Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 7
1038 vastust · leht 7 / 21
Me siis käisime eile Saku mõisaga tutvumas. Kõik nagu tore, koht on ok, hind on super, kõik mida me sooviksime - kõike saab, aga..........kodus õhtul hakkasime mehega mõtlema et peale seda kui sealt ära tulime ei minul ei mehel polnd ühtegi emotsiooni:( Ei tea kas on ikka õige koht kus ei tekki ühtegi emotsiooni peale seda et hea hind on? Igatahes oleme null punktis tagasi. Pole kuupäeva, pulmakohta ega midagi. Otsisime siis õhtul netis kohti ja silma jäi nüüd siis Vihterpalu mõis. Kodulehel kirjas et jaanuaris ja veebruaris kogu kompleksi hind veidi üle 20 tuhande - arusaadav et tipphooajal on hind kõrgem, aga siis googeldades avastasin et 2008 aastal kogu kompleksi hind oli 80tuhat - kas tõesti niii suur vahe? Või nüüd kui on uued omanikud hind nii palju alla lastud? Igatahes, uurin esmaspäeval kas oleks üldse mõtet Vihterpalust edasi unistada, sest kui väga aus olla siis ei ole eriti huvitatud õle 30 tuhande ainult rendi alla panna. Teine variant ja tegelikult ammune unistus pulmapidu pidada Padise kloostri varemetes aga seal ka omad miinused - kas või see juba et tuleb välikäimla kohale organiseerida - ja Härra mul ei ole eriti sellest vaimustuses.
Igatahes, poleks kunagi arvanud et oma pulma organiseerimine millest ma olen niikaua unistanud võib nii vastik olla et isegi tuju pole midagi teha:(
Srry viu-viu postituse pärast, aga kuidagi tundub see olukord hetkel lootusetu - ehk homme paem päev:D
Ole hea ja saada mulle ka oma näidismenüü ja lillepakkumise eest tänud, olen saanud selle abil enda oma liikuma paremuse poole:)
Ma siin üritan ka sama asjaga ennast veenda, aga eelarves vahib vastu suuuur summa:))
Jah see oleks super :D Palun saada mu meilile [e-post peidetud]
Saab mingi pildi ette :D
Kas keegi veel peab Tallinnas või selle lähiümbruses pisikest pulma ~ 30 inimesega ?
Oleks hea infot vahetada ;)
Vihterpalus on suvine rendihind küll alla 80 000 kuid selgelt üle 30 000...
Aga oskad sa äkki öelda kui palju üle?
siis on hästi, aga äkki annad mulle oma maili adre siis saan sulle meili peale saata kuna mul see dokumendi failina.
Kas mitte 45 polnud kogu mõis, kui mu vana mälu mind ei peta, sinna tulevad kõik asjad juurde
Sain kätte tänud, üritan nüüd midagi kokku panna endale
tore:) mul üks variant veel mille sain dorpati hotellist vb tahad seda ka?
Ma tänan vastuse eest! Võtsin Vihterpalu Mõisaga täna siis ühendust ning juulis rendihind on tõepoolest 45000.- aga juuni ja august on 35000. Arutasime mehega läbi ja arvasime et pole kõige hullem. Nüüd siis laupäevaks nendega kohtumine kokku lepitud ja kui kõik sobib ja meeldib läheb 5 august kui meie pulmapäev lukku:D Nüüd tuleb ainult laupäev ära oodata - magada niikaua vist ei saa:D
kindlasti ilus koht, vähemalt piltidelt :)
Edu, loodan, et seekord on see just see õige!
Sel juhul teil pulmad 1 päev enne mind, mul 6.aug :)
See mõis ja kohton superilusad, sa ei kahetse kui lähed. Kuname ööbimisega pidu ei tee, siis me loobusime kuna ei tahtnud 70 km lihtsalt pulmarongi sõita ja muus kirikus kui oma kodukirikus me laulatada ka ei tahtnud.
Saatsin Sulle priva aga allpool olevaid postitusi vaadates on nad hinda veel alla lasknud :)
Koht on muidugi kena nii et loodame, et Teile sobib ;)
Võid ka Sausti mõisat vaadata, hind on odavam, kuid ütleksin et oma ilu poolest ei jää Vihterpalule alla. Me algselt planeerisimegi Saustis oma pidu.
