oskab vastata siis olen tänulik.
Kõigile toredat pulmakorraldamist :D
Kui keegi on ehk juba nii palju tausta uurinud
Tere tulemast, edukat planeerimist.
tead ma võin sulle saata näidismenüü pakkumise mille sain oma peokohast, seal taga olemas mitu gr midagi on inimese kohta
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.