Abiellujad suvi 2011 - Lehekülg 8
1038 vastust · leht 8 / 21
join the club me ka moto hullud :D ee ma ei mäleta hästi kust aga vaata selliseid poode nagu http://www.pulmapood.ee , http://www.pruutpaar.ee selles viimases oli see vist.
ostsin küünlaalused ja siis lilla paela koos pärlitega tiimarist ja kleepisin peale :D
Oligi seal täitsa olemas.
lihtne :):P
aga hea idee (Y)
Lahe kuupäev! See teeb kohe ette juba hea tuju peole minemiseks. Hiljem saab ka kaasale aprilli teha, et unustasid aastapäeva ära ja üllatada mingi laheda asjaga.
Bändiga on see lugu, et muidugi pole see pulmabändidele mingi eriliselt kiire aeg ja Teie valik on kindlasti laiem ja paindlikum kui suvistel noorpaaridel.
Igal juhul jõudu ja kannatust. Küll Te hakkama saate.
Noo nii, ma eile siis läksin sinna Diplomaat salongi mis peaks minu unistuste kleidi firma müügiga tegelema - kodulehel siis kirjas: Laenutame ja müüme katalogi alusel pruutkleite Cymbeline firma uusimast kollektsioonist. Ei tea kas mina olen loll aga selle lause järgi peaks ma ju oma kleidi saama või mis? Kohapeal naisterahvas küsis et millal pulm....minu vastuse peale et arvatavasti augusti alguses küsis mu käest et miks ma siis nii vara tulin - tulgu suve algul.....emmmm, ok aga tahaks ikka piiluda eksole - noo näitas mulle kleite siis - kaks kleiti oli uuest kollektsioonist, ülejäänud aga nooo niii vanad(tean, sest jälgin juba aastaid selle firma kleite). Seletan siis et tahan kleidi millel on ülemine osa pitsist ja läbipaistev, ahah olemas, otsib välja ja siis ma sain shokki - kleit oli nii vana ja ma ise õmbleks ka ilusama oma kodu kardinatest. Rääkimata sellest et ta polnud enam valgegi vaid täesti halli värvi. OK, selletan et ma kindlalt tean millist kleiti tahan, et telligu mulle see ära - ma ostan välja - ei, nemad selliste asjadega ei tegele. Et kui väga tahan siis nad saavad need olemasolevaid rendikleite müüa aga muidu nad müügiga ei tegele.
Kas mina olen loll? Võibolla pole minu eesti keel siis nii hea et ma tõesti saan kuidagi teistmoodi aru sellest lausest mis neil kodulehel?
minu meelest imelik, ükskõik kuna sa tahad endale kleiti osta kasvõi mitu aastat ennem, ja eelkõige kui neil kodulehel oli info, et nad müüvad kleite ja siis järsku enam ei müü.. imelik...
minult ka küsiti kuna mul pulmad on, kui käisin salongis kleite proovimas, ja sellepärast, et mu pulmadeni on palju aega siis võtab kuskil umbes 6 kuud aega enne kui kleit siin poes on. nii et ma ei ütleks et praegu väga vara on keiti valida.
Ma sain ka samamoodi aru, mis neil seal kodulehel kirjas on, nii et jah asi suht imelik
minul on paanika osakond :S, algul mõtlesin, et teeks miskit teistmoodi, liimiks valetele tennistele pärlid, ja paneks laiad valged paelad tavaliste paelade asemel, aga nyyd tahaks ikka mingeid ilusaid kingi :S aga häda see et ei saa kontsaga kingi panna, kuna muidu ma tulevasest pikem :D ja teiseks hädaks see, et jalanumber ka suurem :S
ei teagi kohe mis teha, selline tunne et hakka või usast jalatseid tellima:D
no aga telli baleriinad need ju ilma kontsata ja armsad. http://www.saledorno.eu
jaa, baleriinad armsad, aga eestist ma neid niikui nii ei saa, kuna seal kõik pisikesed numbrid :)
sellel lehel mis andsin on kõik baleriinad kuni 41 suuruseni ja võib olla kui otse selle naisega ühendust võtta meili teel siis võib olla on ka suuremaid.