Oleks väga tänulik:)
Oh tunne rõõmu, minu kleit riidekapis, käin seda pidevalt vahtimas. Mõtlesin juba kellegi juurde hoiule viia:P
ok saadan õhtul :)
Nagu me juba sinuga privas suhtlesime:D siis algne plaan oligi Sausti - aga see suhtlemine meil ei edenenud kuidagi - ei viitsinud oma närve enam raisata ning loobusin sellest variandist:P
Meil oli ka koha ledimisega igavene jama kuna Lõuna-Eestis pole ilusat kohta kuhu 100 inimest ära mahuks.Algul panime kinni Taagepera lossi see oli unistuste koht minujaoks aga kui kohle läsksime ja nägime siis saal oli ikka väike ja see ka ei meeldinud ,et bänd oleks pidanud mängima teises ruumis ukse taga.Hetkel oleme siis broneerinud Otepääl ühe puhkekeskuse.Hetkel on meil juba broneeritud pulmavana,bänd,kleit ostetud,pulmakoht pluss toitlustus,fotograaf,kosmetikud ja juuksurid ka.Vahepeal jookseb juhe nii kokku juba,et ei tea mis järgmiseks ära tegema peaks:)Aga kõigile jõudu ja jaksu korraldmisel:)
http://www.2shared.com/document/lIbS2zAD/602_Pulmad_35in_Kristi_Kala__1.html
sellelt lingit leiad dok faili mist hotelli cateringi poolt tuli :)
minu unistuseks oli ka Taagepera loss kunagi. Aga kui nii mõelda on ikka meeletult kallis, tervet lossi rentida, + söök ja jook veel lisaks ja igast muud asjad.
Meil jäi see välja otustasime Tartus teha, kuna muidugi inimesi ka ainult 40 ringis :) aga sajale tõesti raske kohta valgamaal leida.
Kas teil tulebki pulmapidu seal?
Ei, leidsime, et see kallis
Valisime Tartu Ülikooli kohviku, seal ei pea renti maksma ruumide kasutamise pealt, ja menüü valik üsnagi normaalse hinnaga
Jah mäletan küll, vabandust:)))
kuidas sul kutsetega asi edeneb? On olnud aega uurida sealt kust tellisin? leidsid midagi sobivat?
mis teie asvate sellistest asjadest???
http://www.youtube.com/watch?v=IZGfLECRsJE&feature=related
Mul on plaan kindlalt neid osta - aga kas õhku ka saab lasta pole kindel- neid tohtis minu arust ainult tulevaiksel ilma korral lasta ja veel sada nõudmist oli:S
mm, ma ei tea sellest midagi :S Pole nii täpselt uurinud, aga ilmselt siis peaks. Ma tahaks oma nime nii ära saata õhtul.
leidsin veel netist õpetuse kuidas neid teha, mõtlesime tulevasega, et proovime ise valmistada et kui õnnestub siis tahaks peaaegu kõigile külalistele ühe anda, siis jätaks nii armsa vaatepildi
ohh, kuidagi vigane eelmine postitus minult siis tuli - vabandust:D
http://www.on24.ee/kodu/varia_k/taevalaternad vaata seal päris suur valik
http://www.arnika.ee/ilutulestik/taevalaternad/?&mid=93 - ja siin natukene juttu ka kuidas õhku lasta.
Aga ilusad nad on jah kindlasti - kuna loobume ilutulestikust et kallimat peokohta saaks endale lubada siis kindlasti tahaks neid õhku lasta:P
ma lugesin jah arnika alt, et kui suurem tuul siis nad ei pruugi õhku minna, kuid muid reegleid ma usun et ei ole:) minu arvates need tõesti ilusad, ja eriti pimedas.
aga meil pigem see et peaks siis leidma natuke avarama koha, võibolla ilmselt kuskil Toomemäel, ei kujuta ette
Vot ma enam ei mäleta aga kuskil lugesin et pidi jah avar ja lage koht olema ja mingi nõudmine oli et kui kaugel teistest majades, metsast jne - et kõvema tuule pärast mingi tuuleohutuse nõue vms - aga noh ei mäleta kus lugesin:D
ma ka ei tea, aga peaks asja uurima, lasen pulmakorraldajal uurida vast, või siis ilmselt kui Arnikasse mail saata siis nad oskavad ka öelda.
kolasin arnika lehel veelkord, saatsin neile meili ka ära,
ja siis nägid, et müüvad soodukaga taevalaternaid, mini silindrid 1 krooniga, max tellimus oli küll 5 tellimuse peale, aga tavahind oli 50 või 55 krooni :D ja siis mõtlesin et no ok, tellin ära, kasulikum ikka, ja siis tellisin 2 erinevat sorti veel, yhe punase, endale ja siis teised valged :) põnev :D
Need laternad on tõesti armsad :D meil oleks muidugi see et mees on see kes oma nimest loobub :D
Mul jõuab selline asi lähipäevil postiga :D Ma saadan sellega oma nime ära
Õige ka. Meil oli ka alguses plaanis ühe shotelli restos pulmapidu pidada aga noh pakkumine oli mõtetult kallis ja otsustasime ühe talu kasuks mis ei ole üldse talu moodi, vaid ilus palkmaja :D
Lahedad asjad, olen neid ühes pulmas ka näinud. Nii armsad olid. Oleks vaid endal nendega miskit teha..
Uus mõte ja näidis tegijale teele pandud, eks näis mis sellest välja tuleb. Kui nüüd ka ei õnnestu, ostan Selverist valged kutsed:((( Mu mees arvas,et probleem minus, ma olen vist tõesti maailma kapriisseim pruut:(((
soovid edu, seekord vast õnnestub :)
no minuga suht sama, aga minu viga see ma tean täpselt mida tahan. nagu kleidiga, see poe juhataja kes minuga tegeles ytles et tal pole veel ühtegi sellist tulevast pruuti olnud, kes teaks täpselt millist kleiti ta tahab, sest kui poodi läksin, küsis, et mida ma sooviksin, rääkisin siis oma soovid ära ja siis ta tõsis kleidid välja, :D tavaliselt kõik kes sinna lhevad siis et noo selline või selline jnejne :D
Copy'in siia kirja, mille sain siis Arnikalt taevaaternate kohta:
Tere!
Täname, et tunnete huvi Arnika toodete kohta!
Taevalaternate lennutamise juures on väga oluline, et Te teeksite seda vaikse ilmaga. Tuulise ilmaga on see ohtlik. Kindlasti tuleb taevalaternaid lennutada lageda koha peal, et lähedal ei oleks hooneid, puid ega elektriliine.
Iga taevalaternaga on kaasas ka kasutusjuhend ja kodulehel on ka taevalaternate kasutamise kohta infot.
Vaikse ilmaga pakub taevalatern tõeliselt lummava vaatemängu!
Loodetavasti õnnestub teil õige pea seda nautida.
Lugupidamisega,
Tere ka minu poolt! Meil ei ole suvepulmad, loodan et te ei pahanda, et siia trügin :) Meil on pulmad aprillis, sellisel ilusal kevadisel päeval nagu 1.aprill :) See kuupäev kohe hüppas silma kalendrist ja kaalusime ka muid kuupäevi vahepeal, aga see 1. oli kohe kuidagi eriline meile ja nüüd teemegi perele-sõpradele aprilli. Kusjuures, siiamaani oleme suutnud ennast vaos hoida ja peale meie kahe ei tea keegi midagi pulmaplaanidest :) Peredele ütleme nüüd jõuludel ikka uudise ära, sõpradele siis hiljem kui kutsedki anname.
Loen, et teil on kõik juba planeeritud, tellitud, valmis, jube tublid ikka olete. Meil praeguseks olemas: peokoht (registreerimine tuleb Õnnepalees), pulmaisa, kutsed (tellimisel, Kristiina käest nagu teilgi), toitlustus, ja osaliselt pudi-padi auhinnad-oksjonivärk. Fotograaf on hetkel veel lahtine, aga järgmine nädal vaatame värske pilguga üle ja siis otsustame. Mul võttis ikka silme eest kirjuks, kui hakkasin otsima, neid on ju nii palju ja kõigi pildid on niiiiii ilusad! Bändi osas ei suuda ka kuidagi veel midagi otsustada. Aga täna mõtlesin, et võtan vahepeal rahulikumalt ja ei paanitse et "bändi ei olegi veel!! jne". Õnneks meie pulm ei ole tipp hooajal, saame natuke lõdvemalt võtta.
Kleiti luuran DavidsBridal-st, sealt leidsin mitu kleiti, mis mulle väga meeldisid. Kohe veel ära ei telli, võibolla hakkab veel midagi põnevat kuskil silma.
Ülejäänud asjad on kõik mõtete tasandil olemas, vaja veel ainult head mõtted täide viia!!!
Jõudu meile!
Tere tulemast ;)
Sain täna oma kuumaõhupalli kätte ja ametimeestemärgid ka. Pilte saab siis vaadata siit http://www.pulmad.ee/marina-ja-kaido-pulmad
Ametimärgid sul super ilusad, tahad jagada tegijat? Mulle nii meeldisid:)
Palun väga telli http://www.pulmapood.ee :D
Heh mind küll:D Aitäh
väga kenad märgid. Mulle meeldivad su küünlajalad ka, millest valmistasid?
Ma ise mõtlen et tellin ametimärgid siit, http://suveniirid.ee/index.php?page=59&action=show_product_details&product_id=311&group_id=27 tiba odavamad :)
Küünlajalad on tõesti super ilusad! Mulle jäi silma su galeriist tordikaunistus, kust sa sellised said, kui saladus pole? See oleks meile nagu rusikas silmaauku, me mõlemad moto-hullud.
ma nägin seda kaunistust pruutpaar.ee poes :)
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.