Tere!
Kui hakkate muusikavaliku peale mõtlema, siis üks valikutest oleks Amaroza keelpillikvartett/kvintett (2 viiulit, vioola, tsello ja kontrabass). Amaroza põhirepertuaari kuuluvad kuulsamad palad The Beatles'itelt, U2'lt, Coldplaylt, filmimuusika ning tantsimiseks valsid ning polkad Straussilt, Boccerinilt, Rossinilt jne.
Hinna suhtes saab tingida ning võime kohale tulla ükskõik millisesse Eesti otsa.
Soovi korral võtke ühendust [e-post peidetud] või [telefon peidetud].
Amaroza
ma usun, et ilmselt saan Hollandist kah midagi, ainult selleks tuleb ilmselt palju poode läbi käija :D
edu otsimisel, ise tegelen ka teiste kingade otsimisega. vahepeal oli plaan baleriinad aga tahan ikka kontsaga aga samas et see ei oleks kõrge. nii et lähen ka poode läbi kammima :D
ma üldse ei viitsi, no mul vaja nr 43. ja neid just igas poes pole, kuigi siin on ikka meeletu valik jalatseid suurtele numbritele, mida kahjuks eestis pole, või kui on siis hingehinnaga :D
ma leidsin sellised netist, meeletult meeldivad, sellised lihtsad:
http://www.advantagebridal.com/toupsbebaslw.html
ja siis kui panna mingi kingaklamber peale nt :
http://www.advantagebridal.com/aasb708.html
aga sellel lehel üldse palju kingi, valik selline, et tapab :D, nii kontsaga kui kontsaga
Milliseid toite te oma menüüsse tahate?
Meil tuleb traditsiooniline eesti pulma toit, ehk seapraad lisadega ja külmlaud: salatid, lihad, singid, kalad jne.
Muideks, kust ja millise tordi te võtate?
meie tellime Ülikooli kohviku kaudu tordi, aga nemad tellivad omakorda ilmselt tort.ee' st. Hind kuskil 1100 5 kg' eest.
Tort ise peaks välja nägema selline: ainult et valgete lillede asemel punased roosid ja iga kihi alguses punane pael. kõik muu jääb samaks.
Kust sa ise tordi tellid? millise?
Ma ei tea veel, kust ma tellin, aga plaanis on eraldi tükikestega tort.
ok:) see on lihtsam mõnes mõttes :)
Meil tuleb ka traditsiooniline Eesti pulmatoit. Ja tort tuleb selline http://www.pulmad.ee/meie-tort-ainult-et-lillade-ja-roosade-paeltega-tuleb. Ja eeldatavalt tellime Pagaripoistelt.
Me mõtlesime sama tordi lasta teha, kuid kohta pole veel otsustanud:)))))Loodan, et sa ei pahanda:P
Palun teie abi natuke, pean kutsete jaoks teksti saatma ja tahaks erapooletut arvamust :) Kriitika ja kiitus teretulnud :)
Kallid Mari ja Jüri
Te tulge, naerge ja tantsige, et pulm oleks lõbus ja hoogne.
Klaas tõstke me õnne terviseks, sest seda me alles loome.
Meil on rõõm Teid kutsuda meie abielu sõlmimisele
Õnnepalees 01.aprill 2011.a kell 17.00
millele järgneb tants ja trall ...
M & J
Ei miks peaks. Ma arvan et pool Eestit on sellist torti tellinud :D
Mitu inimest teil üldse pulma tuleb? Meil on kokku 70 nii et kuskil 10,5 kg torti tuleb tellida :D
Mida magusat plaanite pulmatordi kõrvale veel pakkuda?
meie ei ole selle peale veel mõelnudki :d
Mis ise
minu arvates on väga armas nii :)
Ma arvan et tellime lisaks tordile veel kringli, siis saab igaüks tyki torti ja tyki kringlit. Vähemalt nendes pulmades kus ma käinud olen on nii tehtud.
Hetkel 60 inimest nimekijas ja loodan, et see ei suurene:)
meil on hetkel 80 kirjas, aga tahaksin saada inimeste arvu 70nele või isegi alla selle.
Meil oli ka algul 80 siis kärpisin julmalt 60nele aga siis vaatasime et ikka ei saa nii ja nyyd ongi 70
teil ikka pris palju kylalisi :) Meil hetkel nimekirjas 36 :) + tegijatega 42
Meil on praeguse seisuga 47, aga võibolla tuleb juurde mõned. Hakkasin paari sugulase osas kahtlema, et peaks äkki vist ikka kutsuma...
mul arvuti paneb segast vist :)
Kahjuks on jh palju :D Aga mis teha kui kahepeale kokku on meil lähisugulasi juba 30 kellega pea igapäevaselt suhtleme ja siis mehe ja minu sõbrad. Aga see 70 on ka koos tegijatega ehk siis 3 inimest ansamblist ja pulmaisa.
teate mis, mina hakkasin kartma suvist ilma - kaks aastat jârjest on nûûd viimase aja môistes ekstreemne lumine talv.. mis siis kui teist aastat jârjest tuleb ekstreemselt soe suvi jâlle? mul on selline printsessikas korsetiga kleit, mis sellise ilmaga on ilmselt vâga kuum... ja eelmine suvi ühes pulmas käies lasin kah profimeigi teha ja see sulas paari tunni pârast âra (enda tehtud meik oleks vist koheselt sulanud). ma kujutan nûûd ette kui jubedad kôk pildid tulevad :p heh heh.. leemendav pruut, meik sulab, näost tulipunane, kuumarabanduse äärel... ma olen korra saanud kuumarabanduse ja selleks ei olnud ûldse palju vaja - ûhel laulupeol rahvariided seljas ja kuna olin just terveks saanud kergest kûlmetusest, panin sinna alla veel midagi, kuna ilmateade just sooja ilma ei lubanud. tuli sellest hoolimata soe ilm - mitte midagi ekstreemset, aga minul hakkas lôpuks vâga vâga paha, iiveldas ja kui koju jôudsin, siis kobisin koheselt voodisse mârja kâterâti alla. sellist stenaariumi ma oma pulmapâeval kûll ei tahaks :S eelmise suve pulmas päästis mind juhuslikult kaasas olnud lehvik... peab vist selle kah endal vajamineva "trâni" nimekirja panema - et kuskilt tuleb leida kaunis valge lehvik.
niipalju veab, et registreerimine on mere ââres (vabaôhumuuseumis) ja seal ehk ikka ôhk liigub. umbses perekonnaseisuameti saalis oleks ilmselt kindlasti hullem...
Ma ise olen ka sellele korduvalt mõelnud et mis siis saab kui mingi 30 kraadine ilm tuleb - kohutav ju.( Kleit märg, lokkidest pole midagi järel ja meik ka selline nagu seda polekski tehtud ). Nii et mina võtan oma meigi asjad kaasa ja peokohta võtan ka mingi varu kleidi-kokteilkleidi. Meie pulmaisa rääkis ka et suvel pruudid vahetasid ikka need suured pulmakleidid suvekleidi vastu ära sest ei ole mõtet sulada :D Aga noh loodame et ei tule siis väga kuuma ilma :D
heh, keegi soovitas veel päikesevarju... mul peaks siis kolm kätt olema - üks kimbu jaoks, teine lehviku ja kolmas pâevavarju jaoks :D noh, ja siis neljas, kes kalli kaasa käest kinni hoiaks ;)
teate ma olen sama asja peale mõelnud, mis siis saab kui megalt palav on, aga loodan et augustis juba hakkab tiba jahedamaks minema, ei tea kuidas selle aasta suvi augustis oli. Mäletan kui käisin siin juulis kleite proovimas, pidin ka otsad andma, nii palav, et mitte miskit ei aitand, isegi konditsioneer.
aga hoiame pöialt, et nii palav ei tule, mul endal ka printressi kleit, pole just kõige õhem variant, ta ei ole veel välja mõelnud kas muretsen vahetuskleidi ka või mitte.
Meie pakume kringlit :)
Väga armas ja omapärane :)
Meie tahaks traditsioonilist eesti lauda :) sealihast hapukapsani :D muidugi ka külm laud...kõikki mõtteid pole veel päris paika pannud aga aega on ka veel :)
meil tuleb kuskil 80..samas oleme kahtlema hakanud mõnede kutsumises.
Meie tahaks tellida tordi europagarist:). Nende tooted on väga maitsvad ja mu ema töötas seal kunagi :D. Muidugi omaette katsumus on tordi saaremaale transportimine :D aga seda teeks europagar tasuta, kuna neil on teatud piirkonnad kuhu viiakse:).
kuidas sul kutsetega asi edeneb? oled näidised kätte saanud?
Ma mõtlen, et äkki paneks hästi suure kommikausi või lausa sellise magusalauakese. Mingid minipirukad, kommid, küpsised jne. Mina isiklikult vihkan alati seda, et pean 12ni ootama, et magusat saaks. Ma tahaks ikka kohe pärast soolast toitu midagi head suhu pista :)
Tervitused kõikidele abiellujatele suvel 2011.. Astun ka Teie ridadesse. Olen pidevalt selle foorumiga kursis olnud ja käinud piilumas.. . Nüüd aega mõtlesin, et paneks siis enda tegemised ka kirja. Nimelt meie kihlus toimus 03.07.2010 ja üks korralik pulmapidu on plaanis maha pidada 02.07.2011 Võrumaal . Oleme koos olnud selleks ajaks kolm aastat.
Olemas on peokoht, pulmaisa, ansambel, fotograafid. Soovime kiriklikku laulatust ning sellega seoses ootab meid jõulude ajal kohtumine kirikuõpetajaga. Oleme mõlemad juba varem ristitud ja leeritatud.
Enamus ettemakse juba ka ära tehtud. Soovisime mehega mõlemad, et enamus raha saaks juba varakult ära tasuda, siis pärast kulutused väiksemad... Kuidagi peab end ju lohutama:):)
Külaliste arvuks on 60 inimest, nende hulgas on ka lapsi. Oleme mõelnud, et palume mehe õe tütart lapsi valvama, sest peokoht asub järve kaldal ja pole lastele just eriti turvaline vabalt ringi joosta.
Toitlustust pakub peokoht ise. Samuti on toimunud esmane kohtumine õmblejaga, et läbi rääkida kleidi tegumood, materjal jne.
Oleme ostnud ära ka mehele ülikonna Baltmanist. Ei soovinud päris valget ega ka musta, seetõttu sai valik tehtud halli ülikonna kasuks. Kui mees selle selga pani, siis tundsime, et see on see mida oleme otsinud. Meil ainuke probleem veel mehe riietuse juures vaid triiksärk, mis sobib mansetinööpidega kandmiseks.
Nimelt mu mehel on vaja särki, millel kõige pikemad varukad :) Vastasel juhul ei saavuta mansetinööbid efekti.
Seniajani pole sellist veel leidnud, mis meeldiks.. ei Baltmanis ega Tallinna Kaubamajas.
Vanematele plaanime kinkida fotoalbumid ja oleme juba ühe sellise "erilise" leidnud. Teise otsingud veel käivad.
Kõikidele planeerijatele palju edu ja kõva närvi :)
Tere tulemast meie sekka :)
Palju õnne!
tere tulemast meie sekka :)
Lennukaid ideid!
See on vana foorumi arhiiviteema — uut vastust siia ei saa lisada.